Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cano yatırarak yedirme. Ay senin doktor bi garip desteksiz oturmadan ek gıdaya başlanmazmış bi post görmüştüm instagramda bulamadım

Şimdi okudum mesajını, ek gıdaya başladıysan bence oturtabilirsin artık. Hem diğer pozisyonda daha riskli olabilir bir şeyler yedirmen. Sen daha iyi bilirsin annesinin tabi fikrimi söylemek istedim

Haklısın canım söylediğinde bende öyle düşünüyorum eşinde oturt diyorsa yani fizyoterapistti dimi
He tamam
Cano yatırarak yedirme. Ay senin doktor bi garip desteksiz oturmadan ek gıdaya başlanmazmış bi post görmüştüm instagramda bulamadım

Kuzu bende gördüm onu banada çok saça geldi yarı oturtma pozisyonunda verene kadar canım çıktı yani. Ben en iyisi en azından yedirirken oturtayım

Evet canım fizyoterapist eşim o oturt diyor yani bana. Ayrıca bildiğim kadarıyla kalça çıkıklığı testinden geçtiyse oturtmanda bir sıkıntı yok zaten saatlerce oturmayacak nihayetinde

Evet canım fizyoterapist eşim o oturt diyor yani bana. Ayrıca bildiğim kadarıyla kalça çıkıklığı testinden geçtiyse oturtmanda bir sıkıntı yok zaten saatlerce oturmayacak nihayetinde

Bak bunu bilmiyordum kuzum. Tamamdır ozaman oturtayım ben rahat rahat yesin ek gıdasını minik:)

Aynen zaten yediği ne kadar 5 dk sürmez

Bak bunu bilmiyordum kuzum. Tamamdır ozaman oturtayım ben rahat rahat yesin ek gıdasını minik:)
Evet canım doktorlar bu konularda çok fikir ayrılığı yaşıyorlar:) ben tadımlara başladım diye etrafımdakiler neler neler dedi. Halbu ki doktorum başlamamı söyledi. Duyduklarım da "yaaa çok erken değil mi canımm" " ayy niye emzirmiyorsun sürekli hasta olur bu çocuk" "emzirseydin keşkee" bir daha emziriyor musun sorusunu duyarsam niye sen mi emzireceksin diyicem yeter vallahi bıktım. 4 ay durmadan gece gündüz süt sağdım eve geldi emmedi o kadar uğraşmama rağmen. Sütüm de vardı sagiyordum ama nasibi bu kadarmış. Kendi annem bile uğraşlarımı gördüğü halde bilerek mi emzirmiyorsun dedi hey allahım sonra kuvöz sürecini detaylı anlatınca söylediğinin saçma olduğunu anladı tabii. 80 gün bebeğimden ayrı kalıp dünyanın stresini yaşayıp 4 ay dolu dolu süt verebilmem bile iyi bir şey benim için. Neyse işte ağzı olan konuşuyor böyle konularda napalım. Biz de hala hastanedeyiz eve geçince ek gıdaya tam anlamıyla başlamayı düşünüyorum. Geçen gün tadım için buharda tatlı patates pişirip çatalla ezip vermiştim 2-3 çay kaşığı yedi. Kalanını da silikon buz kalıplarına koyup dondurdum. Sırada avakado ile karışık muz püresi vericem inşallah beğenir tadını. Avakado bebeklerin beyin gelişimi için inanılmaz faydalı sen de dene istersen bebişe

Canım çok geçmiş olsun ben kaçırmışım yazdıklarını nasıl olduysa. Şimdi nasıl minik. Annemde kuzenimin normal doğumla olan ve emziren çocuğu bir ara reddetmiş buda zorlamışta tekrar emmiş falan sende uğraş dedi sinirlerim tepeme çıktı. İyide benim çocuğum küvözde kaldı geldiğinde emme refleksi hala yoktu emzirmek için sen gördün neler yaptığımı ikimizin aynı şey mi dedim. Herkes biraz zorluyor şansını işte. Ve hala sağmaya devam ediyorum günde 1 kere de olsa sütümden alıyor napim. Avakado inş severde bende çok istiyorum vermeyi muzu sevdi zaten yer diye düşünüyorum.

