Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim ki evde uyur. Ama bi yere gidince tedirgin oluyor uyumuyor ya da az uyuyor

Benimki düzne bozuluyor gitmiyorum biyere ömrüm bitiyo evde duzene sokana kadar

4 aydan sonra diyor canm yormayalım bebeleri zaten huysuzlar ben 4. Ay atağıda bitsin öyle yapıcam 2 gündğr meme reddimiz isteyince tutuyor istemeyince tutmuyor deli olucam biberon sayısı yükseldi 2 kere veriyordum 4e çıktı bugün 2 kere vericem oyalamaya çalışcam

Bu hafta bizde öyleyiz allahım nasıl zor.

Dün alt komşu da uyudu annemlerde kv dede uyuyor bizimki evde huysuz sanki

Benimki uyuyor ya misafir gelince de uyuyor sesten TV açık bırak yanına bakim olacak mı ah neler deniyoruz bu bebelere
Tamam canım bu atağı atlatalım öyle bakalım.
Bizde de oluyor o özellikle uykuya dalamağu zaman savaşıyor meme ile ben kalkıp ayakta pışpışlayarak emziriyorum bir iki tur atınca mayışıyor. Çaktırmadan yavşaca yatağın köşesine oturup orada yavaş yavaş kucağımda sallayarak devam ediyorm uyursa koyuyorum yatağa

Hamilelikteki uyku düzeniyle alakası var diyo bazıları. Ben hamileyken gündüz hiç uyumadım acaba ondan mı diyorum o zaman bilseydim bunu zorla da olsa uyurdum heralde
Ayy yok kiz ben hiç uyumazdım benimki masallah uykucu ama bise paylastım onun gibi oluyodur şaşırıyodur

Kızlar ya cocuk doktoru bizi aylık olarak hic çağırmadı saglık ocagı her ay cagırıyor izlenim yapıyor bakıyorum hepiniz doktora gidiyorsunuz da size her ay gelin mi denildi anlamadım su isi ben.
En son gittiğim doktorumu aylık olarak kontrol öneriyor belli bir aya kadar özellikle ilk 6 ay sanırım her ay kontrole götür demişti. Burdaki doktora 2 kontroldür gitmedim o 45 gün attırıyordu sonuncu gittiğimizde.

TV açık olan odaya sokmadık daha biz dayanabildiğimiz yere kadar telefonu uzağa koyup şarkı açtıkk hiç umursamadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…