Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar demir ilacina başlayanlar var mi? Kabizlik yapiyo mu ya da huzursuzluk vs.bi de kac damla kullaniyonuz,1 hafta sonra bende baslayacam,eskiden yoktu boyle bisey yeni adet cikarmislar
Seninle aynı zamanda başlayacağız kuzum doktor kilo başına 1 damla dedi. Şimdi baktım marka Bestiron.. Daha başlanmadığı için etkileri bilmiyorum.

Kizlar demir ilacina başlayanlar var mi? Kabizlik yapiyo mu ya da huzursuzluk vs.bi de kac damla kullaniyonuz,1 hafta sonra bende baslayacam,eskiden yoktu boyle bisey yeni adet cikarmislar
Nasıl yoktu kız küçük kuzenlerim falan içerdi hep damla ben hatırlıyorum. Bazısı kabızlık yapıyormuş evet ben daha başlamadım. 1 damladaki demir oranına bakarak ayarlanıyor damla sayısı kilosunu demir oranına bölüp buluyorsun

Ben bi düşüncem ama 6.ayda yaptırmayacağım kesin 4 tane birden ağır gelecek

Eklentiler

• C0519B40-74E5-4F4B-9F6A-C911252270FC.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 42
Öyle ayak kaldırmayı şöyle ellerini tutarken kalkana kadar ayağını havaya kalkıyodu öyle anlatmak istedim kız öyle olmuyomu

Yok kiz ayaklarla işi hiç olmadi sadece yattığı yerden kollardan tutup kendine çekti aman ne bilem aceyip durumlar

Heee senin ki 3 dozluk rota. 7.ayda geç olmuyor ya en geç 34. hafta son sanırım

Evet evet 3 dozluk benim ki

Kızlar birde oturma için hazırlık egzersizleri olarakta geçiyormuş bebiş egzersizleri Osman Gönülalan güzelce açıklamış. sweetgirlcandy kuzum 6. Aya kadar oturtmayın demiş ya sizin doktor öyle bir şey yok diyor. Benim dediğim mekik hareketinden de bahsediyor farklı bir isimle.. Hepsini tam izleyemedim ama güzelce açıklama yapmış.. Bağlantıyı alta kopyaladım.
Oturma Egzersizleri

Ay şimdi de Demir atağım başladı Neresinden anlıyoruz kuzum. 1 ml 20 damla diyor. Ebebekten buldum arka resmini
Ay burda demir 8 mg yazıyor

Bak bu attığım tabloda altta 1 damladaki demir oranı yazıyor. Bestironda 0.4 mg ama kutuda 8 yazıyor ve baya fazla kafam karıştı kız

Catlak-kurabiye bi aydınlat bizi kaç damla veriyorsun sen benim dediğim gibiydi değil mi?

Benimki demedi destekli oturt dedi M -Murphy ile Catlak-kurabiye ya demiş

Bebek için olanıdır diye ebebekten baktım acaba ben mi yanlış baktım bilemedim Catlak-kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…