Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gecen ben kollarından tuttum kendisi destek alarak yükselip ayaga kalktı ben korktum hemen bıraktım
Arkadas da dedi kemiklerine zarar verirsin sen yapma
Mekik hareketi diye bir hareket gösterdi doktorumuz. Ellerini kol bileklerine yakın yerden kavrayıp aynı anda bebişi yavaşça ayakları üzerine tam bastırmadan kaldırıp indiriyorsun. Senin bahsettiğinde o sanırım. 3ay1 günlükten itibaren günde 4 kez 3 kere miydi ne yapın dedi. Tabi ben o kadar çok yapamıyorum.

Hasta olduklarında dünya duruyor işte
Bizim oğlanda gece öksürdu takır takır
Umca bitmiş bal pekmez yedirdik
Vitaminlerini verdim
Uykusuzluk çok kötü kahve iç kendine gelmeye çalış bide aç kalma
Bebelerin ihtiyaçları var bize analık zor halsizlik hastalık dinlemiyor

Kuzum kabin boyda puset gibi yok ya bebek rahat durabiliyor mu?

Duygular değişiyor kuzum dediğin gb bak ayaktasın o kadar uykusuzluk yorgunluğa rağmen sanırım bu bizim gücümüz

Maşallahhhh Ahsene saolasın kuzum calpol kafamı karıştırıyordu doktora da unuttum sormayı.. Menenjitin aylarını merak ettim

Yok uyuyamiyorlar uyuyamadikca ağlama krizleri çaresizlikten napicaksin
Kucamda kulağına fısıldayarak memede ziplayarak uyuttum ayyy zor
Ay Allah yardimcim olsunncok en kısa sürede geçer inşallah
Amin inşallah canim cok zor gercekten bugün kanguru almaya gidicem kullanmak istemiyordum ama artik halim yok kollar pes etti

Kızlar günaydın. Bugün kontrolü vardı. 6.5 kilo olmuş miniğim. Ek gıdaya başla dedi ve ben sudan çıkmış balık gibiyim:) yoğurt, meyve, sebze ver dedi. 3 gün kuralını ben gerekli görmüyorum dedi. sweetgirlcandy sende başlıyorsun dimi nasıl yapıcan:)

Ek gıda mücadeleniz başliyor demek:) hayırli ugurlu olsun:)

Tesekkür ederim aptamil pregomin as buyuk ihtimalle, doktor mu tavsiye etmişti hatırlıyor musunuz
Evet emin olmak icin görselden baktım aynen bu mama. Doktor ilk olarak anneye süt ürünlerini yememesini bi deneyip neye alerjisi olduğunu anlamaya çalışmasını istemişti ama hangi birini yemiycem diye direkt mamaya başlattı dr tavsiyesiyle aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…