- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #73.961
Aynı durumdayız kuzum beni anlatmışsın resmen. Bnm bi de büyük kız hasta gitmedi de bugün gece de pek uyuyamadım kafam çatlayacak gibi . Eşim işten erken gelirse bi çıkayım diom halim kalırsa tabi. He bi de yemek yapmadım dahaÖyle de ne bilim ya bazen motivasyonum gidiyor işte
Vallahi uyudu mesala yarım saat memede yarım saat ayakta besige koymaya yelteniyorum başlıyor ağlamaya uyandı koydum oyun halısına yemeğimi yedim o oradan durmadi surekli laf attı bana beni al diye bende öpücük gönderdim
Kuzum bi paket 3al diğerler 4bnce. Çok da sıkmasın rahat dursun bebişlerKizlar Güneş 5700 civarı 3 numara kullanıyoruz simdi bezi bittiği için sipariş edicem toplu adet alicam o yüzden 3 mu 4 mh en kötü az bir miktar 3 alim diyorum siz 4 numaraya kaç kiloda geçtiniz
Aynı durumdayız kuzum beni anlatmışsın resmen. Bnm bi de büyük kız hasta gitmedi de bugün gece de pek uyuyamadım kafam çatlayacak gibi . Eşim işten erken gelirse bi çıkayım diom halim kalırsa tabi. He bi de yemek yapmadım daha
Kuzum bi paket 3al diğerler 4bnce. Çok da sıkmasın rahat dursun bebişler
Göğsünü kontrol ettim akşam böle tam sımsıcak değildi hafif soğuğa dönük ılıkımsı bi kıvamdaydı emin olamıyorum o yüzdenİnan gerek yok bizim oda 20 dereceye düşüyor bakıyorum vücudu ayakları sıcacık
Anne öpücüÖyle de ne bilim ya bazen motivasyonum gidiyor işte
Vallahi uyudu mesala yarım saat memede yarım saat ayakta besige koymaya yelteniyorum başlıyor ağlamaya uyandı koydum oyun halısına yemeğimi yedim o oradan durmadi surekli laf attı bana beni al diye bende öpücük gönderdim
Ay benimki de boyle, gunduz yarim saat araliksiz uykusu yok ya, toplasan anca yarim saat yapar, emerken uyuyo tam koyuyorum hop kalkiyo, hic mi uyumaz bu bebik nasil dayaniyo bu kdr uyumamaya yaYok kuzum benim bebem kurtlu nerede yatarsa yatsın uyumaz Aha bak bugün dolma biber yapacağım uyuttum tam soğana elime aldım uyandı geldim salladım tekrar uyuttum
Soğanı doğradım uyandı
Tekrar gelip salladım uyuttum Soğanı kavurdum uyandı vs vs
Şimdi yemek orada duruyor oturuyoruz toplam yarım saat uyumadı yani
Bende korkarım ya hatta bazen dik tutuyorum basıyor böyle korkuyorum ondan bişey olur mu acaba diyeGecen ben kollarından tuttum kendisi destek alarak yükselip ayaga kalktı ben korktum hemen bıraktım
Arkadas da dedi kemiklerine zarar verirsin sen yapma
Off hiç bilmiyorum bende uyuyan bebeleri görünce çok şaşırıyorum hattaAy benimki de boyle, gunduz yarim saat araliksiz uykusu yok ya, toplasan anca yarim saat yapar, emerken uyuyo tam koyuyorum hop kalkiyo, hic mi uyumaz bu bebik nasil dayaniyo bu kdr uyumamaya ya
dedim boyle olmucak, bezini degistim doyurdum gazini cikardim aldim goturdum dun gece 10da karanlik odaya, uyucagi yerde uykusu acildi guluyo bakip bakip ya, 1 saat ugrastim sevdim oksadim salladim bilmemne yook, 11de aldim geldm salona yine 12yi gecti saat oyle uyudu, her saat basi da kalkiyo bide emmeye
Napicaz nasi duzene giricek neyi yanlis yapiyoeuz acaba biz ?
Aynen canım belki bizimkini yeterli görmedi erken doğduğu için oda olabilirDoktorlarda da fikirbirligi yok.bizim aile icinde de doktor bi hayli fazla.ben onlara da danisiyorum,ona gore bi karar veriyorum canim.
