Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay kızlar oku oku anca sonuna gelebildim
Biscuits çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce tıparlar minik.

Düne kadar bizde hasta idik. Eşim çok kötüydğ öksürmekten ciğerleri dökülecekti o derece. Türlü türlü ileç verdim toparladı. Ondan önce büyük oğlan hasta oldu boğaz enfeksiyonu muhtemelen, ilaçlarla onu da toparladık. O esnada küçük oğlanda hasta oldu, emerken sırtı ötüyor hırıl hırıl ediyordu doktora götürdük cigerler temiz bol bol emzir burnunu temizle dedi. Emzirdim temizledim burnunu bir hafta düzeldi sonraki hafta gene başladı tekrar götürdüm ciger yine temiz ama çocuk hırıl hırıl, eömtgen çektirdik gene bişey yok temiz. Ama çocuk ötüyor arada öksüryor sanki balgamlı gibi. Hava verdi ilaca gerek yok dedi. Bakalım toparlayacak inşallah. Gitmişken kilosuna da baktık 7 kilo olmuş

Yatıramıyorum bende bu aralar kucakta duravak gezecek oturacakmış beyefendi. Ağzı hep salyalı. Dün de ilk defa gözyaşı dökerek ağladı içim bi garip oldu. Tummy den nefret ediyor 3 dakka zor duruyor. Daha dönme çabası da yok. Büyüseler bir an önce

Bize hiç demedi öyle ne işe yarıyormui ki

O tam bastirmamayi yapamazsam diye korktum

Geçmiş olsun bizdede hırıltı var doktora goturdum ciğerlerde sıkıntı yok çok şükür banada aynen burnunu temizle dedi. Temizliyorum zaten serum fizyolojik damlatıp aspiratorle cekiyorum dedim, sokmayın bebeklerin burnuna degişik şeyler annen senin burnunu aspiratorlemi temizliyomuş bebekken sor bakalım dedi, burun spreyi yazdı günde 2 defa düzeldi şükür hırıltısı

Gecmis olsun ya bebislerimiz hasta olmasin cok zor

Valla aspiratörle temizledim ben. Annem biz sizin burnunuzu çatal iğnenin arkasıyla temizlerdik diyor. Sprey vermedi bize

Teşekkür ederim bu arada size de geçmiş olsun

Vermedim mama enjektörle göğsümün yanından sıktım sütümü emdi uyanınca emdi sonra yine başladı kucağımda mayıştırdım şimdi hem uyuyor hem emmiyor gaz sorunumuzda bitmedi 3 ayda azalıyor diyorlardı. Çoğu eğitmen 4 aylıktan sonra başlatıyor nasıl vercez acaba ben atakta perişan oldum

Sos ses beyaz gürültü açtık çocuklarda vardı rahatça uyudu hamileyken ben çok gezdim belki etkisi vardır bide evden çıkınca bi keyifleniyorum oda etkiliyor sanırım
Ben de çok gezdim aslında oğlum da laf dinlemeyi çok seviyor yeni birilerini görünce konuşandan asla gözlerini çekmiyor ben o yüzden mi uyumuyo dedim misafirlikte

Canım spreyin adı neydi bizimde çok oluyor hırıltı

Bende hala kuru baklagilleri tam yiyemiyorm çok fena ağlıyor
İnstagram da bi sayfa vardı onun tavsiyelerini yapmayı deniycem ben ama ne sonuç verir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…