Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktormu dedi şugünden sugune ver falan bunları diye
Pazartesi gitcez saat 5 te randevu

Evet canım o nasıl yapmam gerektiğini söyledi öyle devam edeceğim. 9. Ayda kontrole gel dedi artık bi rota çizmem lazım kitap falan da almam lazım sanırım :)
Çaya gelin kızlarrr

Kurabiye pasta yaptım çayı al gel ozaman :)

Evet canım o nasıl yapmam gerektiğini söyledi öyle devam edeceğim. 9. Ayda kontrole gel dedi artık bi rota çizmem lazım kitap falan da almam lazım sanırım :)

Kurabiye pasta yaptım çayı al gel ozaman :)
Aynenn trendyolda çok iyi kitaplar satılıyo bende alcam iyi bi araştırmak lazım sen all beğendiysen seninkini alayim

Doğru ya her bebenin huyu farklı oluyor bizimki seviyor misal öyle tıngır mıngır sallanmayı
KızZz aynı şeyleri yaşıyoruz off hele bunu yolda arabanın içinde emzirirken yapıyor kafayı bi çekiyor meme şak diye ortada
Tüm vücudu çalıştırıyor sanırım. Doktor dedi ama unuttum o ara ben bunu nasıl yapıcam diye düşünüyordum
Yaa bize demedi bugün kendim az yapim ddm gelmedi bende zorlamadım
Kalkıyor mu öyle tutunca seninki

Kiz senin doktorda ne iyi haa nelerde diyeyy
Iyibisemi yani

Vallaha yaptım cay yanınada kuruyemişler tamamm dünde içmiştim ama farkettimki aman aman cok süt dolmadığını anladım o bile kesiyormuş
Afiyetolsuun ne kesiyomus cay mi kesiyomus sutu ?
Aptamil syneomu kullaniosunuz sizde banada verdi dr ama daha icirmedim tadı cok kotu diyolar ben emzirmeye calisiom tam doymasada habire memede kalsada onu vermek istemedim
Ben de emziriyorum, doymadiginda gunde 3kere falan veriyorum, bnmki iciyo bazi bebekler icmiyomus ama bazi bebekler normal mamayi da icmeyebiliyo, kokusunu ve tadini ben de sevmedim ama oyle cok felaket bsy degil, guzel kokmuyo sadece
Ay cekip uzatiyo bide bazen evet diyorum cocugum napiyosun al götür istersen

Bol sütlerimiz olur insallah ta mamalara gerek kalmaz sizin ne alerjiniz var ? Bizimki çoklu besin alerjisi nasil bi diyet uyguluyosunuz.. ben ac kaldim ya ne yicegimi sasiriyorum hele kahvaldita zaten zeytin salatalik yemiyordum simdi peynirde yasak bi domates recel kaldi oda bıkkınlık verdi hergun hergun

Aynenn kuzu

Kizlar benim oğlan bugün yüzüstü dönmüs ben mutfaktayken zorla duydum sesini kafayida tam kaldiramamiş yavrum gittigimde cigriniyordu resmen üstelik yan dönüyor diye koltuk arkasiyla yastik arasina yatirmistim nasil becerdiyse dönmüş nasil bi önlem aldiniz ben simdi uyurken bile yanliz birakamam korkudan

Oooo senin baya dönüyo benim yatağına koyuyorum ben bide kamerası var hep takip ediyorum oyüzden bi nevi rahatliyorum ben mutfaktayken rahat iş yapıyorum

Bende ucgen yan yatis yastigi var gece onda yatiriyorum

Ah cok fena oyle insan napicagini sasiriyo, degisik geliyo heraldekorkuyomudur nedir

Eyvah o zaman

Valla bende is mis yapamiyorum, yemek yok evde, misafirin yaninda uyudugu gibi uyusa butun islerimi yaparim ya

Vallahi öyle bak akşam arkadaşım geldi bizimki görsen melek sanki her aksam kaos yaratmiyormus gb cilveler yalanci çıkacaz millete

bu bebeklerin aynı olması çok komik yaa. bende de başladı 3 gündür. memeyi bırakıyo, bana bakıyo, sonra yine tutuyo. ama bunu sürekli sürekli yapıyor. 5sn emiyo, birakip bana bakiyo, memeyi tutuyo 5sn emiyo, birakiyor … seklinde

hindistan cevizi sutuyle yulaf tavsiye ederim, hem ikisi de sutu arttiriyor meyveli filan alternatif olur.

Oooo senin baya dönüyo benim yatağına koyuyorum ben bide kamerası var hep takip ediyorum oyüzden bi nevi rahatliyorum ben mutfaktayken rahat iş yapıyorum
Aynen canim bugün başladi bildigin yüzüstü yatmis bi kolda altinda kalmis kamera almadik biz aslinda alsam iyi olcak

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…