- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #74.161
Tamam canım çok sağol ss aldımCanım spreyin adı NASORINSE
Şu sayfa canımLink atarmısın canım bende bakayım kuru bakliyat bende yemedim
Sağ ol kuzum ya . Mecbur kalsaydım götürecektim artık şükür eşim götürdüAllah şifa versin inşallah canımiyi etmişsin sen gitmemekle hastaneler bebekle hiç mantıklı değil mecbur kalmadıkça
Oyy sorma kuzum her gün kahve saatim var zaten ama işte ne bileyim belki d yorgunluk bastı iyice . Halimize bin şükür tabi de . Dün ağla ağla baya rahatladım5 dk da olsa sevdiğin bişeyle vakit geçir canm o bile mutlu ediyor kahve yap balkonda iç yada müzik aç duşa gir biraz rahatla
Ahh kuzum bn hemen atıştırma bişe ler yiyorum ya yemek yapmaya bile çok fırsatım olmuyo.Hasta olduklarında dünya duruyor işte
Bizim oğlanda gece öksürdu takır takır
Umca bitmiş bal pekmez yedirdik
Vitaminlerini verdim
Uykusuzluk çok kötü kahve iç kendine gelmeye çalış bide aç kalma
Bebelerin ihtiyaçları var bize analık zor halsizlik hastalık dinlemiyor
Duygular değişiyor kuzum dediğin gb bak ayaktasın o kadar uykusuzluk yorgunluğa rağmen sanırım bu bizim gücümüz
Cok şükür gece ikisi de iyiydi. Eşim minikle yattı ben kızımla, bir ara yer degistirmisiz eşimle, sabah bir uyandık ikimiz de hatırlamiyoruz noldu:))Insallah gece oglun iyi uyurda kizinla da ilgilenebilirsin
Yok canım sen çok normal bir annesin, eşin anormal. Boylr anlayışsız insanlara öyle kızıyorum ki, çocuklara üzülmesem 2 gün bırak git görsün gününü dicem de çocuklara yazık. Sen kafana takma, bende de 2 tane var. Gün oluyor afedersin evi bok götürüyor, gün oluyor ev tertemiz yemek olmuyor, gün oluyor her şey tam, gün oluyor her şey eksik. Tamamen çocuklara bağlıyız şu anda.Şu şehirde bi aklı başında yakınım olsa da gelip biraz yedım etse en azından yarım saatliğine. Akşam ağlıyorum istemsiz eşim diyo ki sen 2çocuklu annesin artık yapan nasıl yapıyo 3-4 taneyle fln diyo . Herkes bir mi yani ben d emi var sorun acaba bi de bunu düşünmeye koyuldum
Merhabalar, çok geçmiş olsun öncelikle. Benim oğlumda var süt alerjisi.Ben diyet yapıyorum. İçinde süt ürünleri ve yumurta olan her şey yasak şuanda. Bir de kuruyemis, ozellikle fistik yasak. Anne sütüne devam ediyoruz ama yediklerimiz kısıtlandiğı için doktor mama takviyesi verdi, kendi yazdı reçeteye aldım. Aptamilinkini kullanıyorum. Benim bebegim çok mama seven biri değil, uykuluyken veriyorum arada.Hanımlar merhaba ağustos annelerinden geliyorum. Bebeğimin kakasında kan ve mukus gördüm 2 kere. Burada süt alerjisi yaşayan var mı doktorları ne dedi, bir de alerjik mama kullanan var mı nasıl temin ediyoruz doktor mu yazıyor. Neocate varmıs bir de aptamil as varmış galiba bunları kullanan veya hipoalerjenik mama kullanan var mı?
