- 21 Eylül 2020
- 2.290
- 5.021
- 108
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #74.281
Bana inek sutu alerjisi dediler, yumurta yiorum ama sut ve sut urunu olan hicbiseyi yiyemiyorum, keki bile badem sutuyle ya da hindistan cevizi sutuyle yapiyorum, dedigin gibi en zoru kahvalti ya, peynirsiz guzel olmuyo, doktora sordum ben keci peyniri yiyebilimiyim diye, yiyebilirsin dedi ama sirf keci peyniri bulamadim henüz, hep inek sutuyle karisiklar, cok pahali oluyo diye sanirim oyleBol sütlerimiz olur insallah ta mamalara gerek kalmaz sizin ne alerjiniz var ? Bizimki çoklu besin alerjisi nasil bi diyet uyguluyosunuz.. ben ac kaldim yane yicegimi sasiriyorum hele kahvaldita zaten zeytin salatalik yemiyordum simdi peynirde yasak bi domates recel kaldi oda bıkkınlık verdi hergun hergun
O bi caydanlik icenler icindir ya, gunde 3-4 bardaktan bisey olmaz açık iciyorum zaten, o kadar da keyfimiz olsun beAynenn kuzu
Ah bu bebiklerVallahi öyle bak akşam arkadaşım geldi bizimki görsen melek sanki her aksam kaos yaratmiyormus gb cilveler yalanci çıkacaz millete
Merakindan etrafa bakicm diye bnmki de yapiyo onuda, hepsi ayni bu bebiklerin, odaya biri girsin biri konussun biyerden ses gelsin hemen memeyi ya da biberonu birakip oraya dönüyo, illa bakicakbu bebeklerin aynı olması çok komik yaa. bende de başladı 3 gündür. memeyi bırakıyo, bana bakıyo, sonra yine tutuyo. ama bunu sürekli sürekli yapıyor. 5sn emiyo, birakip bana bakiyo, memeyi tutuyo 5sn emiyo, birakiyor … seklinde
Bilemiyorum canim bi danis onu sen,sut damlat gecmezse goturusun.
Ayyyy ben pusete arabayla getiriyorum mutfağa genelde hahahaahsupurgeye evet benimkide dinliyo duruyo kapatıyorum başlıyo bağırmaya
Bana inek sutu alerjisi dediler, yumurta yiorum ama sut ve sut urunu olan hicbiseyi yiyemiyorum, keki bile badem sutuyle ya da hindistan cevizi sutuyle yapiyorum, dedigin gibi en zoru kahvalti ya, peynirsiz guzel olmuyo, doktora sordum ben keci peyniri yiyebilimiyim diye, yiyebilirsin dedi ama sirf keci peyniri bulamadim henüz, hep inek sutuyle karisiklar, cok pahali oluyo diye sanirim oyle
Suyla yulaf lapasi yapmani öneririm bende, icine bal ya da pekmez katip tatlandirirsin, ustune meyve de dilimleyebilirsin incir ya da muz cok yakisir, alerji yoksa icine findik ya da fistik ezmesi de karistirabilirsin, hem tok tutuyo hem besleyici hemde süt yapiyo, kahvalti olarak yiorum ben sık sık
O bi caydanlik icenler icindir ya, gunde 3-4 bardaktan bisey olmaz açık iciyorum zaten, o kadar da keyfimiz olsun be
Ah bu bebiklerolsun aman iyi olsunlar da biz yalanci cikalim bosver
Merakindan etrafa bakicm diye bnmki de yapiyo onuda, hepsi ayni bu bebiklerin, odaya biri girsin biri konussun biyerden ses gelsin hemen memeyi ya da biberonu birakip oraya dönüyo, illa bakicak
Yulafi suyla pisiriyorum ben, ciğ halini yemeyi herkes sevmiyo, ben ciğ de seviyorum gerci ama yulaf lapasi yapiyorum pisirip, suyla ya da sütle pisir suyunu cekene kadar karistirarak, 1 cay bardagi yulafa 2 cay bardagi su koyuyorum ben, yapismayan bi kapta yapman lazim, sütü de ayni miktar koyarsin, karistira karistira pisir, lapa haline gelice altini kapat, biraz beklesin sicagi cikinca bal, pekmez, fistik ezmesi, findik ezmesi, nutella tatlandirmak icin hangisini seviyosan onu koy, ustune incir ya da muz, ceviz falan serpistir, cok guzel oluyo, bak canim istedi simdiÖyle vallahi ya misafir varken mizmizlansalar
Arada Keyifli anlar yasatiyor ki sonradan bakımları iyi olsun
