- 25 Ağustos 2019
- 62.625
- 120.387
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #74.201
Ayyy benimde canım.cay istedi öyle bi anlattınkiAh cok fena oyle insan napicagini sasiriyo, degisik geliyo heraldekorkuyomudur nedir
Eyvah o zaman
Valla bende is mis yapamiyorum, yemek yok evde, misafirin yaninda uyudugu gibi uyusa butun islerimi yaparim ya
Bu eski kadinlarin yaptigi bi yontem ama net te arastirdim gecerli bir yontemmisAy bizimkide tikanik denim bende
Bendeki de syneo. Biz ilk defa yazdırdık geçen gün. Öncesini bilmiyorumAptamil pregomin as mi kullaniyodun? Piyasadan kalkmis yerine syneo cikmis, bilgin varmi bu konuda, ben syneo olana gectim mecbur as olani bulamayinca
Yok bacım nerdeee 6 ayda başla erken başlama dediama ben yoğurtla başlayıp sebze sonra meyve gitcem. Anaa 3 gün kuralını gerekli görmüyor muymuş
Bizimkinde de burun akintisi olmuyo ama sumuk cok tikiyo burnunu anne sutunu biraz icine dogru gonderince cikiyo
Ooo başladınmi kızHer doktor farklı düşünüyor işte. Feçe merhaba instgramda denk geldim bir doktora. Aslında önceden 3 aylıkken ek gıdaya başlanırmış. Ama mama sektörü yüzünden 6 aya kadar çıkartmışlar. Bencede sen yavaş yavaş tadımlarını yaptır. Bana doktor öğlen ve akşam tadımını yaptır sonra mamasını ver. Tuzsuz salçasız çorba yapıp verebilirsin, meyve, sebze, yoğurt vb. 6. Aydada kahvaltıyada başlarsın dedi. Ama arkadaşlarımın çoğu meyveyi hemen verme sebze ve yoğurt ver, meyve verince sebze yemiyor diyorlar
Ooo başladınmi kız
5 de başlamayı düşünüyorum ben tadımlara ya. Evet meyve verince sebze yemiyor diyorlar bende sona bırakayım diyorum onu.Her doktor farklı düşünüyor işte. Feçe merhaba instgramda denk geldim bir doktora. Aslında önceden 3 aylıkken ek gıdaya başlanırmış. Ama mama sektörü yüzünden 6 aya kadar çıkartmışlar. Bencede sen yavaş yavaş tadımlarını yaptır. Bana doktor öğlen ve akşam tadımını yaptır sonra mamasını ver. Tuzsuz salçasız çorba yapıp verebilirsin, meyve, sebze, yoğurt vb. 6. Aydada kahvaltıyada başlarsın dedi. Ama arkadaşlarımın çoğu meyveyi hemen verme sebze ve yoğurt ver, meyve verince sebze yemiyor diyorlar
Doktormu dedi şugünden sugune ver falan bunları diyeYarın havuçla başlamayı düşünüyorum kuzum. Yoğurt mayalayıp ertesi günede onu tattırıcam bakalım çok heyecanlıyımsenin miniği ne zaman götürüyorsun kontrole
Amaan yemeyin ya, yiye yiye 2 kilo daha almisim dogum kilolarini veremedenAyyy benimde canım.cay istedi öyle bi anlattınkiyok kurbaiye yok bilmem ne
Aa tamam bende bundan kullaniyorum artik, sifa olsun bebeginize insallah, rapor verirlerse ucretsiz aliniyo, size normal cocuk doktoru mu yazdi yoksa gastroenteroloji mi?Bendeki de syneo. Biz ilk defa yazdırdık geçen gün. Öncesini bilmiyorum
Vallaha yaptım cay yanınada kuruyemişler tamammAmaan yemeyin ya, yiye yiye 2 kilo daha almisim dogum kilolarini veremeden
Aa tamam bende bundan kullaniyorum artik, sifa olsun bebeginize insallah, rapor verirlerse ucretsiz aliniyo, size normal cocuk doktoru mu yazdi yoksa gastroenteroloji mi?
Valla kuzum bende bugun aldim deniycem bi insallah durur simdi yüzüstüde donmeye basladi yanlızda birakamyrm delirmek uzereyimİnşallah durur kuzum yakin olsaydık dener bakardın benden
Ben aldım durmadk simdi tekrar denicem bakim duracakmi koydugum an başlıyor yaygaraya
Aptamil syneomu kullaniosunuz sizde banada verdi dr ama daha icirmedim tadı cok kotu diyolar ben emzirmeye calisiom tam doymasada habire memede kalsada onu vermek istemedimAmaan yemeyin ya, yiye yiye 2 kilo daha almisim dogum kilolarini veremeden
Aa tamam bende bundan kullaniyorum artik, sifa olsun bebeginize insallah, rapor verirlerse ucretsiz aliniyo, size normal cocuk doktoru mu yazdi yoksa gastroenteroloji mi?
