Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla bazen iyi bir anne olamadigimi dusunuyorum yani herkesin bebesi uyuyor duzenli oyunlar oynuyor benimki surekli emme gezme derdinde psklojik olarak cok yıpranıyorum bazen

Düşünme öyle diyeceğim.ama aynısı düşünüyorum aslında öyle değil biliyorum
Ama öyle değil
Yüzüstü yatmaz sırtüstü yatmaz anam bizimki yatmıyor hiç hehehh
Bak yatti gece uykusunda son 1 buçuk saattir memede yatiriyorum uyaniyor ayaklarını yukarı kaldırıyor ya Gaz ya kaka gelecek sanırım dun saat 1 de yapti hersey sil bastan

Bilmiyorum ki acaba nerde hata yaptim diyorum surekli sorguluyorum cevremdekilerin hepsinin bebegi uslu kendiliginden uyuyani bile var duş sonrasi benimki duştan sonra normal yetiskin gibi enerjik oluyor resmen

Canim bize armağan ettiğim şarkıyı dinle suan ki ruh halim

ALLAHIM NEREDE NEREDE BEN NERDE YANLIS YAPTIM
IBODAN GELSIN BIZE

Kendimi yanlız hissediyordum bizimkide suan oyle bugün hic kaka yapmadik

Kesin kaka yüzünden bide sırtına gecmis bizimki gümbür gümbür yapiuor ee üstünü değiştirirken uyandı bu sefer ne bekliyor bizi acep
Bizim kaka sıkıntı ya bi duzene grmedi

Ahahah ben isim soyisimle şarkı söylüyorum oğluma iyiki doğdunun melodisini kullanarak çok hoşuna gidiyor

Maşallah ona Bebişler akıllı bizden kız
Sorma valla parmaklarinda oynatiyorlar bizi .. ama benim ebe demisti ben topuk kani almaya gittigimde tabi dogumunda etkisi hala uzerimde benimki morardi aglamaktan biz esimle disarda bekliyorduk kv yaptirdi biz bakamadik iceri girdim baktim cocuk mosmor tıkancak kendini kasmış hemen aldim anne neden almadin dedim ebe ben alma dedim kucaga alistirma senden benden akilli sinirinden yapiyor yuzune ufle gecer dedi bende sinirlendim orda ne alaka dedim boyle sinirmi olur isin zor senn dedi kadın haklıymis

Aha buldum hava temizleyicisinden memnun musun kuzum kime desem gereksiz diyor bana ya
Kiz onu bende kullanmiyorum gereklimi ki ? Benim aura cleanmax var ben onun icine az okyanus veya wicks koyuyorum odanin havasini temizletiyorum sadece toz olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…