Cok şükür gece ikisi de iyiydi. Eşim minikle yattı ben kızımla, bir ara yer degistirmisiz eşimle, sabah bir uyandık ikimiz de hatırlamiyoruz noldu:))
Yok canım sen çok normal bir annesin, eşin anormal. Boylr anlayışsız insanlara öyle kızıyorum ki, çocuklara üzülmesem 2 gün bırak git görsün gününü dicem de çocuklara yazık. Sen kafana takma, bende de 2 tane var. Gün oluyor afedersin evi bok götürüyor, gün oluyor ev tertemiz yemek olmuyor, gün oluyor her şey tam, gün oluyor her şey eksik. Tamamen çocuklara bağlıyız şu anda.
Merhabalar, çok geçmiş olsun öncelikle. Benim oğlumda var süt alerjisi.Ben diyet yapıyorum. İçinde süt ürünleri ve yumurta olan her şey yasak şuanda. Bir de kuruyemis, ozellikle fistik yasak. Anne sütüne devam ediyoruz ama yediklerimiz kısıtlandiğı için doktor mama takviyesi verdi, kendi yazdı reçeteye aldım. Aptamilinkini kullanıyorum. Benim bebegim çok mama seven biri değil, uykuluyken veriyorum arada.
Anca gelebildim cevap yazmayaOff hiç bilmiyorum bende uyuyan bebeleri görünce çok şaşırıyorum hatta @Jou ya sorcam anam bacım sen ne yiyip içiyon da bu bebe uyuyor diye
Şimdi benim diğer topikte bi arkadaşım papatya çayı önerdi. Bugün yapacaktım da annem geldi yarın falan onu deneyip bi uyutayım diyorum
Ya aslında yormaya çalışıyorum yorulsun uyusun diye bu defa hepten kuduruyor. Memeyi reddediyor ağlıyor Susmuyor uyku saati geçti diyedalamıyor acısını benden çıkarıyor
Senin asansör var mı canım parkta gezmeyi denedin mi
Aa ben hem cay hem kahve iciyorum ya, kahveyi kafeinsiz iciyorum gunde 1 kere ama cayi 3-4 bardak ictigim oluyo, cay bardagiyla iciyorum gerci kupa falan degil ama o kadar etkiliyomu bebegin uykusunu acabaKizz anamm benimkide gündüzleri cok dalamıyo daha sini ilkkez gündüz iyi uyudu uyandı ama yemek yapamıyorum yetişemiyorum bazen senin yatagına uyutmayıda dene istersen l bide ben hiç çay içmiyorum oda uykusuzluk yaparmış huzursuzda edermiş hep rezene içiyorum kahvaltıda bugece uyandı uyumak bilmedi yoruldum koydum arabasına dolaştım hop gitti hemen yatağina koydum diyorum ya bazen sallanmak istemiyo başka bişeye yöneliyorum hemen napayim uyusun yeterki diye sallanmayı pek sevmiyo bazen bazende dua sarkısını açıyorum sakinleşiyo
Butun gece kalkiyoruz emmeye, bi kac sefer 5saat fln uyudugu olmustu asilardan sonra, merak ettim cocugu noldu bu kalkmadi diyeBu resmen biziz. Hala yenidoğan gibi saatte 1 emiyor
Aynıyız, başında durup sallarsam sürekli max 1 saat uyur. Yoksa 10 dk bile uyumaz.
