Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ah cok fena oyle insan napicagini sasiriyo, degisik geliyo heraldekorkuyomudur nedir

Eyvah o zaman

Valla bende is mis yapamiyorum, yemek yok evde, misafirin yaninda uyudugu gibi uyusa butun islerimi yaparim ya
Ayyy benimde canım.cay istedi öyle bi anlattınki yok kurbaiye yok bilmem ne

Aptamil pregomin as mi kullaniyodun? Piyasadan kalkmis yerine syneo cikmis, bilgin varmi bu konuda, ben syneo olana gectim mecbur as olani bulamayinca
Bendeki de syneo. Biz ilk defa yazdırdık geçen gün. Öncesini bilmiyorum

Eklentiler

• 20220930_193409.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 30
Yok bacım nerdeee 6 ayda başla erken başlama dedi ama ben yoğurtla başlayıp sebze sonra meyve gitcem. Anaa 3 gün kuralını gerekli görmüyor muymuş

Her doktor farklı düşünüyor işte. Feçe merhaba instgramda denk geldim bir doktora. Aslında önceden 3 aylıkken ek gıdaya başlanırmış. Ama mama sektörü yüzünden 6 aya kadar çıkartmışlar. Bencede sen yavaş yavaş tadımlarını yaptır. Bana doktor öğlen ve akşam tadımını yaptır sonra mamasını ver. Tuzsuz salçasız çorba yapıp verebilirsin, meyve, sebze, yoğurt vb. 6. Aydada kahvaltıyada başlarsın dedi. Ama arkadaşlarımın çoğu meyveyi hemen verme sebze ve yoğurt ver, meyve verince sebze yemiyor diyorlar

Ooo başladınmi kız

Ooo başladınmi kız

Yarın havuçla başlamayı düşünüyorum kuzum. Yoğurt mayalayıp ertesi günede onu tattırıcam bakalım çok heyecanlıyım senin miniği ne zaman götürüyorsun kontrole

Reactions: Jou
5 de başlamayı düşünüyorum ben tadımlara ya. Evet meyve verince sebze yemiyor diyorlar bende sona bırakayım diyorum onu.

Yarın havuçla başlamayı düşünüyorum kuzum. Yoğurt mayalayıp ertesi günede onu tattırıcam bakalım çok heyecanlıyım senin miniği ne zaman götürüyorsun kontrole
Doktormu dedi şugünden sugune ver falan bunları diye
Pazartesi gitcez saat 5 te randevu

Ayyy benimde canım.cay istedi öyle bi anlattınki yok kurbaiye yok bilmem ne
Amaan yemeyin ya, yiye yiye 2 kilo daha almisim dogum kilolarini veremeden
Bendeki de syneo. Biz ilk defa yazdırdık geçen gün. Öncesini bilmiyorum
Aa tamam bende bundan kullaniyorum artik, sifa olsun bebeginize insallah, rapor verirlerse ucretsiz aliniyo, size normal cocuk doktoru mu yazdi yoksa gastroenteroloji mi?

Aa tamam bende bundan kullaniyorum artik, sifa olsun bebeginize insallah, rapor verirlerse ucretsiz aliniyo, size normal cocuk doktoru mu yazdi yoksa gastroenteroloji mi?
Vallaha yaptım cay yanınada kuruyemişler tamamm dünde içmiştim ama farkettimki aman aman cok süt dolmadığını anladım o bile kesiyormuş

İnşallah durur kuzum yakin olsaydık dener bakardın benden
Ben aldım durmadk simdi tekrar denicem bakim duracakmi koydugum an başlıyor yaygaraya
Valla kuzum bende bugun aldim deniycem bi insallah durur simdi yüzüstüde donmeye basladi yanlızda birakamyrm delirmek uzereyim

Aptamil syneomu kullaniosunuz sizde banada verdi dr ama daha icirmedim tadı cok kotu diyolar ben emzirmeye calisiom tam doymasada habire memede kalsada onu vermek istemedim

Tesekküt ederim süt alerjisinde yumurtayı da kesiyorlae değil mi sadece süt ürünlerini değil

Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…