Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkes ne gördüyse onu mu yapıyor yoksa öyle mi işine geliyor bilemiyorum. İnşallah çok daha anlayışlı bir kv olurum hatta daha güzeli anne olurum gelecekteki gelinime

Aylardır diyorum sterimar diye

Herkesi yildirmis desene ya
Aynen öyle
Öyle nasıl yapabiliyor ya resmen mutsuzluktan besleniyor. Değişik bir yaşam stili
Bizimkilerde bir şey olmamış gibi severler yaşamayı ama ben gelemiyorum öyle şeye
Neyseki çıkıyorsun bacım
Bende bi soğuduğum insana ısınamıyorum. İnşallah ya bi aksilik çıkmazsa.

Yok bugün o da fayda etme birinde etti sonrakilerde etmedi. Bide gülüyor zıplattıkça benim tabi tek kol felç %70 işe yarıyor ama bugün pek yaramadı
Benimde bel felç oluyor düşmeyeceğimi bilsem plates topu alcam
9 da verdim uyuyordu bi itti falan uyandı ama almadı baya yine sonra içti ama hemen hemen hepsini. Biraz takip etcem bakalım
Oo hadi bakalım belki çocuk değişiklik istedi

Canim öksürüktur muhtemelen
Cok mu çıkardı
Bizimki gaz çıkarırken balgamli kustu balgam var öksürüyor tek tük

Benim oğlan da gece uyandı durdu, hiç böyle yapmazdı, meme ağzında uyuyacakmis beyefendi, memeyi çekiyorum uyanıyor çekiyorum uyanıyor. Ablasına çektiyse vallahi yandım..

Canim çok şiddetli öksürürken bazen bize de olmuyor mu, midemiz ağzımıza geliyor. Belki öyle olmuştur annesi. Gün içinde tam olarak anlarsın zaten, başka birseydense oksurmedigi zaman da kusar..

Benimkide öksürüyor bu ara bide öksürürken hem pırt yapio hem kusuyor kesik kesik calpol versemmi diye dusunuyorum mevsim geçisi ya belki koruyucu olur

Hayır yaptırmadım laktoz intoleransı var diye ağırdan aldım çok pişmanım ishal kusma yüksek ateş yatırdı doktor nerden kaptı nasıl kaptı hiç bir fikrim yok o kadarda dikkat etmeme rağmen
Canim bebis nasil ?

Benim oğlan da gece uyandı durdu, hiç böyle yapmazdı, meme ağzında uyuyacakmis beyefendi, memeyi çekiyorum uyanıyor çekiyorum uyanıyor. Ablasına çektiyse vallahi yandım..
Benimkide geceleri hep uyanik hic kesintisiz uyumadik daha vallahi bu enerjiyi nerden aliyorlar anlamis degilim

Öksürme birde belki altını değiştirmek için yatırdığından kusmuş olabilir kuzum.. Yine de bir takip et kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…