Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki genel anesteziydi hiç hatırlamıyorum omzuma bişey yapmadılar galiba. En son anestezi uzmanına kekeleyerek konuşuyordum
Ben damardan igne vururken kadina baktim sonrasi yok kendime gelirken ne yasadigimi bile hatirlamiyorum

Insallah ya valla tek basimayim cok zor oluyor ates kontrolu ozellikle gece
Seninki emiyo du degil mi? Genel olarak anne sutu alan bebekleri 6 aya kadar annenin antikotlari koruyo.tabi istisnalar olur mutlaka ama 6.aydan once cok fazla korkmamak gerek

Reactions: Jou
Canim ben kullandigim biten damlaligi biberon yıkadigim deterjanla guzelce yıkayip suda epey kaynatmistim oyle kullaniyordum ama simdi aktardan ozel şisede aldım dur sana atayim birazdan cok kullanışlı

Kan damlası kullanmaya başlayan arkadaşlarım internetten alanınız var mı biz de başlıcaz da yakında eczanede pahalıdır internetten mi alsam şimdiden diyorum orijinal ürün gelir heralde demi

Ya hala öyle memede uyuyamıyor ayakta ağlıyor simdi yeni daldı kıyameti kopardı
Anlamadim ya gece bu kadar yapmazdı vallahi yoruldum diyorum süt mü yok sıkıyorum var offff bole yapınca kafayı yiyorum

Canim sen neden genel oldun,isteginle mi,yoksa mecbur mu kaldin?
Ben dogum aninda iki cocugumunda sesleri seneler gecti hala kulaklarimda:)ayy duygulandim şimdi
Canim benim 40 . Haftada doktorum nst lerde sanci cikmadigi icin suni sanci verelim normal dogum yapalim bu hafta dedi hende sabah 7 de yatis yaptim suni sanci verildi 12 saat cektim 8cm acilmam oldu ama bebegin kafasi inmedi apar topar sezeryana aldilar kordon dolanmis 3 kez suyum patlamisti 5 saat oncesine agri icin epidural yapildigi icin tekrar yapilamadi genel anesteziyi onlar yapti

Canim ben kullandigim biten damlaligi biberon yıkadigim deterjanla guzelce yıkayip suda epey kaynatmistim oyle kullaniyordum ama simdi aktardan ozel şisede aldım dur sana atayim birazdan cok kullanışlı
Buna benzer sisen varsa olabilir

Eklentiler

• 20221006_112936.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 28
Kan damlası kullanmaya başlayan arkadaşlarım internetten alanınız var mı biz de başlıcaz da yakında eczanede pahalıdır internetten mi alsam şimdiden diyorum orijinal ürün gelir heralde demi

İnternete pek güvenmiyorum ben

Ben de öyle de işte arada fark oluyo ya illaki bakayım alan kullanan varsa aynı yerden alayım diye düşündüm

Eşime bir illa lazım olmuştu hiç bir yerde bulamamıştık hemşire İnternetten al demişti yorumlara baktım ilacın rengi bilmem neyi farklı diyenler olmuştu oyüzden güvenmeyip taa ankaradan getirtmiştim:)

Hadi ya baya baya farklıydı o zaman

Erkekler çok düzler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…