Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok bacım nerdeee 6 ayda başla erken başlama dedi ama ben yoğurtla başlayıp sebze sonra meyve gitcem. Anaa 3 gün kuralını gerekli görmüyor muymuş
Bende bır an önce baslamak ıstıyorım o hallerini görmek istiyorım o zaman da sutum yetmiyo derdi olmayacak strese gırmıcez ya ne kadsr guzel

Bi umut belki uyur ortam değişince deneyeyim dedim ama olmadı o da zaten

Madem her türlü uyumuyor git misafirlige elden ele dolaşsın
Arkadas video çekmiş cok güldüm
Kayinpedere gidince cocuk bizim değilmiş gibi davranıyoruz yazıyor
Bi amca Bi kayinpeder oyalıyor cocuk onlarda arkadaşla kocası da çay içiyor baya iyiydi

Amin inşallah canim cok zor gercekten bugün kanguru almaya gidicem kullanmak istemiyordum ama artik halim yok kollar pes etti

İnşallah durur kuzum yakin olsaydık dener bakardın benden
Ben aldım durmadk simdi tekrar denicem bakim duracakmi koydugum an başlıyor yaygaraya

Internetten okuduğumda onun etkiside olduğunu söylendii

Oy oy bilirim fırsat vermiyor bebeler
Denim kuzum ya inşallah bizdede ise yarar

Canim ya bundan 1 Ay önce aşırı kilo verdim 5 kilo kizda az kilo almıştı
Kiz uyuyor ben hemen temizlik yemek
Sonra dedim kız uyudu yemek yocem uyuyacam bu kadar Eflatunhilaf dediği gb evi pok götürsün dedim sonuç kiz kilo aldı tabi bende

Oh valla o da iyiymiş ben ara ara gidiyorum zaten ya uyursa diye dediğin gibi keyfime bakayım bari bi arkadaşım haftada iki kez falan geliyor oğlumu özleyip o gelince eşimle aşırı rahatız biz de

Evet ya demek lazım ama o kısmını tam anlayamıyorlar sanki uyumaman lazim diyoruz gibi gozler fıldır fıldır
Bizimkide ole tık sesine irkilir beyaz gürültü açıkken bile mecbur açık bırakıyorum çünkü is yapamiyorum ama milletin yaninda horul horul uyuyor herkes aa maşallah sese aliskin diyor ölüyorum o an

Oh valla o da iyiymiş ben ara ara gidiyorum zaten ya uyursa diye dediğin gibi keyfime bakayım bari bi arkadaşım haftada iki kez falan geliyor oğlumu özleyip o gelince eşimle aşırı rahatız biz de

Ole arkadaşa can kurban ama bizimki mizmiz benim dışımda biri gezdirirce miziklaniyo beni görüyor heyecanlanıp gülüyor gözler surekli bende bu sevgi bağı arada ağır geliyor bana bir yandanda bensiz yapamaz böbürlenmeside fena değil hani
Ama dilimde surekli beni arar o bensiz duramaz o beni görünce sustu bak

Napiyon balım bugün 2 çocuklu arkadaşım geldi 3 bebeyle beraber vakit geçirdik yeni geldim vallahi sabahtan bu yana minnak nasıl
Bugun görüşemedik sanki aylardır görüşmüyor gibi oldum
O etiketledigin yerede gircem simdi hic rahatız olurmuyum

Reactions: Jou
Hoşuma gidiyor diyosun yani oğlum için kucakta gezdirenin kim olduğu önemli değil muhabbet edilsin ben dinleyeyim havasında ama acıkınca bide ağrısı vs olunca bende duruyo yalnız

Yaaa nebileyim çoğu kişiler pek şey etmeyince etiketleri siliyorum bide yavaş ysvaş gelmeyenleri teşekkur ederim canım.benimm
Oyy napayimm benim kız uyudu uyandı 15 dk uyudu hep
birbirimize çabuk alıştık sanki seninle
Minnak herzamanki halii vuahh vuahh dün 9 da uyudu ertesi sabah 8 de yani bugün uyandı dün evin işin tamamını bitirdim 2buçuk saatte resmen ara ara uyandı meme istesi uyudu hahah şaşurttu benii bakalım bugün 9 da uyuyup oyle etcekmi

Benim kız annemlere gidince aglama krizi geçiriyor ikidir gidisimde aglıyor sok oldum. Nedendir bilmem oraya gıdınce cıglık cıglıga ya
Ah cok fena oyle insan napicagini sasiriyo, degisik geliyo heraldekorkuyomudur nedir
Eyvah o zaman
Valla bende is mis yapamiyorum, yemek yok evde, misafirin yaninda uyudugu gibi uyusa butun islerimi yaparim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…