Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bana inek sutu alerjisi dediler, yumurta yiorum ama sut ve sut urunu olan hicbiseyi yiyemiyorum, keki bile badem sutuyle ya da hindistan cevizi sutuyle yapiyorum, dedigin gibi en zoru kahvalti ya, peynirsiz guzel olmuyo, doktora sordum ben keci peyniri yiyebilimiyim diye, yiyebilirsin dedi ama sirf keci peyniri bulamadim henüz, hep inek sutuyle karisiklar, cok pahali oluyo diye sanirim oyle
Suyla yulaf lapasi yapmani öneririm bende, icine bal ya da pekmez katip tatlandirirsin, ustune meyve de dilimleyebilirsin incir ya da muz cok yakisir, alerji yoksa icine findik ya da fistik ezmesi de karistirabilirsin, hem tok tutuyo hem besleyici hemde süt yapiyo, kahvalti olarak yiorum ben sık sık
O bi caydanlik icenler icindir ya, gunde 3-4 bardaktan bisey olmaz açık iciyorum zaten, o kadar da keyfimiz olsun be
Vallahi öyle bak akşam arkadaşım geldi bizimki görsen melek sanki her aksam kaos yaratmiyormus gb cilveler yalanci çıkacaz millete
Ah bu bebikler olsun aman iyi olsunlar da biz yalanci cikalim bosver
Merakindan etrafa bakicm diye bnmki de yapiyo onuda, hepsi ayni bu bebiklerin, odaya biri girsin biri konussun biyerden ses gelsin hemen memeyi ya da biberonu birakip oraya dönüyo, illa bakicak

Ayyyy ben pusete arabayla getiriyorum mutfağa genelde hahahaah supurgeye evet benimkide dinliyo duruyo kapatıyorum başlıyo bağırmaya

Kiz şu bebek arabasini eve alam bende
Oğlusun akülü arabasına koysam güneşi kumanda ile ileri geri yapsam 6 aylik olunca durur mu ki oğlanın oyuncaklarından yer yok motoru scoter akülü araba bisikleti bile evde yaaaa hala onu aşağıya indireceğiz

Reactions: Jou

Öyle vallahi ya misafir varken mizmizlansalar
Arada Keyifli anlar yasatiyor ki sonradan bakımları iyi olsun

Canim ya ben bu yulafi aldim cok sert hic sevmedim sütün içinde bir gün beklettim biraz yumuşadı bide kaç kasik atıyorsun ya çokta yemim zaten zorla yiyorum

Yulafi suyla pisiriyorum ben, ciğ halini yemeyi herkes sevmiyo, ben ciğ de seviyorum gerci ama yulaf lapasi yapiyorum pisirip, suyla ya da sütle pisir suyunu cekene kadar karistirarak, 1 cay bardagi yulafa 2 cay bardagi su koyuyorum ben, yapismayan bi kapta yapman lazim, sütü de ayni miktar koyarsin, karistira karistira pisir, lapa haline gelice altini kapat, biraz beklesin sicagi cikinca bal, pekmez, fistik ezmesi, findik ezmesi, nutella tatlandirmak icin hangisini seviyosan onu koy, ustune incir ya da muz, ceviz falan serpistir, cok guzel oluyo, bak canim istedi simdi

Kız bu ne böyle çapulcu haritasından daha beter
Şair burda bexsero için 4 hafta ara ile 2 dozu vurdur demiş sanırım. 1 yaşından sonra da 3. dozu vurdur demiş. Ama baya saçma insan tam ay der ne bu böyle
4 hafta ara ile ama ilk dozu ne zaman vurdurcam en iyisi yukardaki verdiği tabloya bakıp uygulamak. Sanırım ikisini de 6.ayda demek istedi

Denicem yarin sagol canim

Ayyy benimde annem diyor mama veriyoruz her gün bir kere diye ben şok kvgil en başta kendileri kem göz millete sıra kalmaz

Valla nefesim ya gerçekten hepsi farklı söylüyor. Ayına göre değişiyormuş ama bizimkiler aynı ama herkes farklı diyor bana da 6. ay yazmış nimerix i muhtemelen bexsero da aynı onu yazmamış

Ayyy benimde annem diyor mama veriyoruz her gün bir kere diye ben şok kvgil en başta kendileri kem göz millete sıra kalmaz
Üfff benim kızda hastane muhteşem emiyordu ebeler kesin emer süt gelmese de ver çektikçe gelir sütün dediler. Kv bozuntusu amaaa nasıl emiyor şöyle böyle dediler eve geldik çocuk ağzına almadı yaladı durdu memeyi

Keske vallahi ya bebeler büyünce bir seyahat düzenleyelim ne bilim bi kapodokya olur bi Bozcaada olur bir tur yaparız
Neden olmasın Nefes almakta istiyor insan.. Görümcem geldi Bugün bebeği görmeye napıyorsun diye sordu dedim ne yapayım bebekle evdeyim değişik bir şey yok. Evlenince öyle oluyormuş bende evdeyim hep dedi. Diyemedim ki aynı şey değil Kimse anlamıyor yeni annenin derdini

Ne alakaymış evlilikle çocuk

Bende her yazdığına cevap yazıyorum şu kayın aile stresi sardı beni

Yaşamayan bilmez vallahi
Keske ablamın yanında olsaymışim diyorum

Aç hemen burnunu rahatlar uyur kız

Ay sinirim bozuldu serum bitmişti kocaya soledim oda unutmus bende alman lazım git demedim oda gideyim demedi sonuç bu nefret ediyorum bu huyumdan aklıma gelen başıma geliyor bir gün önce soledim isteyken yazdim gelince direk sordum unuttum dedi
Eee bizimde bugün ev.hic boş durmadı

Ay ne gerek var göz bırakmaya bir şeyi de dillendirmeyin dimi kaç kere uyardım İlk evlendiğim sene sürekli gözleri üstümde ama cidden öyle resmen vücudumu mercek altına almış kıyafetlerin üstünden neler neler diyor. Bir gün takmış ellerime yok öle güzel yok böyle güzel.. Ana iş yerinde elim yandı ardına Gözleri renkli bide aklında çok kalır bazı şeyler kafa sürekli orda çünkü

Eşim sagolsun beni uyutmak için sen git uyu diyor ben yatakodasinda kızın ağlama sesini duyup geliyorum
Gece iklayinca hemen mem3 verip yatiriyorum
Bi kaç akşamdır tamamen uyaniyor
Ben en iyisi hep.basinda kalayım çocuğuma da eziyet hala dalmaya çalışıyor
Ya burnundan ya da tamamen uyandığı için bölünüyor sweetgirlcandy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…