Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
7 sene once vermiyolardi.biz hic kullanmadik 4. Ayda hemen.mesela bebek,cocuk hasta oluyodu kan degerlerine bakiyolardi veriyolardi uygun gorurlerse.cevremde hep boyle oldu.yeni baslamislar 4.ayda testsiz,hasta olmadan demire.

7 sene once vermiyolardi.biz hic kullanmadik 4. Ayda hemen.mesela bebek,cocuk hasta oluyodu kan degerlerine bakiyolardi veriyolardi uygun gorurlerse.cevremde hep boyle oldu.yeni baslamislar 4.ayda testsiz,hasta olmadan demire.
Allah Allah çok garip benim kendi yeğenim var 7 yaşında ona da başlanmıştı. Küçük kuzenlerim biri 22 yaşında ona da veriyorlardı

Allah Allah çok garip benim kendi yeğenim var 7 yaşında ona da başlanmıştı. Küçük kuzenlerim biri 22 yaşında ona da veriyorlardı
Bilemiyorum ki yorum yapamiycam anacim biz kullanmadik,cevremde de cok kullanmayan var.ama kullananlar da var,onlar da kan testinden sonra ancak baslamislar.doktorumuz degismedi ayni doktor.

Biz 3.gün sargıyı çıkarınca banyo yaptırdık canım. Krem ilaç vs hiçbir şey vermemişti bize idrarıyla daha çabuk iyileşir diye. Normal alt değişimine devam ettik sargıya ,pipi ucuna hiç dokunmadan. Geçmiş olsun bu arada

Saolasın kuzum.. Bizde sargı yok kuzum dikişli oldu sanırım. Pipi ucunu dışarı çıkartın gibi bir şey dedi doktor. Panik oldum bende nasıl olcak o diye..

Saolasın kuzum.. Bizde sargı yok kuzum dikişli oldu sanırım. Pipi ucunu dışarı çıkartın gibi bir şey dedi doktor. Panik oldum bende nasıl olcak o diye..
Hiç bilmiyorum valla canım biz 17günlükken yaptırdık pipisi dik dursun diye sarmıştı doktor ucu açıktı sargının sanırım o dışarı çekme işini de sargı halletti bizde. Biz dokunmadık hiç. Doktora ulaşabiliyosan sorsan aslında zor işler ya sünnet falan

Pazar günü pek bakmıyor sanırım.. Nasıl yapıcaz dediğimde pek kaileye almadı galiba.. onlar için normal bildikleri bişi ama biz ilk defa yaşıyoruz daha detaylı anlatmaları lazım.. Zaten yapılacakları tak tak hızlıca dedi. Kafam bir dünya olmuş bebek ağlıyor bir yandan

Oy kuzum ya kıyamam acıyodur şimdi, küçükken yaptırmak büyük avantaj ama ya iyi yaptın. Bizim doktor günlük hayatınıza devam edin biraz ağlar ama normal demişti biz de epey rahattık syesinde ilk gün ağlamıştı bi sonrası daha kolay

Benimkide ağlamıyor ilk gün çıkınca çok ağladı. İçim gitti.. Bizim doktora kontrol gün alalım diye götürdüm yapalım bugün dedi yaptı Neye uğradığımı şaşırdım. Ben böyle çok takarım kafayı.. Pipiyi çıkaracaksınız dedi ya ben düşünüp duruyorum. Nereye bastırıp çıkarıcaz sonuçta pipiyi tutamıyoruz.

Aynısını yaşadık ya hemen yapalım dedi biz cesaret edemedik eşimle, 2 gün n sonra kendimizi hazırlayıp gitmiştik pipi çıkarma nasıl olacak zaten acıyodur nasıl yapılacak ki bilemedim

Kizlar demir ilacina başlayanlar var mi? Kabizlik yapiyo mu ya da huzursuzluk vs.bi de kac damla kullaniyonuz,1 hafta sonra bende baslayacam,eskiden yoktu boyle bisey yeni adet cikarmislar

Ya bizim doktorda sağlık ocagindaki ki kabız yapar dedi yazacaktım ismini unuttu yazdım bakalım ne diyecek

Bilemiyorum ki yorum yapamiycam anacim biz kullanmadik,cevremde de cok kullanmayan var.ama kullananlar da var,onlar da kan testinden sonra ancak baslamislar.doktorumuz degismedi ayni doktor.

Ben benim oglanda kullandım hatta kıyafetine dökülünce leke kalıyordu ayar olurdum

Aynısını yaşadık ya hemen yapalım dedi biz cesaret edemedik eşimle, 2 gün n sonra kendimizi hazırlayıp gitmiştik pipi çıkarma nasıl olacak zaten acıyodur nasıl yapılacak ki bilemedim
Bana kalsa gün isteyecektim eşim yapalım hemen dedi. Sanki kendi bakıyor bebeğe.. Bugün pazar neymiş dinlenmesi lazımmış. Yukarı annesine çıktı kardeşiyle keyif yapıyor. Eee biz napalım çok sinir oldum benim kadar takmıyor kafasına bir şeyi.. Bana güveniyormuş. Öyle işte kuzum saoalsın cevapların için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…