Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
5 dk da olsa sevdiğin bişeyle vakit geçir canm o bile mutlu ediyor kahve yap balkonda iç yada müzik aç duşa gir biraz rahatla
Oyy sorma kuzum her gün kahve saatim var zaten ama işte ne bileyim belki d yorgunluk bastı iyice . Halimize bin şükür tabi de . Dün ağla ağla baya rahatladım

Ahh kuzum bn hemen atıştırma bişe ler yiyorum ya yemek yapmaya bile çok fırsatım olmuyo.
Öksürük İçin ayağının altına gece yatarken sarımsaklı zeytinyağ sür kuzum bn fayda gördüm. Bizim de ateşten önce öksürük vardı. Bi kaç gün sür dene .

Insallah gece oglun iyi uyurda kizinla da ilgilenebilirsin
Cok şükür gece ikisi de iyiydi. Eşim minikle yattı ben kızımla, bir ara yer degistirmisiz eşimle, sabah bir uyandık ikimiz de hatırlamiyoruz noldu:))

Yok canım sen çok normal bir annesin, eşin anormal. Boylr anlayışsız insanlara öyle kızıyorum ki, çocuklara üzülmesem 2 gün bırak git görsün gününü dicem de çocuklara yazık. Sen kafana takma, bende de 2 tane var. Gün oluyor afedersin evi bok götürüyor, gün oluyor ev tertemiz yemek olmuyor, gün oluyor her şey tam, gün oluyor her şey eksik. Tamamen çocuklara bağlıyız şu anda.
Merhabalar, çok geçmiş olsun öncelikle. Benim oğlumda var süt alerjisi.Ben diyet yapıyorum. İçinde süt ürünleri ve yumurta olan her şey yasak şuanda. Bir de kuruyemis, ozellikle fistik yasak. Anne sütüne devam ediyoruz ama yediklerimiz kısıtlandiğı için doktor mama takviyesi verdi, kendi yazdı reçeteye aldım. Aptamilinkini kullanıyorum. Benim bebegim çok mama seven biri değil, uykuluyken veriyorum arada.

aynen öyle kuzum işte ama bazen kafam atıyo kendime de çok yükleniom farkındayım her şey mükemmel eksiksiz olsun istiom ama mümkün değil tabi. Sağlık olsun da walla artık temizlikmiş yemekmiş geçtim ya .

Anca gelebildim cevap yazmaya var asansor cikiyoruz disari aksamlari bazen ama onda da uyumuyoki sokakta kaldirimlar fena tangir tangir cocuk arabanin icinde sallanip uyaniyo, halbuki bazi bebek oyle sallana sallana uyur
Evet bende de meme ara ara reddetmesi var, biberona da yapiyo ama, hen aç hem uykusu var, kafayi geriye cekiyo cekiyo, sonra kendi tutuyo memeyi, sonra yine bagirip birakiyo, delirdiler
Aa ben hem cay hem kahve iciyorum ya, kahveyi kafeinsiz iciyorum gunde 1 kere ama cayi 3-4 bardak ictigim oluyo, cay bardagiyla iciyorum gerci kupa falan degil ama o kadar etkiliyomu bebegin uykusunu acaba
Ay rahatladigim tek sey cay icmek yaninda bi kurabiye bi tatli bisey falan yemek ama onu da yapmazsam nasi rahatlicm ben ya, valla cay koydugumuz aksamlar seviniyorum
Bu resmen biziz. Hala yenidoğan gibi saatte 1 emiyor

Aynıyız, başında durup sallarsam sürekli max 1 saat uyur. Yoksa 10 dk bile uyumaz.
Butun gece kalkiyoruz emmeye, bi kac sefer 5saat fln uyudugu olmustu asilardan sonra, merak ettim cocugu noldu bu kalkmadi diye
Uyurken basinda biri olup pit pit yaptimiydi daha uzun uyuyo bnmki de, poposunu pitpitlayinca 10dkda uyanmiyo da onu pitpitlarsam isleri kim yapck, annemi dikiyorum basina arada bir bende, bazen onda bile uyaniyo

Bizdede durumlar farksız değil
Yatak odasında bizimkide öyle uyumuyor salonu benimsedi
Bu aralarda 8 9 da yatırıyoruz ya yarım saat fln kestiriyor aciyor gözleri uyumuyo
Sonra gece 11 12 e kadar salla babam salla
Sen de mi salonda uyutuyodun, bnm de ayni, dungece odada uyuttum zorla, etrafa bakmaktan uyumuyoki, cok uykusu geldigi anda goturmek lazim, bide giderken iyigeceleer simdi uyucaksin uyumaya gidiyoruz falan demek lazimmis
Merhaba, ben kullaniyorum alerjik mama, inek sutu alerjisi var bebegimin, aptamil pregomin as kullaniyodum biraz pahali bir mama, doktorumuz rapor cikarmisti ucretsiz aliyoduk ama o mamayi piyasadan kaldirmislar, hicbiyerde bulamadik eczacimiz firmayla gorustu onun yerine aptamil pregomin syneo isimli yeni mamasi cikmis, ona gectik ama doktorum onu raporlayamiyorum, ucretli aldik mecburen
Bize de basta neocate ve aptamil pregominden birini almamiz önerilmisti, aptamil almayi tercih ettm ben
Alerji sebebiyle emzirmeyi birakmak gerekmiyo ama annenin yediklerini iyi takip etmesi neye alerjisi varsa onu yemeyi birakmasi şart, eczanelerde de satiliyo alerjik mamalar
Dün alt komşu da uyudu annemlerde kv dede uyuyor bizimki evde huysuz sanki
Şaka gibi bu bebikler, bnmki de normalde çıt sesine uyanir, 2 aylikken misafir gelmisti 3 cocuklu, o cocuklarin ciglik kiyamet bağirip cagirmasinda uyudu milletin yaninda insani yalanci cikariyolar

Benim oglan da oyle,mesela disari yemege gittigimizde felan durup insanlara bakiyo,hemde baya uzun sure bakiyo,dinliyo:)
Ay aynı ya dün dışarda bi arkadaşa denk geldik gidene kadar odaklandı dinledi yol ortasında lafa meraklı olacaklar desene bizimkiler

Aptamil pregomin as mi kullaniyodun? Piyasadan kalkmis yerine syneo cikmis, bilgin varmi bu konuda, ben syneo olana gectim mecbur as olani bulamayinca

Aynen bende öyle düşünüyorum kolayına geldi sanırım uğraşmak istemedi ama şuan büyüdü o bebe 3 yaşında zaten. Muhtemelen eczane daha pahalı olduģu için interten sipariş veriyodu

Aynen bende öyle düşünüyorum kolayına geldi sanırım uğraşmak istemedi ama şuan büyüdü o bebe 3 yaşında zaten. Muhtemelen eczane daha pahalı olduģu için interten sipariş veriyodu
Belki bilmedigimiz bir durum vardir o yuzden birakmak zorunda kalmis olabilir emzirmeyi, normalde birakilmiyo yani
İnternetten siparis mantikli aslinda da urunun orginal olduguna guvenemiyorum ben

Benim kız annemlere gidince aglama krizi geçiriyor ikidir gidisimde aglıyor sok oldum. Nedendir bilmem oraya gıdınce cıglık cıglıga ya

Yok bacım nerdeee 6 ayda başla erken başlama dedi ama ben yoğurtla başlayıp sebze sonra meyve gitcem. Anaa 3 gün kuralını gerekli görmüyor muymuş

Ay cok zor meme reddi ya
Vallahi o kadar zor ki Allah yardimcin olsun en kısa sürede biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…