Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sallansın yada sallanmasın uyuması derdindeyim çok ağlıyor ataktayız belliki ama yoruyor az önce uyandı memeye aldım eööedi gaz çıkardı kucağıma aldım diye kıyamet kopardı yatağına yatırdım mık mık yapıp uyudu. Bilseydim hiç ellemezdim ağlarken ama ağlayıncada almadan duramıyorum

Aynı durumdayız sende sorun yok destekçiler az ve yoruluyoruz yetememe kaygısı çok zor çaresiz kalıyoruz aöa şuan hepimiz aynı durumdayız

Merhaba kendi çocuğumda yaşamadim ama daha önce 2 çocuk bakmıştım bitanesinde aynen dediğiniz gibiydi süt alerjisi demişti doktoru annesi emzirmeyi kesti aptamilin alerji için olan bi maması vardı onla devam ettik düzelmişti mamayıda interten sipariş veriyodu ama hangi sayfadan bilmiyorum

Canım ambulansı aradım hastanedeyiz şu an bronşit olmuş burnunu sürekli temizlememe rağmen nasıl olduysa ciğerlere inmiş.. Doktor burnu çok tıkalı bronşilit hastanede kalicaksınız dedi. Şu an oksijen maskesi ile buhar veriyorum ilaç damlatiyorlar.. Bilmiyorum ne olacak nasıl olacak....
Cok sagol canim aminnn
Biscuits canim bugün ateşi çıktımı nasil oldu

Teşekkür ederim canım allahtan hipotermi olmadı. Sanırım derece de tam doğru göstermiyordu bronşit olmuş hastanedeyiz
Geçmiş olsun canım allahım ateş zor hipotermi daha zor Allah kolaylık versin sık sık kontrol et kuzuyu bizim doktorumuz burun tıkanıklığına hava verdiriyor temizledikten sonra çok iyi geliyor açıyor.

Oy oy cok geçmiş olsun canim
Oğlumda bronşit olmustu hava ile atlatir kuzum
Ne kadar temizlersin temizle iniyor o Nalet
Hemencik toparlasin bebikim

Teşekkür ederim canım allahtan hipotermi olmadı. Sanırım derece de tam doğru göstermiyordu bronşit olmuş hastanedeyiz
Geçmiş olsun canm biz 2 kere atlattık doktor burnu tıkandığı gibi izotonikle sık sık yıka yine hava makinesine izotonik koyup hava ver ciğerlere inmesin dedi izotonikle yıkarken korkuyordum ciğerine kaçıcak diye kaçsada sorun olmuyormuş çok şükür ciğerlere inmeden atlattı devlet hastanesibe götürmüştüm ilk hasta olduğunda eşim evde yok diye bizim doktorumuz biraz uzakta bebeyle o kadar yolu arabayla gidemem ağlar diye direk antibiyotik yazmıltı akşam hemen gittik kendi doktorumuza çok küçük antibiyotik için dedi. Sizde bian önce atlatırsınız üzülme havalar soğudu illaki çarpıyor çocukları önemli olan uzun sürmemesi

Evet canım ya uyuyor hala.. Doktor daha içemez dedi emzik tutmayan çocuk ağlarken tuttu baya emzigi birazdan ilaç damlatıcam buharina
Neden içemez dedi acaba aç durmasımı gerekiyor. Contair diye bir ilaç koydurmuştu banada doktor çok iyi gelmişti havasına. eve aldık makine her tıkanıklıkta hemen izotonikle açıp 4 saatte bir izotonik veriyorum ertesi güne bişey kalmıyor bide aspiretörle çekiyorum yıkadıktan sonra çok ağlıyor ama rahatlıyor sonrasında emip uyuyordu

Tesekkür ederim aptamil pregomin as buyuk ihtimalle, doktor mu tavsiye etmişti hatırlıyor musunuz

Canım sizede çok geçmiş olsun Ben korkmuyorum yaparken ama o bile engellemedi ciğere inmesini. Çocuk bu hastalanmadan büyür mü, dediğin gibi önemli olan uzun surmemesi inşallah en kısa zamanda biz de atlatırız sizin gibi

Bulantı kusma yapmaması için sanırım canım sürekli uyuyor zaten hava alıyor şu an sadece

Aklımıza gelen her yöntemi deniyoruz işte bebek arabası ile evde tur atmak balkona çıkmak bri şekilde uyuyor ama uyuyunca şöyle desteksiz devam etse kendi. O çok yorucu oluyor mutfaktan koş gel salla geri git geri gel...
Aslında 4.ay atağı başlamadan uyku eğitimine mi geçsek

Ataktan sonra sanırım hersey sil bastan oluyormuş o yüzden uyku egitimi 5 Ay dan sonramı ne yapın diyorlar kuzu
Gerçi benim cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…