- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #75.701
Gazı var sanırım canım
Valla benimki uyudugu an uyumusum yemin ederimEvet ya düzelmedi yeterki yapsınlar diyoruz canım
Kiz çok huzursuz ya dalamadi memede uyudu aldığım an uyandi altını değiştirim belki ondandır dedim kıyameti kopardı sjmdi tekrar memede ne kadar daha olur bilinmez
Ayy acemilik cok zor gercekten uzulmeden yapamiyorumÇok öksürüyor bu aralar burnu akıyor. İnstafa görmüş nem nemliymiş burun kanallarında şişme falan yapıyormuş aşırı nem
Almam lazım böyle bişey. Teşekkürler
Marka model rica edebilir miyim
Kendini üzme. Her çocuk bir değil. Hepsinin huyu farklı. Büyük oğlan çok huysuz çok mız mızdı 5 dakka nefes alamazdım. Şimdi küçüğü rahatsızlığı yoksa sakin genel olarak
Kapi pencere acmadigimiz halde heryer toz delircem cidden oda iyi degil havayi aritmak lazim kuzumYa bende tozdan yana şikayetçiyim çok toz var alsam mı diye düşündüm. Yalan onlar diyen gereksiz diyen çok var. Hem hava nemlendiricisi hem hava temizleyici özellikli olanlar. Bende bilemedim gerekli mi!
İçinde damlalığı var canım birden verince kusuyor damla damla içiriyorum o yüzden zor oluyorHımm enjektörlü sıksan kuzum. Bnde bugün aldıracağım bakalım napcam bilmiom. Diğer sağlık ocağınınkinş dün verdim de içime hiç sinmedi
Ya şu demir ilacini bende cok arastiriyorum icerigi temiz olsun diye kuzenlerime arkadaslarima sordum bi kaçı bebislerinde tercih etmemis ek gıda donemi kan yapicak seyler vermisler babaanemde bana bi ton laf etti gecen vijdan yaptirdi cocuga okadar ilac verilirmi diye damlalari verirken gordu eskiden boyle seymi vardi neymis bunlar el kadar bebege verilirmi diyoİçinde damlalığı var canım birden verince kusuyor damla damla içiriyorum o yüzden zor oluyor
Sağlık ocağının verdiğini boşver pek tavsiye edilmiyor. Bestiron falan temiz içerik en azından
Kurabiyem ben mama kaşığına döküp öyle veriyorum damladan daha iyi oluyorİçinde damlalığı var canım birden verince kusuyor damla damla içiriyorum o yüzden zor oluyor
Sağlık ocağının verdiğini boşver pek tavsiye edilmiyor. Bestiron falan temiz içerik en azından
Koldan nasıl yapıldı iğneKizlar ya ben dogumda epidural anestezi yaptirmistim 2 kez sonrada genel anestezi yapildi ilk baslarda cok onemsemedim bebek surekli memede oldugu icin agriyordur diye dusundum ama igne yapilan kolum resmen gucunu kaybetti arkaya dogru alamiyorum bisey kaldiramiyorum omuzumdan dirseğe kadar olan kas bölgesi surekli agriyor sızlıyor sizdede boyle bisey oldumu? Bide cok cok nadir baş parmagimi kasıyor
Çok öksürüyor bu aralar burnu akıyor. İnstafa görmüş nem nemliymiş burun kanallarında şişme falan yapıyormuş aşırı nem
Almam lazım böyle bişey. Teşekkürler
Marka model rica edebilir miyim
Kendini üzme. Her çocuk bir değil. Hepsinin huyu farklı. Büyük oğlan çok huysuz çok mız mızdı 5 dakka nefes alamazdım. Şimdi küçüğü rahatsızlığı yoksa sakin genel olarak
Ay gece gece philips yazmışım ya çok pardon. Electrolux pure a9 muşDysonı yıllar önce görmüştümde çok güzel yaa.. Anca dik süpürgesini alabildim daha önce
Çok toz var evin içinde kıyafetlerde çok toz üretiyor napcam bilemedim.