Canim ya ben bu yulafi aldim cok sert hic sevmedim sütün içinde bir gün beklettim biraz yumuşadı bide kaç kasik atıyorsun ya çokta yemimzaten zorla yiyorum
4 hafta ara ile ama ilk dozu ne zaman vurdurcamKız bu ne böyle çapulcu haritasından daha beter
Şair burda bexsero için 4 hafta ara ile 2 dozu vurdur demiş sanırım. 1 yaşından sonra da 3. dozu vurdur demiş. Ama baya saçmainsan tam ay der ne bu böyle
Yulafi suyla pisiriyorum ben, ciğ halini yemeyi herkes sevmiyo, ben ciğ de seviyorum gerci ama yulaf lapasi yapiyorum pisirip, suyla ya da sütle pisir suyunu cekene kadar karistirarak, 1 cay bardagi yulafa 2 cay bardagi su koyuyorum ben, yapismayan bi kapta yapman lazim, sütü de ayni miktar koyarsin, karistira karistira pisir, lapa haline gelice altini kapat, biraz beklesin sicagi cikinca bal, pekmez, fistik ezmesi, findik ezmesi, nutella tatlandirmak icin hangisini seviyosan onu koy, ustune incir ya da muz, ceviz falan serpistir, cok guzel oluyo, bak canim istedi simdi
Sweetim ben geçen hafta yaptırdım 5. Ayda bexsero nimerix ilk dozlar aynı anda
Ayyy benimde annem diyor mama veriyoruz her gün bir kere diye ben şokSorma buralarda bide nazara daha cok takmiş millet kafayi.kaynanam asansorde komsumla karsilaşmis aylar once,demiski; anne sutuyle doymuyo mama veriyoruz:) nazar etmesinler diye:))sonra komsu bana sordu yoo dedim mama vermiyorum, neyse ki bu sefer ben degil kaynanam yalanci cikti hahaha
Valla nefesim ya gerçekten hepsi farklı söylüyor. Ayına göre değişiyormuş ama bizimkiler aynı ama herkes farklı diyorSweetim ben geçen hafta yaptırdım 5. Ayda bexsero nimerix ilk dozlar aynı anda
2. Dozlar 7.ayda
3. Dozlar 13. Ayda bize doktor ikisinede 3 doz dedi her doktor farklı plan yapıyor aşı aynı aşı plan başka
Farklı bir doktora daha sorduk oda çevresel faktörleri söyleyip 1 yaş sonrası tek doz öneriyorum demişti
Üfff benim kızda hastane muhteşem emiyordu ebeler kesin emer süt gelmese de ver çektikçe gelir sütün dediler. Kv bozuntusu amaaa nasıl emiyor şöyle böyle dediler eve geldik çocuk ağzına almadı yaladı durdu memeyiAyyy benimde annem diyor mama veriyoruz her gün bir kere diye ben şokkvgil en başta kendileri kem göz millete sıra kalmaz
Neden olmasınKeske vallahi yabebeler büyünce bir seyahat düzenleyelim ne bilim bi kapodokya olur bi Bozcaada olur bir tur yaparız
Ne alakaymış evlilikle çocukNeden olmasınNefes almakta istiyor insan.. Görümcem geldi Bugün bebeği görmeye napıyorsun diye sordu dedim ne yapayım bebekle evdeyim değişik bir şey yok. Evlenince öyle oluyormuş bende evdeyim hep dedi. Diyemedim ki aynı şey değil Kimse anlamıyor yeni annenin derdini
Neden olmasınNefes almakta istiyor insan.. Görümcem geldi Bugün bebeği görmeye napıyorsun diye sordu dedim ne yapayım bebekle evdeyim değişik bir şey yok. Evlenince öyle oluyormuş bende evdeyim hep dedi. Diyemedim ki aynı şey değil Kimse anlamıyor yeni annenin derdini
Aç hemen burnunu rahatlar uyur kızBizim kizce uyanmış burnu da tıkalı uykuya dalamiyor gece gece iklar besikte sallardim uyurdu bi sekilde simdi ayagimfa dalamiyor memede ağlıyor Oy oy
Ne alakaymış evlilikle çocuk
Bende her yazdığına cevap yazıyorum şu kayın aile stresi sardı beni
Aç hemen burnunu rahatlar uyur kız
Ay ne gerek var göz bırakmaya bir şeyi de dillendirmeyin dimiÜfff benim kızda hastane muhteşem emiyordu ebeler kesin emer süt gelmese de ver çektikçe gelir sütün dediler. Kv bozuntusu amaaa nasıl emiyor şöyle böyle dediler eve geldik çocuk ağzına almadı yaladı durdu memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?