Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gördüm tam diyecektim seninkine iyi uyuz oldum
Kız bende kv iki tane birde kv annesi var Öpmek yok herkes biliyor şap öptü çıplak bacağından çocuğun elleri oralarda dedim öpmek yok. Ne olmuş sanki diyor. Öpme dedim diye evin etrafından geçerken kendi kendine terbiyesiz diye söylenerek geçiyor. Artık kime diyor belli değil

Bizimki yan donmelere basladi 3 kezde yüz üstü döndü

İnş canım benimkide kabızdı bu mamadan sonra ilk defa normal zorlanmadan yaptı:)

Ay kuzum ya vallahi benim sorum cok sagol uyanır uyanmaz vermiyorum
Uykuya geçerken illa istiyor bu aralar akşamlari karnını iyice doyurup babasına veriyorum o uyutuyor ama bisekilde arıyor bak şimdi besikte gözler kapalı içli içli ağlıyor sallıyorum durmuyor bu seferde almak zorunda kalıyorum memeye geldi uyuyor

Alt üst olmasak yine iyiydi
valla kuzum o cok zor bi durum ya ablamdan biliyorum ben ayni sehirdeyim ama mesafe uzak biraz bide benim kv çok sukur simdilik hic kalbimi kırmadı

Ama cokta gelmez evime sayılıdır yani 1 yıllık evliyim parmakla sayılır ziyareti

Kizlar benim oğlan hep memede uykuya daliyor bide bebek arabasinda kendi kendine yada ayakta uyutamiyorum imkani yok .. arabadan yataga alirken uyaniyor o yuzden gece bebek arabasinida kullanamiyorum bukadar emerek uyudugu halde 2 saate bir uyaniyor gece uykumuz cok duzensiz ne yapcagmi sasrdm

Tam cinnetlikler.. Anlayış göstermek bu kadar zor mu? Benzerler çoğunluğu onu anladım. Damata melek geline şeytan olası geliyorlar Ne fark var halbuki..

Ay kuzu oylese hiç konuşma zaten
Ay sinir oldum Zaten ev basma nedir yaaaaa
Bak barışsan devam edecek ne kadar mesafe o kadar iyi bosver

Bende öyleyim kuzu dun gece saat başı kalktım uykusuzluktan bittim suan memede mesala
Ayakta uyutmaya ağlaya ağlaya alistirdik memede dalamiyordu kriz geçiriyordu madem agliyo ayakta aglasin dedik
Ayakta simdi mizmizlaniyor ağlıyor ama eskisi gb kıyameti koparmiuor enazindan eşim sallarken ben işlerime bakabiliyorum

Hayır yaptırmadım laktoz intoleransı var diye ağırdan aldım çok pişmanım ishal kusma yüksek ateş yatırdı doktor nerden kaptı nasıl kaptı hiç bir fikrim yok o kadarda dikkat etmeme rağmen
İnsanın kafası karışıyor aşı zamanı Allahım şifa versin yavruya Aklımdasınız biran önce iyileşir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…