Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gayet ii yapıyosun allah kolaylığını versin bazen diyorum acaba yattığı yerimi beğenmiyo de uyanıyo arabada çok rahat uyuyo
Amin canım valla benim oğlan bi tuhaf hala çözemedim arada dayak atiyo bana yavrum icinden denk geldigim anaya bak dio heralde uyutmayi bile basaramiyorum bi ara kıvamı tutmustu gece 4 5 saat uyuyodu nolduysa cocuk huy degistirdi

Reactions: Jou
Bebişinin burnu tıkalı olan annişler bugün Sterimar baby deniz suyu burun spreyini aldım iki burun deliğine de 1 fıs sıktım ve kendime bunu neden daha önce almamışım dedim..
Sıktıktan hemen sonra yumuşattı burun içini, içindekilerin çıkmasını aşırı kolaylaştırdı ve komple açtı yani burnunu.
Sonra bir iki defa aspiratör ile çektim ve ta daaa iki burun deliğinden rahatça nefes alan keyfi yerine gelen bi bebe oldu kendisi hahah
Şırınga ile serum fizyolojik sıkıp ters çevirip aspiratör kullanıyordum ama bunu kullanınca budur dedim gerçekten.

Kuzum büyük harflerle beni öpme yazan önlükten al onu tak öyle de öperse yuh yani hahah

Evet yakınız valla ayy sevgide bi yere kadar benimki dugune gidio kahveye gidio gezmeye gidio ben sap gibi ev bekliyorum onlarda seviolar hanım köylü oluverselerdi nolmus yani
Benim yakın arkadaşım var yeni evlendi eşi Aydınlı orda çalışıyordu. Arkadaşım için İstanbula yerleşti eşi

Hayır yaptırmadım laktoz intoleransı var diye ağırdan aldım çok pişmanım ishal kusma yüksek ateş yatırdı doktor nerden kaptı nasıl kaptı hiç bir fikrim yok o kadarda dikkat etmeme rağmen
Ay bende yaptıemadım rota alerji şüphesinden inşallah toparlar hemen. Nasıl durumy şimdi
Bizimki yan donmelere basladi 3 kezde yüz üstü döndü
Benimkinin toto ağır basıyor zaar baş havada ama toto kımıldamıyor
Gece de arabada uyutsan olmaz mı
Gunduzde uyumuyor canim tüm gün kucakta yada memede hic bir isimi yapamiyorum yatagina yatiriyorum yemek yapmak yada supurge tutmak icin çığlık çığlıga agliyor 5 dk sonra
Bebin yatağa koyarken bi kaç dakka konuşuyprum yoksa benimki de çığlık çığlığa

Ya sanırım 1 yaş altı deniz suyu spreyi vermiyorlar mıydı öle biliyordum galiba.. Sen nerden öğrendin kuzum onu..

Ya sanırım 1 yaş altı deniz suyu spreyi vermiyorlar mıydı öle biliyordum galiba.. Sen nerden öğrendin kuzum onu..
Kuzum doktorum önerdi hiçbir zararı olmayacağını da belirtti, üstünde de yazıyor zaten 0-3 yaş aralığında kullanılabileceği. Bebek gerçekten çok rahatlıyor doktoruna sorup kullanabilirsin ben keşke daha önce alsaymışım dedim

Doğruuuu Nasıl anlaşıyorsunuz kızz kv ile onlarda durumlar nasıl bizimki gibi çok içli dışlı değillerdir sanırım.. Bizde o yüzden her işin cılkı çıkıyor
Evet canım rus kendisi ing konuşuyoruz dediğin gibi hiçbir şeyime karışmaz ne dersem saygı duyar öyle her zaman da konuşmayız canımız isterse ararız birbirimizi sen niye aramadın olayı yok yani aramızda. bugün konuştuk daha kayınvalideciğimle jel tırnak yaptırmış eline ayağına onu attı bana, görünce dedim ki vaaaay benim kayınvalideye bak hele kendine bakıyor e rus kadını bakımlı tabi her zaman hahah. Güzellik salonu isletiyordu bir zamanlar Allah var hiç kaynanalık yapmadı sağolsun, onlarda öyle bir anlayış yok zaten

Yaaa çok güzel ben de sorayım. bugün soru hakkımı kullandım şöyle 1-2 hafta geçsinde yazayım adamı bıktırmayayım

Maşallah bacım Allah muhabbetinizi daim kılsın Çok isterdim şöyle bir cafeye gidelim iki kahve içip muhabbet edelim güzel şeylerden ama yok nerdeee.. Ay hatırlayıp sinirlenmeyeceğim Kültür farkı ne kadar yüksek.. Biz aynı milletten insanlar anlaşamıyoruz

Ay evet ya bu Türk kaynanalar niye hep kaynanalık yapmak istiyor hiç anlamıyorum ki ne var gül gibi geçin git işte neyi zorluyorsun dimi. Gerçekten türklerde bu olay çok yaygın aman ne desem de gelinin canını sıksam yani.. Hayır bundan zevk mi alıyorlar onu da çözemedim zaten..
Kültür farkı çok etkiliyor, benim kv anlayışlıdır öyle canımı sıkmaz darlamaz beni hiç.
Ama Türk kv olsaydı ne olacağını hepimiz biliyoruz anlatmaya gerek yok

Türklerde ki bir diğer konu da çoğu erkeğin sütten kesilmemiş olması ne yazık ki. Adam gelmiş 30 yaşına, halâ annesi ne derse o diye diretiyor karısına gün yüzü göstermiyor maalesef her gün bu konuları görüyoruz forumda. Eşinden kv'sinden dert yanan çok. Kv deler de öyle yetiştirmiş oğullarını zevk alıyorlar karısına kötü davranınca.
Allah korusun benim kv de benim hakkımda eşime bir şey söylese eşim beni sonuna kadar savunur. Ben de annesine hayatta kötü bir şey söylemem zaten orası ayrı.
Eş kişisinin konuya bağlı olarak karısını da desteklemeli annesini de.
Keşke herkesin kvdesi vicdanlı iyi kalpli halden anlayan olsa ama nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…