Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tam cinnetlikler.. Anlayış göstermek bu kadar zor mu? Benzerler çoğunluğu onu anladım. Damata melek geline şeytan olası geliyorlar Ne fark var halbuki..
Öyle valla kaç kere evime geldi bağırdı çağırdı kendince ne çıktım ne bir şey dedim eşimin hatırına. En sonunda o cümleyi kurunca çıldırdım ondan sonra sesi çıkmadı. Bunu istiyormuş demek ki. Ama kadın garip ağzımıza geleni söyleyelim sonra da bişey olmamış gibi devam edelim istiyor. Bide sürekli ben ne yaptım der kendini görmez ve aşırı yalan söyler göz göre göre. Hoca bide bu kadın 2 oğlu daha var eşimde dahil eve gitmiyor kimse evleri var alt katta hepsi bi dairede yaşıyor kaçıyorlar bundan resmen

Ay kuzu oylese hiç konuşma zaten
Ay sinir oldum Zaten ev basma nedir yaaaaa
Bak barışsan devam edecek ne kadar mesafe o kadar iyi bosver
Öyle valla canım kaç kere barıştım ama asla düzelmedi kadın. Şimdi çok iyiyim. Haftada 1 de eşim kızı yukarı çıkarıyor zaten o da durmuyor en fazla yarım saat geri getiriyor

Allahım ya

Mikemmellllll bir durum
dolmuş mesafesi ve biraz yürüme mesafesi olsa bu kadar olmazdı sanırım.. Ben birde büyük bir şehirden o kadar arkadaş çevremin içinden geldim buralara.. Yapayalnız kaldım birden hiçbir tanıdık yok. İş yok. Sosyal hayat yok. Dertleşecek insan yok. Sadece eş tarafı var.
İşe başlamasaydım kafayı yerdim

Herkesi yildirmis desene ya

Inanki ayni durumdayiz bi görümce vardi oda univ. Gitti yapayanlizim simdi .. aydından denizliye gelin geldim esimle 14 yıldır tanışıyorum eger çok sevmeseydim aydinimi birakip asla gelmezdim buralara

Ben suan arabaya koydum uyudu kucagima alıp sallaya sallaya getiricem yatağa gündüz çokmu uyuyo

Öyle nasıl yapabiliyor ya resmen mutsuzluktan besleniyor. Değişik bir yaşam stili
Bizimkilerde bir şey olmamış gibi severler yaşamayı ama ben gelemiyorum öyle şeye
Neyseki çıkıyorsun bacım

Ben suan arabaya koydum uyudu kucagima alıp sallaya sallaya getiricem yatağa gündüz çokmu uyuyo
Gunduzde uyumuyor canim tüm gün kucakta yada memede hic bir isimi yapamiyorum yatagina yatiriyorum yemek yapmak yada supurge tutmak icin çığlık çığlıga agliyor 5 dk sonra

Reactions: Jou
Gunduzde uyumuyor canim tüm gün kucakta yada memede hic bir isimi yapamiyorum yatagina yatiriyorum yemek yapmak yada supurge tutmak icin çığlık çığlıga agliyor 5 dk sonra
Hadii yaa bu hepten uyanık acaba sen cokmu çay içiyosun veya kahve

Hadii yaa bu hepten uyanık acaba sen cokmu çay içiyosun veya kahve
Yok canim bi ara uykusuzlugum yuzunden kahveye dadandim sonra biraktim cocuga zarar vericem korkusuna zaten cayi pek sevmem bi pazar gunu kahvaltida demlerim esim ise giderken sabahlari poset cay yapiyorum ona kendim meyve suyuyla kahvalti yapiyorum

Reactions: Jou
Inanki ayni durumdayiz bi görümce vardi oda univ. Gitti yapayanlizim simdi .. aydından denizliye gelin geldim esimle 14 yıldır tanışıyorum eger çok sevmeseydim aydinimi birakip asla gelmezdim buralara
Yakın sayılırız ama ben baya uzaktan geldim İstanbuldan Fethiye ye
Bende sevmesem işim yok böyle bir düzende

Yok canim bi ara uykusuzlugum yuzunden kahveye dadandim sonra biraktim cocuga zarar vericem korkusuna zaten cayi pek sevmem bi pazar gunu kahvaltida demlerim esim ise giderken sabahlari poset cay yapiyorum ona kendim meyve suyuyla kahvalti yapiyorum
Gayet ii yapıyosun allah kolaylığını versin bazen diyorum acaba yattığı yerimi beğenmiyo de uyanıyo arabada çok rahat uyuyo

Yakın sayılırız ama ben baya uzaktan geldim İstanbuldan Fethiye ye
Bende sevmesem işim yok böyle bir düzende
Evet yakınız valla ayy sevgide bi yere kadar benimki dugune gidio kahveye gidio gezmeye gidio ben sap gibi ev bekliyorum onlarda seviolar hanım köylü oluverselerdi nolmus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…