Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eveeett bugün ek gıda serüvenimiz başlamış bulunuyor. İlk başta yoğurt verdim yüzünü ekşitti şaşırdı tabi farklı tat olunca ama bir çay kaşığı yedi. Sonra mama hazırlarken muz yiyordum bi tattırayım dedim çay kaşığının ucuyla vereyim dedim kaşığı tuttu hemen yemeye çalıştı çok sevdi yarın da havuç vereceğim bakalım ne yapacak

Yaaaa kuzum benim hadi inşallah her şeyi sever zevkle yer

Topiğimizin ilk gözağrısı ek gıdaya geçmiş maşallah ona afiyet olsunnn Yoğurt ekşi gibi geliyor sanırım bebelere Ay çok heyecanlı Mama sandalyesi almışmıydın kuzum?

Ay evet bi de o var ben sormadım. Ama su verdiğim için ben hemen arkasından su verince boyamıyormuş öyle yapcam
Aaa bu da güzel bir bilgi.. Benimde bilgim yok bir instagram sayfasında yorumlarda görmüştüm ilk, çocuğumun dişi boyandı diye.. Doktorumda saolsun benim aklıma gelmedi o direkt kendi söyledi.

Bende newvit de karar kıldım gelsin başlıycaz bakalım. İnşallah kabız etmez zaten kabızlık sorunumuz var
Bize doktorumuz verdi. Aslında bariz bir kabizlik olmadı. Zaten büyüdükçe kaka yapma sıklığı azalıyor bence ona denk geldik biz. Tabi gaz ilacının da etkisi olabilir. Ama birsey olmayacak diye başlarsak olmaz bence evrene o mesajı verelim

Aynen aynen kabızlık mı o da ne

Kizlar demir ilacina başlayanlar var mi? Kabizlik yapiyo mu ya da huzursuzluk vs.bi de kac damla kullaniyonuz,1 hafta sonra bende baslayacam,eskiden yoktu boyle bisey yeni adet cikarmislar
Bizde her hangi bir kabızlık huzursuzluk falan olmadı canım. Bestiron kullanıyorum
Valla ben d vitaminini bile kullanmadim ocean yazmisti kendi dr sonra monoviti ebe verdi kabizlik yapiyor dedigim zaman nezaman d vitamini versem cocuk aglamaktan helak oluyordu gaz yapti kabizlik yapti bizde
Canım ama d vitamini önemli
Seninle aynı zamanda başlayacağız kuzum doktor kilo başına 1 damla dedi. Şimdi baktım marka Bestiron.. Daha başlanmadığı için etkileri bilmiyorum.
Bestironda bize damla hesabı yapmadı 1 ml ddi öyle veriyorum daha doğrusu vermeye çalışıyorm
Maşallah canım bize öyle demedi. Pipiye dokunma dokunursan ağrır ağlar dedi. Kremi sanki krem şantş sıkar gibi pipinin etrafına sık bezi kapat ddi. Öyle yap sende ilk günler çıkarma ağrır ya kıyamam minnoşa
Benimki demedi destekli oturt dedi M -Murphy ile Catlak-kurabiye ya demiş
He ya bize ddi. Kız o kadar etikete ddim noli grupta
Bebek için olanıdır diye ebebekten baktım acaba ben mi yanlış baktım bilemedim Catlak-kurabiye
Evde değilim de canım eve gidince atim

Ahahahah dedim kendi kendime noluyor diyecek

Valla biz doğum tarihine de 40.hafta doğum tarihine göre de ataktayız. 35 günlük atakmış bu beee. Neyse dünden beri gündüz uykularında gerileme var. 1 saat uyuyup uyanıyor. Bende doymuyor heralde dedim 150 ye çıkardım yine içmiyor hatta ağzına biberon girince ağlıyor. Yine bi mama reddi yaşıyoruz. Bugünde aynı 1 saat uyuyup uyandı falan ondan aklıma geldi atak. 4.ay atağı gümbür gümbür gelmiş

Bizim oğlan son kontrolde 500 gr almisti,doktor da az demisti.cunku bizim bebe ilk 3 ayda 3 kilo almişti.bennaylarca sut sagip vermiş biriyim.
Bende duşundum taşindim ve gunduzleri sutumu sağmaya karar verdim.hem ne kadar ictigini gorurum hemde başka bi sebepten.O da; bebeler sut tazyikli olunca önsutu içip yagli sutu icemeyebiliyolarmis.bunun belirtileri de,cok fazla kusmasi,sulu kaka yapmasi ve gazli olmasiymiş.
Bizde hepsi de var.şimdi gunduzleri sagip yagli sutu de almasini saglayacam.
Size de fikir olabilmesi şeyiyle paylaâmak istedim.10 gun sonra tartısi var,tartiya gumbür gümbür gidiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…