Sen de mi salonda uyutuyodun, bnm de ayni, dungece odada uyuttum zorla, etrafa bakmaktan uyumuyoki, cok uykusu geldigi anda goturmek lazim, bide giderken iyigeceleer simdi uyucaksin uyumaya gidiyoruz falan demek lazimmisBizdede durumlar farksız değil
Yatak odasında bizimkide öyle uyumuyor salonu benimsedi
Bu aralarda 8 9 da yatırıyoruz ya yarım saat fln kestiriyor aciyor gözleri uyumuyo
Sonra gece 11 12 e kadar salla babam salla
Merhaba, ben kullaniyorum alerjik mama, inek sutu alerjisi var bebegimin, aptamil pregomin as kullaniyodum biraz pahali bir mama, doktorumuz rapor cikarmisti ucretsiz aliyoduk ama o mamayi piyasadan kaldirmislar, hicbiyerde bulamadik eczacimiz firmayla gorustu onun yerine aptamil pregomin syneo isimli yeni mamasi cikmis, ona gectik ama doktorum onu raporlayamiyorum, ucretli aldik mecburenHanımlar merhaba ağustos annelerinden geliyorum. Bebeğimin kakasında kan ve mukus gördüm 2 kere. Burada süt alerjisi yaşayan var mı doktorları ne dedi, bir de alerjik mama kullanan var mı nasıl temin ediyoruz doktor mu yazıyor. Neocate varmıs bir de aptamil as varmış galiba bunları kullanan veya hipoalerjenik mama kullanan var mı?
Alerji sebebiyle emzirmeyi birakmak gerekmiyo ama annenin yediklerini iyi takip etmesi neye alerjisi varsa onu yemeyi birakmasi şart, eczanelerde de satiliyo alerjik mamalarMerhaba kendi çocuğumda yaşamadim ama daha önce 2 çocuk bakmıştım bitanesinde aynen dediğiniz gibiydi süt alerjisi demişti doktoru annesi emzirmeyi kesti aptamilin alerji için olan bi maması vardı onla devam ettik düzelmişti mamayıda interten sipariş veriyodu ama hangi sayfadan bilmiyorum
Şaka gibi bu bebikler, bnmki de normalde çıt sesine uyanir, 2 aylikken misafir gelmisti 3 cocuklu, o cocuklarin ciglik kiyamet bağirip cagirmasinda uyudu milletin yanindaDün alt komşu da uyudu annemlerde kv dede uyuyor bizimki evde huysuz sanki
Ay aynı ya dün dışarda bi arkadaşa denk geldik gidene kadar odaklandı dinledi yol ortasındaBenim oglan da oyle,mesela disari yemege gittigimizde felan durup insanlara bakiyo,hemde baya uzun sure bakiyo,dinliyo:)
Aptamil pregomin as mi kullaniyodun? Piyasadan kalkmis yerine syneo cikmis, bilgin varmi bu konuda, ben syneo olana gectim mecbur as olani bulamayincaMerhabalar, çok geçmiş olsun öncelikle. Benim oğlumda var süt alerjisi.Ben diyet yapıyorum. İçinde süt ürünleri ve yumurta olan her şey yasak şuanda. Bir de kuruyemis, ozellikle fistik yasak. Anne sütüne devam ediyoruz ama yediklerimiz kısıtlandiğı için doktor mama takviyesi verdi, kendi yazdı reçeteye aldım. Aptamilinkini kullanıyorum. Benim bebegim çok mama seven biri değil, uykuluyken veriyorum arada.
