Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bize ocean i onerdi.temiz dedi.bilmiyorum ki ya acaba hergun duzenli kaka yapan cocugu bozar miyiz kan olaciyla,gaz da yapiuomuş haliyle.bence hepsi de yapiyo
Prema ve onun anneliği diye instagramda bir bayan var o kan ilaçlarının bir kısmını içerik paylaşmıştı. İçinde ocean da var galiba ama içeriği tam temiz değildi galiba.. Yanlışta yönlendirmek istemiyorum bir bak olmadı.

Ne demek canım ah ışte bazen böyle düşüncesiz olabiliyorlar kuzum bahanesi de güzelmiş ama sana güveniyorum miniğimiz iyileşsin hemen de gerisi önemli değil

Kendi kafamiza gore alinirmi bilmiyorumki ya kuzu
İşte doktoruna sor temiz olanları söyle hangisini kullanayım diye. Valla o bana başka verseydi de kullanmazdım içeriği temiz değil diye. Zaten her şey hormonlu katkılı bari bunlar temiz içerik olsun diye düşünüyorum

Siz direk 4.ayda otomatik olarak mi başlamistiniz yoksa bisey uzerine mi baslamistiniz

Direk vermislerdi şimdiki doktorum da kız için hemograma gore kullanalım dedi bende tekrar kan vermek istemedim hastane olayimiz vardı çok kan verdi tmm o zaman başlayalım dedi

Benim menenjitle kafam karışmıştı çok şükür ilk dozu yaptırdım rahatladım şimdi bu kan damlasına taktım zaten senin tabloda bizimki temiz içerik değilmiş bide 1ml kiloya böl ordan onu çarp sonra eksilt çıkan sonucu topla hepten kafam karıştı biz günde 2ser 6 damla ferrum kullanıyoruz şu 1 haftadır zorla içiyor zaten bende doktorumuza bestironu söylicem

Ya bizim doktorda sağlık ocagindaki ki kabız yapar dedi yazacaktım ismini unuttu yazdım bakalım ne diyecek
Benim bebeğim cok gazlıydi, yeni yeni geçiyor. Bize kan testi yapıp günde 3 damla newvit verdi. Ama gaz ilacını da bıraktırmadı cunku demir ilacının emilimi bagirsakta olduğundan ister istemez bagirsak hareketlerini etkiliyormuş. İlk hafta 1 damla 2 damla şeklinde arttırarak gittik ki birden cok bagirsak problemi yaşamayalım. Gerçekten de iyi oldu. Günde 2-3 kez kaka yapardı şimdi sadece bir kez yapıyor. O da sanırım gaz ilacının etkisiyle. Hamileykende kendim kullandım gerçekten bagirsak hareketlerini etkiliyor. Ama ben cocuk kardiyologuna da sordum. Demir takviyesi cok cok önemliymiş. Aksatmamak gerekiyormuş. Kan dusuklugu kalp kaslarını zayıflatırmış. Dr önerdiyse bence kullanmak lazım vardır bir bildikleri meliyke

Kaç kilo senin cücük 12 damla 30 kg ya verilir ferrum un 1 damlasında 2.5 mg demir var

Bende newvit de karar kıldım gelsin başlıycaz bakalım. İnşallah kabız etmez zaten kabızlık sorunumuz var

Kaç kilo senin cücük 12 damla 30 kg ya verilir ferrum un 1 damlasında 2.5 mg demir var
6 buçuk teyzesi ama bizim kanımız düşük ondan arttırdı doktor bu ay tahlil yapılacak ona göre yeniden düzenleme yapılacak biz yoğun bakımdan çıktığımızdan beri kullanıyoruz

6 buçuk teyzesi ama bizim kanımız düşük ondan arttırdı doktor bu ay tahlil yapılacak ona göre yeniden düzenleme yapılacak biz yoğun bakımdan çıktığımızdan beri kullanıyoruz
Maşallah kuzumaHeh şimdi oldu tahlile göreyse sıkıntı yok doktoruna +2 değerliklileri sor mesela benim aldığım newvit öyle. Onlar daha iyiymiş

Maşallah kuzumaHeh şimdi oldu tahlile göreyse sıkıntı yok doktoruna +2 değerliklileri sor mesela benim aldığım newvit öyle. Onlar daha iyiymiş
Aynen tahlile göre canım
Tamam sorayım teşekkür ederim
Senin tabloda treelife yoktu degilmi onada iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…