Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yerimm onu yaaa oyyy cok iyi oldu kamera duymam etmem bişe olur mutfak zaten uzakta biraz telefonu kenara koyuyorum hem bakıyorum hem iş ediyorum kafa rahat ağlama geldimi gidiyorum sürekli gidip bakmaktansa
Wifili mi kuzum ne kullanıyorsun bana da lazım işe de başlayınca daha çok lazım olacak..

Vallahi öyle bak akşam arkadaşım geldi bizimki görsen melek sanki her aksam kaos yaratmiyormus gb cilveler yalanci çıkacaz millete
Kiz bi kere benimki de oyle yapti,2 aylikti millete cok gazi var durmuyo diyodum hep. Misafir geldi melek gibi oldu.yalan soyledigimi gibi dusunduler zaaar:)

Kiz 2 kere mi ne yaptım ama sonra ya zarar verdiysem dedim simdide gücü vermeden deisler ya ben olr bir ayarlama yapmadım kendiliginden oluverdi ama yapamadım sonra korktum
Sana şöyle diyeyim doktor yaparken nasıl baktıysam adam bana döndü dediki bir şey olmaz aynanda yapacaksın dedi Yakın olsaydık keşke böyle durumlarda yardımlaşırdık
Doktor ilgili mi olmadı bir ona bahset belki yapar gösterir..

Ay benimki bi ara yapmıştı simdi 2 gundur yine var istekli emmiyor emip bakıyor tekrar emiyor süt var karni tok desem o kadar emmedi

Catlak-kurabiye

Her zaman keyfi olmuyor bizimkinin babasına göstermek için denedim gelmek istemedi

Hahahah bende aynı bakarım muhtemeln yarın gitcez kuzu sorayım Bakem

Dusunmuslerdir meliyke çocuğa nazar değmesin diye yalan söylüyor demişlerdir:)
Sorma buralarda bide nazara daha cok takmiş millet kafayi.kaynanam asansorde komsumla karsilaşmis aylar once,demiski; anne sutuyle doymuyo mama veriyoruz:) nazar etmesinler diye:))sonra komsu bana sordu yoo dedim mama vermiyorum, neyse ki bu sefer ben degil kaynanam yalanci cikti hahaha

Keske vallahi ya bebeler büyünce bir seyahat düzenleyelim ne bilim bi kapodokya olur bi Bozcaada olur bir tur yaparız

Kiz oyle deme kayinvalidem anlattı biri demiş seninde sütün baya var sutu kesilmiş ya da sütün kesileceği varmış denk gelmiş ama bilmiyorum suan coo büyük ikilemdeyim
Bunu bizde yaptik mama alıyoru

Kiz oyle deme kayinvalidem anlattı biri demiş seninde sütün baya var sutu kesilmiş ya da sütün kesileceği varmış denk gelmiş ama bilmiyorum suan coo büyük ikilemdeyim
Bunu bizde yaptik mama alıyoru
Kiz ayni hikaye benim kaynanamda da varya,,benim kocami emzirirken sutu cokmuş,sonra eltisi ooo sutun de cokmus demis sütü azalmis:)) kaynanalardan korkulur valla

Alıştık vallahi kuzum
Kiz benim kızda bugün yarım saat uyudu sonra ben misafir gelecek diye her tarafı topladim sonra kiz uyandı koydum ana kucağına süpürge yaptim baktı melur melur aferin usagum dedim mutfağa gittim göremeyince mizmizlandi bende anakucağıni taşımaya üşendim o içindeyken Güneş burdayım annecim diyip 8 kere gittim geldim hangisi daha kolay olurdu tartışılır

Ayyyy ben pusete arabayla getiriyorum mutfağa genelde hahahaah supurgeye evet benimkide dinliyo duruyo kapatıyorum başlıyo bağırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…