Kizz anamm benimkide gündüzleri cok dalamıyo daha sini ilkkez gündüz iyi uyudu uyandı ama yemek yapamıyorum yetişemiyorum bazen senin yatagına uyutmayıda dene istersen l bide ben hiç çay içmiyorum oda uykusuzluk yaparmış huzursuzda edermiş hep rezene içiyorum kahvaltıda bugece uyandı uyumak bilmedi yoruldum koydum arabasına dolaştım hop gitti hemen yatağina koydum diyorum ya bazen sallanmak istemiyo başka bişeye yöneliyorum hemen napayim uyusun yeterki diye sallanmayı pek sevmiyo bazen bazende dua sarkısını açıyorum sakinleşiyoOff hiç bilmiyorum bende uyuyan bebeleri görünce çok şaşırıyorum hattaJou ya sorcam anam bacım sen ne yiyip içiyon da bu bebe uyuyor diye
Şimdi benim diğer topikte bi arkadaşım papatya çayı önerdi. Bugün yapacaktım da annem geldi yarın falan onu deneyip bi uyutayım diyorum
Ya aslında yormaya çalışıyorum yorulsun uyusun diye bu defa hepten kuduruyor. Memeyi reddediyor ağlıyor Susmuyor uyku saati geçti diyedalamıyor acısını benden çıkarıyor
Senin asansör var mı canım parkta gezmeyi denedin mi
Ya benim ağzım küçük kalıptan çok yandı o yüzdenHay maşallahseneye mi giyer sonraki seneye mi artık
Denedim kuzum benle de çok uyumuyor hatta beşiğini istiyor zalımKizz anamm benimkide gündüzleri cok dalamıyo daha sini ilkkez gündüz iyi uyudu uyandı ama yemek yapamıyorum yetişemiyorum bazen senin yatagına uyutmayıda dene istersen l bide ben hiç çay içmiyorum oda uykusuzluk yaparmış huzursuzda edermiş hep rezene içiyorum kahvaltıda bugece uyandı uyumak bilmedi yoruldum koydum arabasına dolaştım hop gitti hemen yatağina koydum diyorum ya bazen sallanmak istemiyo başka bişeye yöneliyorum hemen napayim uyusun yeterki diye sallanmayı pek sevmiyo bazen bazende dua sarkısını açıyorum sakinleşiyo
Kuzu yaaa oturma refleksine gelsin artik rahatlarsın belki benimkide yapıyo bazen kucagimda nerdeyse yarım saat uyumuş oluyo yatağa koyuyorum 10dk sonraauyanıyoDenedim kuzum benle de çok uyumuyor hatta beşiğini istiyor zalım
Bende çay içmem normalde ama yok yani bi şekilde uyudu diyelim hopp 5-10 dk
Bazen de bir saate yakın uyuyor ama başında olacak biri gık diyince sallayacak
Anne öpücüyaa aslınd ayeteri kadar uyumuş oluyo kucakta falan yatağa koydukmu uykusunu coktan almış oluyo
Iyi ettinn sende uykusunu aldınn bak uyuyomuş dmeekkii arada yapıyo böyle mızmizlarr benimki ayaktaa kalkma peşindeAynen canım zaten uyumaları gereken 1 saati bu şekilde kullanıyorlar bize düşen bir sonraki uyku sürecinin hayali vallahi 3 de uyudu benim kız hala uyuyor gece uyuyamadi ya bu gecede nöbet tutarız artık bende onla uyumuşum şimdi bizimkiler geldi hemen çorba koydum ocağa
Bende korkarım ya hatta bazen dik tutuyorum basıyor böyle korkuyorum ondan bişey olur mu acaba diyeönümüzdeki ay inşallah onay verir oturmasına artık otursun istiyorum ya
Iyi ettinn sende uykusunu aldınn bak uyuyomuş dmeekkii arada yapıyo böyle mızmizlarr benimki ayaktaa kalkma peşinde
Derin uyuyo evetVallahi kız hep sallardim bende derin uyumazdi yavrusum
Kollarıni görmen lazım yukarıda öyleyse derin uyuyor demektir
Kıyafetleri pamuklu 4. Yıkayışım bi solma yapmadı. Arkadasım çalışıyor orada o yüzden güvenli alışveriş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?