Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Direkt benim kucağıma yerleştirip topuk kanı almıştı ebe dirayetli durmam lazım çünkü eşim yaz boyu yanımızda olamayacaktı. Ama çok sinirliyim bende gözüm dönüyor bazı şeylerde
Bebeler fena yaaa benimki şuan uyandı ıııııııııııııııııııııııııııııı deyip eli komple ağzında uyumuyor

Kiz onu bende kullanmiyorum gereklimi ki ? Benim aura cleanmax var ben onun icine az okyanus veya wicks koyuyorum odanin havasini temizletiyorum sadece toz olmasin diye
Ya bende tozdan yana şikayetçiyim çok toz var alsam mı diye düşündüm. Yalan onlar diyen gereksiz diyen çok var. Hem hava nemlendiricisi hem hava temizleyici özellikli olanlar. Bende bilemedim gerekli mi!

Aha buldum hava temizleyicisinden memnun musun kuzum kime desem gereksiz diyor bana ya
Çok memnunum kuzum. Ben aslında dyson almak istemiştim uçtu fiyatlar philips aldık hamileyken. Cam kapalı olsa da sabaha kadar odanın havası tertemiz oluyor. Kokulu birşey yaptığımda hemen mutfakta çalıştırıyorum. Mesela eşim deodorant sıkınca hemen algılıyor hop 2 dkda temizliyor gibi.

Ben hic aldirnadim
Çok öksürüyor bu aralar burnu akıyor. İnstafa görmüş nem nemliymiş burun kanallarında şişme falan yapıyormuş aşırı nem
Sıcaklık ve Nem ölçer
Kuzum ben bundan iki tane aldım bir tane yatak odasına koydum diğerinide salonda tutuyorum. Bazen banyo yaptıracağım yer değişirse 1 saat öncesinden oraya koyuyorum.
Almam lazım böyle bişey. Teşekkürler
Benim hava temizleyicim var yatak odasında o ölçüyor nemi kalitesini vs. Gece çalıştırıyorum sabaha kadar
Marka model rica edebilir miyim
Valla bazen iyi bir anne olamadigimi dusunuyorum yani herkesin bebesi uyuyor duzenli oyunlar oynuyor benimki surekli emme gezme derdinde psklojik olarak cok yıpranıyorum bazen
Kendini üzme. Her çocuk bir değil. Hepsinin huyu farklı. Büyük oğlan çok huysuz çok mız mızdı 5 dakka nefes alamazdım. Şimdi küçüğü rahatsızlığı yoksa sakin genel olarak

Dysonı yıllar önce görmüştümde çok güzel yaa.. Anca dik süpürgesini alabildim daha önce
Çok toz var evin içinde kıyafetlerde çok toz üretiyor napcam bilemedim.
philipslerde baya pahalanmıştır modeli var mı bakayım bir.. Ay o kadar çok alıncak var ki

Bizim kaka sıkıntı ya bi duzene grmedi

Evet ya düzelmedi yeterki yapsınlar diyoruz canım
Kiz çok huzursuz ya dalamadi memede uyudu aldığım an uyandi altını değiştirim belki ondandır dedim kıyameti kopardı sjmdi tekrar memede ne kadar daha olur bilinmez

Bu minikler arada bizi böyle uğraştırıyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…