Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla benimki uyudugu an uyumusum yemin ederim

Ayy acemilik cok zor gercekten uzulmeden yapamiyorum

Ya bende tozdan yana şikayetçiyim çok toz var alsam mı diye düşündüm. Yalan onlar diyen gereksiz diyen çok var. Hem hava nemlendiricisi hem hava temizleyici özellikli olanlar. Bende bilemedim gerekli mi!
Kapi pencere acmadigimiz halde heryer toz delircem cidden oda iyi degil havayi aritmak lazim kuzum

Hımm enjektörlü sıksan kuzum. Bnde bugün aldıracağım bakalım napcam bilmiom. Diğer sağlık ocağınınkinş dün verdim de içime hiç sinmedi
İçinde damlalığı var canım birden verince kusuyor damla damla içiriyorum o yüzden zor oluyor
Sağlık ocağının verdiğini boşver pek tavsiye edilmiyor. Bestiron falan temiz içerik en azından

Kizlar ya ben dogumda epidural anestezi yaptirmistim 2 kez sonrada genel anestezi yapildi ilk baslarda cok onemsemedim bebek surekli memede oldugu icin agriyordur diye dusundum ama igne yapilan kolum resmen gucunu kaybetti arkaya dogru alamiyorum bisey kaldiramiyorum omuzumdan dirseğe kadar olan kas bölgesi surekli agriyor sızlıyor sizdede boyle bisey oldumu? Bide cok cok nadir baş parmagimi kasıyor

İçinde damlalığı var canım birden verince kusuyor damla damla içiriyorum o yüzden zor oluyor
Sağlık ocağının verdiğini boşver pek tavsiye edilmiyor. Bestiron falan temiz içerik en azından
Ya şu demir ilacini bende cok arastiriyorum icerigi temiz olsun diye kuzenlerime arkadaslarima sordum bi kaçı bebislerinde tercih etmemis ek gıda donemi kan yapicak seyler vermisler babaanemde bana bi ton laf etti gecen vijdan yaptirdi cocuga okadar ilac verilirmi diye damlalari verirken gordu eskiden boyle seymi vardi neymis bunlar el kadar bebege verilirmi diyo bende kemiklerinin gelisimi sindirim sistemi gazı icin vs anlattim ben 87 yasindayim senden saglamım dedi seni anan nasil buyutmus dedim tarla bahcede tozun topragin icinde dedi bazen hak vermiyo degilim el kadar bebelere dogdugu gunden beri ilac veriyoruz doğadan karşılamalari daha sağlıklı geliyor banada ama mecbur kullanicaz doktor en ufak biseyde sorunca kullaniomusun diye yalanda soyleyemem sonra suclu biz oluruz

Kurabiyem ben mama kaşığına döküp öyle veriyorum damladan daha iyi oluyor

Koldan nasıl yapıldı iğne belden değil mi? Benim de bel aynı durumda az bişey yapsam ağrıyor. Kızın üstünü değiştiriyorum eğilip doğrulmak ne mümkün fena

Ay gece gece philips yazmışım ya çok pardon. Electrolux pure a9 muş

Bizim kızın bir derdi var uyuyamıyor yatakta ağlıyor
Ayagimda simdi sakinledi
Memede ayakta sorunnyok beşiğe koydum an bacakları yukarı kaldırıp ağlıyor tobe tobe
Ay bu gece bizde öyleydik. Sürekli kıvrandı kıvrandı durdu. Ne memede durdu ne beşikte ne kucakta. Ne yapacağımı şaşırdım. Gözü kapalı ağlıyor bide.

Eşime de helal olsun onca çığlık kıyamete uyanmadı
Ayy acemilik cok zor gercekten uzulmeden yapamiyorum
Ahh ahh ilk çocuk kolik, eş kişisi sürekli sokakta kafayı yiyordum. Çocuk ağlıyor ben ağlıyordum. Neler yaşadım neler. Seni çok iyi anlıyorum. İnan bana hepsi geçecek…
Bende epidursş oldum ama öyle bi sıkıntım yok çok şükür. Bi hastaneye gitmelisin bence. Normal değil bu durumun
Ay gece gece philips yazmışım ya çok pardon. Electrolux pure a9 muş
Kız ben süpürge değiş hava temizleyici, havayı nemlendirici bişeyler bakıyom. Ev sanırım havası çok kuru

Evet orası öyle canım ama eskiden yedikleri içtikleri hep doğaldı. Bu kadar ilaç hormon yoktu. O sağlamlıkları oradan geliyor
Mühendis oğlunun sayfasında yıldızlar listesinde bu demir ilacı. Bakalım ek gıdaya geçene kadar veririm geçince de ağırlık olarak gıdalara yönelirim ama damlayı da bırakmam diye düşünüyorum
D vitamini de bıngıldağı için önemli o yüzden ona da devam

Koldan nasıl yapıldı iğne belden değil mi? Benim de bel aynı durumda az bişey yapsam ağrıyor. Kızın üstünü değiştiriyorum eğilip doğrulmak ne mümkün fena
Canim benim omuzdan birsey yaptilar bilmiyorum benim belde agriyor arada ama kolum kadar degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…