Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizde kimsede yok ya

Ay bende kulağıma gelenler fln derken biran önce menenjit aşısını yaptiralim diyorum
Ya bizimki 7 dedi
Ee ortada 3 5 7
7nde hem rota hem menenjit Mi olacaklar
7 de rota geç kalınır. 5 ayda en son rota verilir diye biliyorum. Valla benim kafa çorba oldu ne yapcam emin olamadım

Öyle ayak kaldırmayı şöyle ellerini tutarken kalkana kadar ayağını havaya kalkıyodu öyle anlatmak istedim kız öyle olmuyomu

Evet canim aynen ip gibi koyu kahverengi seklindeydi

Kizlar demir ilacina başlayanlar var mi? Kabizlik yapiyo mu ya da huzursuzluk vs.bi de kac damla kullaniyonuz,1 hafta sonra bende baslayacam,eskiden yoktu boyle bisey yeni adet cikarmislar
Valla ben d vitaminini bile kullanmadim ocean yazmisti kendi dr sonra monoviti ebe verdi kabizlik yapiyor dedigim zaman nezaman d vitamini versem cocuk aglamaktan helak oluyordu gaz yapti kabizlik yapti bizde

Hadi bakalım agsgshaha kafalar yine çorba sweetgirlcandy :)
Nefes0858 sweetgirlcandy bu konu da en çok yazan benimdir sanırım sağlık ocağı ve yaşadığımız yerdeki doktor 1 yaş sonrası diyor. Ama ankarada gittiğimiz doktor 1 yaş öncesi karşılaşmayacağının garantisini kim verebilir. Ben veremem dedi. Biliyorsunuz 3. Ay da başlayalım demişti ben kararsızlıktan yaptırmadım. Yeni düzende 7. Ayda başlanacak menenjit çevredekilerde genelde 7. Ay civarı başlamış hep..

Valla ben d vitaminini bile kullanmadim ocean yazmisti kendi dr sonra monoviti ebe verdi kabizlik yapiyor dedigim zaman nezaman d vitamini versem cocuk aglamaktan helak oluyordu gaz yapti kabizlik yapti bizde
D vitamini mi yapti bunlari alla alla..demir ilaci eskiden verilmiyodu yeni baalanilmis heralde.neyse Allahtan beebislerin disleri yok,disleri lekeli lekeli olurdu

Direkt pütürlüyle başla kuzum püreye alışan bebek pütürlüyü istemiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…