Ben biberonq alışır diye sagip vermiyordum ama 1 Ay sonra fln ise dönebilirim o yüzden denerim bi yandanda uzuluyorum gece bari emse diye emen bir bebeyi bırakıp ise gitmek zor gelecek yılbaşına kadar evde olmayı planlıyordum ama kasımda gel diyorlar eşimde olmaz diyor gidip goruscem en azinean 7 aylik fln olur keşke yakın olsa yarı zamanlı gider gelirdim bebemde sütten mahrum kalmazdı ne zor işler ya

Bizimkide 3 Ay kontrolde 420 gr almıştı 4 Ay kontrolde 700 almış değişiyor ya bende şeye katılıyorum ilk ay fazla alıp dengeliyolar

Kuzum teşekkür ederim şimdi biraz daha iyi çok şükür. Burundan oksijen desteğine devam şimdilik. Ventolin ile buhar veriyorum serum ile besliyorlar ciğerine baskı yapmasın diye günde 3 defa felan 50ml mama verebiliyorum sadece kısıtlı beslenme yani. Enfeksiyonu var işte antibiyotik veriyorlar damardan. Dün aşkımı 15 defa deldiler resmen damar yolunu bulmak için çok üzüldüm ağlamaktan mosmor oldu( 16. Defa başka hemşire geldi o denedi ilk denemede yaptı... Ellerinde kollarında ayaklarında hep iğne izleri var şu an off offf solunum güçlüğü olan bebeklere sıkışık diyorlarmış ve damar yolu çok zor bulunuyormuş e benim sıpa da kolundaki çok hareketli olduğu için çıkardı mecbur yenisini açmaya çalıştılar. Şimdi ayağından açtılar bez taktık çıkmasın diye napalım.. Ne kadar damardan beslense de mamayi o kadar özlemiş ki nasıl içti bir görsen. 60ml i 1 dakikada bitirdi:/ eve bi gitsek de güzel beslense artık yavrum rezil olduk valla ya.

Ahahahah dedim kendi kendime noluyor diyecek
He kız dedim noliy diye
Aynen ya oda swetin dediği gibi her ilacın damla başına düşen mg farklı olduğu için sanırım
Biraz kiloluysa canım kilodan gömülüyor içine ben ilk gördüğümde aha ddm hepsini mi kesmişler hani pipi
Bizimki dikişsiz galiba canım lazer kesim mi ne. Bir haftaya falan iyileşir yavaş uavaş normale döner. İlk gün sadece çok mızmızdı sonra fark etmedi.
Ama ne dicem bezi çok sıkıyorsa bi numara büyük kullan yani o bölgeyi çok sıkmamaya dikkat et yani bebiş en azından ağrı olmazsa huzursuz olmas
Bide bizim yaz dönemiydi sadece çıtçıtlı body giyiniyordu evde. Alt çıtçıtları kapatmadık bir kaç gün öyle serbest dursun çabuk iyileşsin ddk ve çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı

Çok gecmis olsun,umarim biran önce şifa bulur korkma annesi.onlar bizden daha güclu:)

Evet bende okudum
İlk zamanlar sut akardı simdi hiç akmıyor mesala oda ondanmis
Ama sey 2 saat gogsu Jou nun dediği gb dinlendiricinde şişme doluluk hissediyorum bende hatta em kızım yahu diyorum

Tabi tabi 1 bucuk ay sonra ilk kez sağdim,sut gayet yeterli.ama iste ön sutu alip birakabiliyolar bi de şimdi meme de saga sola bakmaya başladi,adam akilli verimli ememmiyo.geceleri daha guzel emiyo

Benimkide ole ya meme istiyor veriyorum etrafa bakıyor çekip birakiyo sonra etrafı geziyoruz memeler arası geçiş oluyor iki emiyor derken bende hiç emmedi doğru düzgün dedim hatta bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…