Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu eski kadinlarin yaptigi bi yontem ama net te arastirdim gecerli bir yontemmis
Anne sutu derde deva,kiziminda gozunde sislik vardi anne sutu surduk 2 ginde gecti
Bana bir arkadaşım dedi sütümden burnuna damlatıyorum. Bende ebeye sordum yapma dedi. Normalde gözüne sütünü sür, kulağına süt akıt diyen birisi

Hoşuma gidiyor diyosun yani oğlum için kucakta gezdirenin kim olduğu önemli değil muhabbet edilsin ben dinleyeyim havasında ama acıkınca bide ağrısı vs olunca bende duruyo yalnız

Valla bizimki yok ama bu akşam ilk kez gözlerimi yaşarttı sitem edip getirdiğim çocukluk arkadasimi yabancıladi 1 saat sonra baktım onun kucağında sesi çıkmıyor sende duruyoken şu oğlanı yikayayim dedim
Tam gitmeye nietlendi bi kahve içelim dedim
Eşim diyorki kiz tabi gelmez

Bu eski kadinlarin yaptigi bi yontem ama net te arastirdim gecerli bir yontemmis
Anne sutu derde deva,kiziminda gozunde sislik vardi anne sutu surduk 2 ginde gecti

Ya canim bizim güneşin sol gözü akıyor ya
Canim sıkıldı alt tarafindada çizik var gözüne mi zarar verdi diye korktum yoksa nezlemi oldu

Amaan yemeyin ya, yiye yiye 2 kilo daha almisim dogum kilolarini veremeden

Aa tamam bende bundan kullaniyorum artik, sifa olsun bebeginize insallah, rapor verirlerse ucretsiz aliniyo, size normal cocuk doktoru mu yazdi yoksa gastroenteroloji mi?
Normal cocuk doktorumuz yazdı. Rapor çıkardı, 8 kutu aldim ben. Amin inşallah bebelerimize şifa olsun

Çoğu doktor demiyor sanırım. Küçük bir ilçede yaşıyorum burdaki gittiğimiz doktorda extra hiçbir şey söylemedi. Ama Ankara da başka bir doktora gittik çok güzel ilgilendi. Ben yukarı çekiyorum bebişte gayret ediyor önemli olan kafasını vs tutması sanırım. Hatta oyun gibi olsun diye hazır mısın oğlum 1-2-3 diyorum

Gülmeleri yok mu birde Numaracı bebe diyorum sanki anlıyor iyice gülüyor

Bana bir arkadaşım dedi sütümden burnuna damlatıyorum. Bende ebeye sordum yapma dedi. Normalde gözüne sütünü sür, kulağına süt akıt diyen birisi
Alla alla niye öyle demiski acaba:) kafasini ters çevirip sütü dökmuyorum,hafif yatar pozisyondayken biraz gidiyo burnuna hatta genzine bile kaçmiyo:)

Gelirdim severimde kiz uyudu ya bırakamam simdi
Kiz bugün çaya doydum 2 çocuklu arkadaşım geldi bide çocukluk arkadaşım geldi sofra kur çaya kahve derken benim mide suan kafayı yedi hahahah
Yaaaaa ne güzell canımm allah sohbettinizi arttırsınn bende şimdi uyuttum kızceyii

Aynen canim bugün başladi bildigin yüzüstü yatmis bi kolda altinda kalmis kamera almadik biz aslinda alsam iyi olcak
Yerimm onu yaaa oyyy cok iyi oldu kamera duymam etmem bişe olur mutfak zaten uzakta biraz telefonu kenara koyuyorum hem bakıyorum hem iş ediyorum kafa rahat ağlama geldimi gidiyorum sürekli gidip bakmaktansa

Alla alla niye öyle demiski acaba:) kafasini ters çevirip sütü dökmuyorum,hafif yatar pozisyondayken biraz gidiyo burnuna hatta genzine bile kaçmiyo:)
Ay ben çok korkuyorum gözü çapak olmuştu ilk zamanlar sütünden sür dedi. Annemde dedi. Ben yapamam dedim. Birazcık annem sürdürdü Ciğerine kaçırırsın mı ne dedi tam hatırlamıyorum geçmiş zaman..

Kızzz var ya ben bunu nasıl yapıcam diye çok düşündüm. Bir kere yapınca arkası geliyor. Videosu vardır sanırım youtube da.. Doktor önümde 2. Muayenede de yapınca cesaret geldi

Kiz 2 kere mi ne yaptım ama sonra ya zarar verdiysem dedim simdide gücü vermeden deisler ya ben olr bir ayarlama yapmadım kendiliginden oluverdi ama yapamadım sonra korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…