philipslerde baya pahalanmıştır modeli var mı bakayım bir.. Ay o kadar çok alıncak var ki
Valla benimki uyudugu an uyumusum yemin ederim
Dün eşim de indirimi görüp almış inşallah memnun kalırızsweetgirlcandy sağol valla canım ya haber verdiğin yerden aldım nebulizatörü
Ay bu gece bizde öyleydik. Sürekli kıvrandı kıvrandı durdu. Ne memede durdu ne beşikte ne kucakta. Ne yapacağımı şaşırdım. Gözü kapalı ağlıyor bide.Bizim kızın bir derdi var uyuyamıyor yatakta ağlıyor
Ayagimda simdi sakinledi
Memede ayakta sorunnyok beşiğe koydum an bacakları yukarı kaldırıp ağlıyor tobe tobe
Ahh ahh ilk çocuk kolik, eş kişisi sürekli sokakta kafayı yiyordum. Çocuk ağlıyor ben ağlıyordum. Neler yaşadım neler. Seni çok iyi anlıyorum. İnan bana hepsi geçecek…Ayy acemilik cok zor gercekten uzulmeden yapamiyorum
Bende epidursş oldum ama öyle bi sıkıntım yok çok şükür. Bi hastaneye gitmelisin bence. Normal değil bu durumunKizlar ya ben dogumda epidural anestezi yaptirmistim 2 kez sonrada genel anestezi yapildi ilk baslarda cok onemsemedim bebek surekli memede oldugu icin agriyordur diye dusundum ama igne yapilan kolum resmen gucunu kaybetti arkaya dogru alamiyorum bisey kaldiramiyorum omuzumdan dirseğe kadar olan kas bölgesi surekli agriyor sızlıyor sizdede boyle bisey oldumu? Bide cok cok nadir baş parmagimi kasıyor
Kız ben süpürge değiş hava temizleyici, havayı nemlendirici bişeyler bakıyom. Ev sanırım havası çok kuruAy gece gece philips yazmışım ya çok pardon. Electrolux pure a9 muş
Evet orası öyle canım ama eskiden yedikleri içtikleri hep doğaldı. Bu kadar ilaç hormon yoktu. O sağlamlıkları oradan geliyorYa şu demir ilacini bende cok arastiriyorum icerigi temiz olsun diye kuzenlerime arkadaslarima sordum bi kaçı bebislerinde tercih etmemis ek gıda donemi kan yapicak seyler vermisler babaanemde bana bi ton laf etti gecen vijdan yaptirdi cocuga okadar ilac verilirmi diye damlalari verirken gordu eskiden boyle seymi vardi neymis bunlar el kadar bebege verilirmi diyobende kemiklerinin gelisimi sindirim sistemi gazı icin vs anlattim ben 87 yasindayim senden saglamım dedi seni anan nasil buyutmus dedim tarla bahcede tozun topragin icinde dedi bazen hak vermiyo degilim el kadar bebelere dogdugu gunden beri ilac veriyoruz doğadan karşılamalari daha sağlıklı geliyor banada ama mecbur kullanicaz doktor en ufak biseyde sorunca kullaniomusun diye yalanda soyleyemem sonra suclu biz oluruz
Bizimki püüüffttt yapar onu hepsini tükürürKurabiyem ben mama kaşığına döküp öyle veriyorum damladan daha iyi oluyor
PahalıBunu mu aldın pahalı mı aldın
Evett canım oluyo ama ben yapmadığım için demedim
Ooozenginizzz diyosunnSweettttt kız niye attınn görmez olaydım aldım artık
Benimki de ağzın kenarından sızdırıyor kaşıkla hemen geri veriyorum akanlarıBizimki püüüffttt yapar onu hepsini tükürür
Canim benim omuzdan birsey yaptilar bilmiyorum benim belde agriyor arada ama kolum kadar degilKoldan nasıl yapıldı iğnebelden değil mi? Benim de bel aynı durumda az bişey yapsam ağrıyor. Kızın üstünü değiştiriyorum eğilip doğrulmak ne mümkün fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?