Aynen bende öyle düşünüyorum kolayına geldi sanırım uğraşmak istemedi ama şuan büyüdü o bebe 3 yaşında zaten. Muhtemelen eczane daha pahalı olduģu için interten sipariş veriyoduAnca gelebildim cevap yazmayavar asansor cikiyoruz disari aksamlari bazen ama onda da uyumuyoki sokakta kaldirimlar fena tangir tangir cocuk arabanin icinde sallanip uyaniyo, halbuki bazi bebek oyle sallana sallana uyur
Evet bende de meme ara ara reddetmesi var, biberona da yapiyo ama, hen aç hem uykusu var, kafayi geriye cekiyo cekiyo, sonra kendi tutuyo memeyi, sonra yine bagirip birakiyo, delirdiler
Aa ben hem cay hem kahve iciyorum ya, kahveyi kafeinsiz iciyorum gunde 1 kere ama cayi 3-4 bardak ictigim oluyo, cay bardagiyla iciyorum gerci kupa falan degil ama o kadar etkiliyomu bebegin uykusunu acaba
Ay rahatladigim tek sey cay icmek yaninda bi kurabiye bi tatli bisey falan yemek ama onu da yapmazsam nasi rahatlicm ben ya, valla cay koydugumuz aksamlar seviniyorum
Butun gece kalkiyoruz emmeye, bi kac sefer 5saat fln uyudugu olmustu asilardan sonra, merak ettim cocugu noldu bu kalkmadi diye
Uyurken basinda biri olup pit pit yaptimiydi daha uzun uyuyo bnmki de, poposunu pitpitlayinca 10dkda uyanmiyo da onu pitpitlarsam isleri kim yapck, annemi dikiyorum basina arada bir bende, bazen onda bile uyaniyo
Sen de mi salonda uyutuyodun, bnm de ayni, dungece odada uyuttum zorla, etrafa bakmaktan uyumuyoki, cok uykusu geldigi anda goturmek lazim, bide giderken iyigeceleer simdi uyucaksin uyumaya gidiyoruz falan demek lazimmis
Merhaba, ben kullaniyorum alerjik mama, inek sutu alerjisi var bebegimin, aptamil pregomin as kullaniyodum biraz pahali bir mama, doktorumuz rapor cikarmisti ucretsiz aliyoduk ama o mamayi piyasadan kaldirmislar, hicbiyerde bulamadik eczacimiz firmayla gorustu onun yerine aptamil pregomin syneo isimli yeni mamasi cikmis, ona gectik ama doktorum onu raporlayamiyorum, ucretli aldik mecburen
Bize de basta neocate ve aptamil pregominden birini almamiz önerilmisti, aptamil almayi tercih ettm ben
Alerji sebebiyle emzirmeyi birakmak gerekmiyo ama annenin yediklerini iyi takip etmesi neye alerjisi varsa onu yemeyi birakmasi şart, eczanelerde de satiliyo alerjik mamalar
Şaka gibi bu bebikler, bnmki de normalde çıt sesine uyanir, 2 aylikken misafir gelmisti 3 cocuklu, o cocuklarin ciglik kiyamet bağirip cagirmasinda uyudu milletin yanindainsani yalanci cikariyolar
Bizim akan bişey yok emerken de rahat emiyor. Ama hırıltı vardı. Süt denemedim, deneyelim bakalımBende burnunda sumuk oldugu zaman azicik anne sutu damlatiyorum,yumuşayip çikiyolar.ya da banyo sonrasinda kendiliginden cikiyo
Bizimkinde de burun akintisi olmuyo ama sumuk cok tikiyo burnunu anne sutunu biraz icine dogru gonderince cikiyoBizim akan bişey yok emerken de rahat emiyor. Ama hırıltı vardı. Süt denemedim, deneyelim bakalım
Belki bilmedigimiz bir durum vardir o yuzden birakmak zorunda kalmis olabilir emzirmeyi, normalde birakilmiyo yaniAynen bende öyle düşünüyorum kolayına geldi sanırım uğraşmak istemedi ama şuan büyüdü o bebe 3 yaşında zaten. Muhtemelen eczane daha pahalı olduģu için interten sipariş veriyodu
Bende randevu aldım götürcem artık ya saglık ocagı bot kilo ası dısında bir seye bakmıyorSen sormazsan bazı doktorlar söylemiyor. Bizim buradakine beğenmediğine yani ben soruyorum hep ne zaman gelelim diye
