Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biscuits kıyamam yaa neler yaşadınız. Neyse ki çok güzel yönettin süreci. Bu kadarla geçmiş olsun canım, hemen toparlanın inşallah. Nasıl peki şimdi? Çıktınız mı hastanede mi kalacaksınız daha

Oğlumda da her hasta olduğunda onu kullanıyoruz
Ama cigerlere inince ventolin fln vermek lazım
Muhtemel önce hastane müdahale ediyorlar

Anaa cidden mi pöff şu ataklar aşılar amann bebek olmak da ne zor işmiş

Vallahi çok zor uykusu var agliyor hiç bisiden memnun olmuyor Nemrut Nemrut dolaşıyor emzircem emmek istemiyor ayağıma aldim hemen ağlamaya başlıyor bir yandan da uyumak istiyor 5dk sonra uyudu ama hala giprasi uyusun uyaninca kahvaltı yaparım artık napam azcık mutlu olsun hanım

Canım teşekkür ederim elimden geleni yaptım olacağı varmış demek ki ne diyeyim. Evet doktor 1 hafta kalabilir dedi. Crp 43 çıkmış antibiyotik başlayabilirlermiş büyük ihtimalle. Şu anda burundan nazal oksijen veriyorlar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evimize gideriz inşallah en yakın zamanda

Teşekkür ederim canım Antalyadayım ben evet burada da serinledi havalar günde 2 banyoyu bırakalı bir süre olmuştu zaten havalar dengesiz. Evin içi soğuk da değil büyük ihtimalle sağlık ocağındaki klima çarptı
Kıyamam ya geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar çıkar
Bide canım sen neredesin bilmiyorum ama havalar serinledi artık sabah akşam banyo yapma istersen

Off en zoru zaten bu 4. Ay atağı imiş. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bize de başlamadı gibi başladı gibi değişik yani anlamadım.
Papatya çayı iç canım biraz sakinleştirip uyutuyormuş

Oy kuzum ya hiç kıyamıyorm bebişlere Rabbim acil şifalar versin inşallah canım

Aynen öyle ya bi de korumaya çalışmak sürekli kontrol etmek. Bu gece nerdeyse hiç uyumadım bebek de huzursuzdu. Bi büyüğüne bi küçüğüne git derken . Şu an kafam salak gibi ve bacaklarım çok halsiz . Bünyem kaldırmayacak diye korkuyorum

İşte biz rahat olmadığımız İçin böyle daralıyoruz kuzum ya . Walla bi kere daha anladım annelik ne kutsalmış . Öyle bi his ki yorgunluktan sürünüyorum ama uyuyamıyorum uyusam biri ateşli diğeri de öksürük başladı durma ayakta

Allah şifa versin canım hemen toparlar inşallah bebişin

Ahh evet kuzum yalnızlık hissi insanı daha mı güçlü yapıyo yoksa daha mı güçsüz duygusal bilmiyorum ama cidden yetersiz hissediyorum.
Az önce büyüğünü babası dr a götürdü . Dedim geç git işe bn bebekle bi de tekrar hastane ortamına girmeyeyim bakalım hayırlısı şifa bulalım inş hepimiz

Allah şifa versin inşallah canım iyi etmişsin sen gitmemekle hastaneler bebekle hiç mantıklı değil mecbur kalmadıkça

Kızlar ya misafirliğe gidince vs uyuyor mu bebekleriniz oğlum gündüz hiç uyumuyor nerdeyse, uykusu var biliyorum ama mızmızlayıp kucağa aldırıyor kendini uyumuyor. Ortam değişince başka evde falan uyur belki dediler ama benimki misafirlikte de uyumuyor ya emecek ya ilgileneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…