Tesekküt ederim süt alerjisinde yumurtayı da kesiyorlae değil mi sadece süt ürünlerini değilCok şükür gece ikisi de iyiydi. Eşim minikle yattı ben kızımla, bir ara yer degistirmisiz eşimle, sabah bir uyandık ikimiz de hatırlamiyoruz noldu:))
Yok canım sen çok normal bir annesin, eşin anormal. Boylr anlayışsız insanlara öyle kızıyorum ki, çocuklara üzülmesem 2 gün bırak git görsün gününü dicem de çocuklara yazık. Sen kafana takma, bende de 2 tane var. Gün oluyor afedersin evi bok götürüyor, gün oluyor ev tertemiz yemek olmuyor, gün oluyor her şey tam, gün oluyor her şey eksik. Tamamen çocuklara bağlıyız şu anda.
Merhabalar, çok geçmiş olsun öncelikle. Benim oğlumda var süt alerjisi.Ben diyet yapıyorum. İçinde süt ürünleri ve yumurta olan her şey yasak şuanda. Bir de kuruyemis, ozellikle fistik yasak. Anne sütüne devam ediyoruz ama yediklerimiz kısıtlandiğı için doktor mama takviyesi verdi, kendi yazdı reçeteye aldım. Aptamilinkini kullanıyorum. Benim bebegim çok mama seven biri değil, uykuluyken veriyorum arada.
Tesekkür ederimAnca gelebildim cevap yazmayavar asansor cikiyoruz disari aksamlari bazen ama onda da uyumuyoki sokakta kaldirimlar fena tangir tangir cocuk arabanin icinde sallanip uyaniyo, halbuki bazi bebek oyle sallana sallana uyur
Evet bende de meme ara ara reddetmesi var, biberona da yapiyo ama, hen aç hem uykusu var, kafayi geriye cekiyo cekiyo, sonra kendi tutuyo memeyi, sonra yine bagirip birakiyo, delirdiler
Aa ben hem cay hem kahve iciyorum ya, kahveyi kafeinsiz iciyorum gunde 1 kere ama cayi 3-4 bardak ictigim oluyo, cay bardagiyla iciyorum gerci kupa falan degil ama o kadar etkiliyomu bebegin uykusunu acaba
Ay rahatladigim tek sey cay icmek yaninda bi kurabiye bi tatli bisey falan yemek ama onu da yapmazsam nasi rahatlicm ben ya, valla cay koydugumuz aksamlar seviniyorum
Butun gece kalkiyoruz emmeye, bi kac sefer 5saat fln uyudugu olmustu asilardan sonra, merak ettim cocugu noldu bu kalkmadi diye
Uyurken basinda biri olup pit pit yaptimiydi daha uzun uyuyo bnmki de, poposunu pitpitlayinca 10dkda uyanmiyo da onu pitpitlarsam isleri kim yapck, annemi dikiyorum basina arada bir bende, bazen onda bile uyaniyo
Sen de mi salonda uyutuyodun, bnm de ayni, dungece odada uyuttum zorla, etrafa bakmaktan uyumuyoki, cok uykusu geldigi anda goturmek lazim, bide giderken iyigeceleer simdi uyucaksin uyumaya gidiyoruz falan demek lazimmis
Merhaba, ben kullaniyorum alerjik mama, inek sutu alerjisi var bebegimin, aptamil pregomin as kullaniyodum biraz pahali bir mama, doktorumuz rapor cikarmisti ucretsiz aliyoduk ama o mamayi piyasadan kaldirmislar, hicbiyerde bulamadik eczacimiz firmayla gorustu onun yerine aptamil pregomin syneo isimli yeni mamasi cikmis, ona gectik ama doktorum onu raporlayamiyorum, ucretli aldik mecburen
Bize de basta neocate ve aptamil pregominden birini almamiz önerilmisti, aptamil almayi tercih ettm ben
Alerji sebebiyle emzirmeyi birakmak gerekmiyo ama annenin yediklerini iyi takip etmesi neye alerjisi varsa onu yemeyi birakmasi şart, eczanelerde de satiliyo alerjik mamalar
Şaka gibi bu bebikler, bnmki de normalde çıt sesine uyanir, 2 aylikken misafir gelmisti 3 cocuklu, o cocuklarin ciglik kiyamet bağirip cagirmasinda uyudu milletin yanindainsani yalanci cikariyolar
Güzel tabirAy yeniden okudumda pek komik olmuş nasıl tarif etmişim amahavalarda çok dengesiz dün akşam giydirmedim bende çok sıcaktı
Tüm vücudu çalıştırıyor sanırım. Doktor dedi ama unuttum o ara ben bunu nasıl yapıcam diye düşünüyordumBize hiç demedi öyle ne işe yarıyormui ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?