- 11 Eylül 2021
- 1.629
- 3.189
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #74.181
Bende bır an önce baslamak ıstıyorım o hallerini görmek istiyorım o zaman da sutum yetmiyo derdi olmayacak strese gırmıcez ya ne kadsr guzelYok bacım nerdeee 6 ayda başla erken başlama dediama ben yoğurtla başlayıp sebze sonra meyve gitcem. Anaa 3 gün kuralını gerekli görmüyor muymuş
Bi umut belki uyur ortam değişince deneyeyim dedim ama olmadı o da zaten
5 dk da olsa sevdiğin bişeyle vakit geçir canm o bile mutlu ediyor kahve yap balkonda iç yada müzik aç duşa gir biraz rahatla
Dün alt komşu da uyudu annemlerde kv dede uyuyor bizimki evde huysuz sanki
Amin inşallah canim cok zor gercekten bugün kanguru almaya gidicem kullanmak istemiyordum ama artik halim yok kollar pes etti
Internetten okuduğumda onun etkiside olduğunu söylendiiAnca gelebildim cevap yazmayavar asansor cikiyoruz disari aksamlari bazen ama onda da uyumuyoki sokakta kaldirimlar fena tangir tangir cocuk arabanin icinde sallanip uyaniyo, halbuki bazi bebek oyle sallana sallana uyur
Evet bende de meme ara ara reddetmesi var, biberona da yapiyo ama, hen aç hem uykusu var, kafayi geriye cekiyo cekiyo, sonra kendi tutuyo memeyi, sonra yine bagirip birakiyo, delirdiler
Aa ben hem cay hem kahve iciyorum ya, kahveyi kafeinsiz iciyorum gunde 1 kere ama cayi 3-4 bardak ictigim oluyo, cay bardagiyla iciyorum gerci kupa falan degil ama o kadar etkiliyomu bebegin uykusunu acaba
Ay rahatladigim tek sey cay icmek yaninda bi kurabiye bi tatli bisey falan yemek ama onu da yapmazsam nasi rahatlicm ben ya, valla cay koydugumuz aksamlar seviniyorum
Butun gece kalkiyoruz emmeye, bi kac sefer 5saat fln uyudugu olmustu asilardan sonra, merak ettim cocugu noldu bu kalkmadi diye
Uyurken basinda biri olup pit pit yaptimiydi daha uzun uyuyo bnmki de, poposunu pitpitlayinca 10dkda uyanmiyo da onu pitpitlarsam isleri kim yapck, annemi dikiyorum basina arada bir bende, bazen onda bile uyaniyo
Sen de mi salonda uyutuyodun, bnm de ayni, dungece odada uyuttum zorla, etrafa bakmaktan uyumuyoki, cok uykusu geldigi anda goturmek lazim, bide giderken iyigeceleer simdi uyucaksin uyumaya gidiyoruz falan demek lazimmis
Merhaba, ben kullaniyorum alerjik mama, inek sutu alerjisi var bebegimin, aptamil pregomin as kullaniyodum biraz pahali bir mama, doktorumuz rapor cikarmisti ucretsiz aliyoduk ama o mamayi piyasadan kaldirmislar, hicbiyerde bulamadik eczacimiz firmayla gorustu onun yerine aptamil pregomin syneo isimli yeni mamasi cikmis, ona gectik ama doktorum onu raporlayamiyorum, ucretli aldik mecburen
Bize de basta neocate ve aptamil pregominden birini almamiz önerilmisti, aptamil almayi tercih ettm ben
Alerji sebebiyle emzirmeyi birakmak gerekmiyo ama annenin yediklerini iyi takip etmesi neye alerjisi varsa onu yemeyi birakmasi şart, eczanelerde de satiliyo alerjik mamalar
Şaka gibi bu bebikler, bnmki de normalde çıt sesine uyanir, 2 aylikken misafir gelmisti 3 cocuklu, o cocuklarin ciglik kiyamet bağirip cagirmasinda uyudu milletin yanindainsani yalanci cikariyolar
Valla aspiratörle temizledim ben. Annem biz sizin burnunuzu çatal iğnenin arkasıyla temizlerdik diyor. Sprey vermedi bize
Ahh kuzum bn hemen atıştırma bişe ler yiyorum ya yemek yapmaya bile çok fırsatım olmuyo.
Öksürük İçin ayağının altına gece yatarken sarımsaklı zeytinyağ sür kuzum bn fayda gördüm. Bizim de ateşten önce öksürük vardı. Bi kaç gün sür dene .
aynen öyle kuzum işte ama bazen kafam atıyo kendime de çok yükleniom farkındayım her şey mükemmel eksiksiz olsun istiom ama mümkün değil tabi. Sağlık olsun da walla artık temizlikmiş yemekmiş geçtim ya .