Benim kız annemlere gidince aglama krizi geçiriyor ikidir gidisimde aglıyor sok oldum. Nedendir bilmem oraya gıdınce cıglık cıglıga yaAnca gelebildim cevap yazmayavar asansor cikiyoruz disari aksamlari bazen ama onda da uyumuyoki sokakta kaldirimlar fena tangir tangir cocuk arabanin icinde sallanip uyaniyo, halbuki bazi bebek oyle sallana sallana uyur
Evet bende de meme ara ara reddetmesi var, biberona da yapiyo ama, hen aç hem uykusu var, kafayi geriye cekiyo cekiyo, sonra kendi tutuyo memeyi, sonra yine bagirip birakiyo, delirdiler
Aa ben hem cay hem kahve iciyorum ya, kahveyi kafeinsiz iciyorum gunde 1 kere ama cayi 3-4 bardak ictigim oluyo, cay bardagiyla iciyorum gerci kupa falan degil ama o kadar etkiliyomu bebegin uykusunu acaba
Ay rahatladigim tek sey cay icmek yaninda bi kurabiye bi tatli bisey falan yemek ama onu da yapmazsam nasi rahatlicm ben ya, valla cay koydugumuz aksamlar seviniyorum
Butun gece kalkiyoruz emmeye, bi kac sefer 5saat fln uyudugu olmustu asilardan sonra, merak ettim cocugu noldu bu kalkmadi diye
Uyurken basinda biri olup pit pit yaptimiydi daha uzun uyuyo bnmki de, poposunu pitpitlayinca 10dkda uyanmiyo da onu pitpitlarsam isleri kim yapck, annemi dikiyorum basina arada bir bende, bazen onda bile uyaniyo
Sen de mi salonda uyutuyodun, bnm de ayni, dungece odada uyuttum zorla, etrafa bakmaktan uyumuyoki, cok uykusu geldigi anda goturmek lazim, bide giderken iyigeceleer simdi uyucaksin uyumaya gidiyoruz falan demek lazimmis
Merhaba, ben kullaniyorum alerjik mama, inek sutu alerjisi var bebegimin, aptamil pregomin as kullaniyodum biraz pahali bir mama, doktorumuz rapor cikarmisti ucretsiz aliyoduk ama o mamayi piyasadan kaldirmislar, hicbiyerde bulamadik eczacimiz firmayla gorustu onun yerine aptamil pregomin syneo isimli yeni mamasi cikmis, ona gectik ama doktorum onu raporlayamiyorum, ucretli aldik mecburen
Bize de basta neocate ve aptamil pregominden birini almamiz önerilmisti, aptamil almayi tercih ettm ben
Alerji sebebiyle emzirmeyi birakmak gerekmiyo ama annenin yediklerini iyi takip etmesi neye alerjisi varsa onu yemeyi birakmasi şart, eczanelerde de satiliyo alerjik mamalar
Şaka gibi bu bebikler, bnmki de normalde çıt sesine uyanir, 2 aylikken misafir gelmisti 3 cocuklu, o cocuklarin ciglik kiyamet bağirip cagirmasinda uyudu milletin yanindainsani yalanci cikariyolar
Bende uyumadım ya alakası yokmuşHamilelikteki uyku düzeniyle alakası var diyo bazıları. Ben hamileyken gündüz hiç uyumadım acaba ondan mı diyorumo zaman bilseydim bunu zorla da olsa uyurdum heralde
Yok bacım nerdeee 6 ayda başla erken başlama dediKızlar günaydın. Bugün kontrolü vardı. 6.5 kilo olmuş miniğim. Ek gıdaya başla dedi ve ben sudan çıkmış balık gibiyim:) yoğurt, meyve, sebze ver dedi. 3 gün kuralını ben gerekli görmüyorum dedi.sweetgirlcandy sende başlıyorsun dimi nasıl yapıcan:)
Dur atayım unutmuştumMaşallahhhh Ahsenesaolasın kuzum calpol kafamı karıştırıyordu doktora da unuttum sormayı.. Menenjitin aylarını merak ettim
4 aydan sonra diyor canm yormayalım bebeleri zaten huysuzlar ben 4. Ay atağıda bitsin öyle yapıcam 2 gündğr meme reddimiz isteyince tutuyor istemeyince tutmuyor deli olucam biberon sayısı yükseldi 2 kere veriyordum 4e çıktı bugün 2 kere vericem oyalamaya çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?