Canı isteyince uyuyo bebişler kısaca demek kiBende uyumadım ya alakası yokmuş
Oh valla o da iyiymişMadem her türlü uyumuyor git misafirlige elden ele dolaşsın
Arkadas video çekmiş cok güldüm
Kayinpedere gidince cocuk bizim değilmiş gibi davranıyoruz yazıyor
Bi amca Bi kayinpeder oyalıyor cocuk onlarda arkadaşla kocası da çay içiyor baya iyiydi
Anca gelebildim cevap yazmayavar asansor cikiyoruz disari aksamlari bazen ama onda da uyumuyoki sokakta kaldirimlar fena tangir tangir cocuk arabanin icinde sallanip uyaniyo, halbuki bazi bebek oyle sallana sallana uyur
Evet bende de meme ara ara reddetmesi var, biberona da yapiyo ama, hen aç hem uykusu var, kafayi geriye cekiyo cekiyo, sonra kendi tutuyo memeyi, sonra yine bagirip birakiyo, delirdiler
Aa ben hem cay hem kahve iciyorum ya, kahveyi kafeinsiz iciyorum gunde 1 kere ama cayi 3-4 bardak ictigim oluyo, cay bardagiyla iciyorum gerci kupa falan degil ama o kadar etkiliyomu bebegin uykusunu acaba
Ay rahatladigim tek sey cay icmek yaninda bi kurabiye bi tatli bisey falan yemek ama onu da yapmazsam nasi rahatlicm ben ya, valla cay koydugumuz aksamlar seviniyorum
Butun gece kalkiyoruz emmeye, bi kac sefer 5saat fln uyudugu olmustu asilardan sonra, merak ettim cocugu noldu bu kalkmadi diye
Uyurken basinda biri olup pit pit yaptimiydi daha uzun uyuyo bnmki de, poposunu pitpitlayinca 10dkda uyanmiyo da onu pitpitlarsam isleri kim yapck, annemi dikiyorum basina arada bir bende, bazen onda bile uyaniyo
Sen de mi salonda uyutuyodun, bnm de ayni, dungece odada uyuttum zorla, etrafa bakmaktan uyumuyoki, cok uykusu geldigi anda goturmek lazim, bide giderken iyigeceleer simdi uyucaksin uyumaya gidiyoruz falan demek lazimmis
Merhaba, ben kullaniyorum alerjik mama, inek sutu alerjisi var bebegimin, aptamil pregomin as kullaniyodum biraz pahali bir mama, doktorumuz rapor cikarmisti ucretsiz aliyoduk ama o mamayi piyasadan kaldirmislar, hicbiyerde bulamadik eczacimiz firmayla gorustu onun yerine aptamil pregomin syneo isimli yeni mamasi cikmis, ona gectik ama doktorum onu raporlayamiyorum, ucretli aldik mecburen
Bize de basta neocate ve aptamil pregominden birini almamiz önerilmisti, aptamil almayi tercih ettm ben
Alerji sebebiyle emzirmeyi birakmak gerekmiyo ama annenin yediklerini iyi takip etmesi neye alerjisi varsa onu yemeyi birakmasi şart, eczanelerde de satiliyo alerjik mamalar
Şaka gibi bu bebikler, bnmki de normalde çıt sesine uyanir, 2 aylikken misafir gelmisti 3 cocuklu, o cocuklarin ciglik kiyamet bağirip cagirmasinda uyudu milletin yanindainsani yalanci cikariyolar
Bizimkinde de burun akintisi olmuyo ama sumuk cok tikiyo burnunu anne sutunu biraz icine dogru gonderince cikiyo
Oh valla o da iyiymişben ara ara gidiyorum zaten ya uyursa diye dediğin gibi keyfime bakayım bari bi arkadaşım haftada iki kez falan geliyor oğlumu özleyip o gelince eşimle aşırı rahatız biz de
Benim kız annemlere gidince aglama krizi geçiriyor ikidir gidisimde aglıyor sok oldum. Nedendir bilmem oraya gıdınce cıglık cıglıga ya
Internetten okuduğumda onun etkiside olduğunu söylendii
Hoşuma gidiyor diyosun yaniOle arkadaşa can kurban ama bizimki mizmiz benim dışımda biri gezdirirce miziklaniyo beni görüyor heyecanlanıp gülüyor gözler surekli bende bu sevgi bağı arada ağır geliyor bana bir yandanda bensiz yapamaz böbürlenmeside fena değil hani
Ama dilimde surekli beni arar o bensiz duramaz o beni görünce sustu bak
Yaaa nebileyim çoğu kişiler pek şey etmeyince etiketleri siliyorum bide yavaş ysvaş gelmeyenleri teşekkur ederim canım.benimmNapiyon balım bugün 2 çocuklu arkadaşım geldi 3 bebeyle beraber vakit geçirdik yeni geldim vallahi sabahtan bu yana minnak nasıl
Bugun görüşemedik sanki aylardır görüşmüyor gibi oldum
O etiketledigin yerede gircem simdi hic rahatız olurmuyum
Ben uyuyunca uyuyacaksa bidahaki hamileliğimde uyurum akşama kadarOlabilir annemde sen uyudunmuda çocuk uyusun deyip duruyorhep hareket istemesi benim yüzümdenmiş
Ah cok fena oyle insan napicagini sasiriyo, degisik geliyo heraldekorkuyomudur nedirBenim kız annemlere gidince aglama krizi geçiriyor ikidir gidisimde aglıyor sok oldum. Nedendir bilmem oraya gıdınce cıglık cıglıga ya
Eyvah o zamanInternetten okuduğumda onun etkiside olduğunu söylendii
Valla bende is mis yapamiyorum, yemek yok evde, misafirin yaninda uyudugu gibi uyusa butun islerimi yaparim yaEvet ya demek lazım ama o kısmını tam anlayamıyorlar sanki uyumaman lazim diyoruz gibi gozler fıldır fıldır
Bizimkide ole tık sesine irkilir beyaz gürültü açıkken bile mecbur açık bırakıyorum çünkü is yapamiyorum ama milletin yaninda horul horul uyuyor herkes aa maşallah sese aliskin diyor ölüyorum o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?