Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ya cidden hersey hormonlu ne alcagimi sasiriyorum bazen

Insallah canim ya benim eşimde ayni öyle bi faydasi olmuyor deli edyor beni

Valla benimki gece sueekli memedeydi
Sonra ayağa geçti sabah 5 de gaz la.kaka yaptı 6 a kadar uyuttum sonra kocaya bıraktım 7 de kalktım 4.ay aşıdan bu yana gece uykusu cok kotu oldu
Eyvah benimde pazartesi 4. Ay asisi umarım bizde öyle yapmaz

Koldan nasıl yapıldı iğne belden değil mi? Benim de bel aynı durumda az bişey yapsam ağrıyor. Kızın üstünü değiştiriyorum eğilip doğrulmak ne mümkün fena
Canim tam hatirlamiyorum ama epidural bana normal dogum icin agri kesici olarak verildi uyusturmak icin degil ama belimede sanırım birsey konuldu 12 saat suni sanci cekmistim esimle dr konusmus agri kesmek icin uygulanmis sonra benim bebek asaga inmedi kordon dolanmis epidural yapıldığı icin genel anestezi uygulandi kendime geldigimde odadaydim oglusumu ilk ben goremedim emziremedim zordu baya

Bizim kızın bir derdi var uyuyamıyor yatakta ağlıyor
Ayagimda simdi sakinledi
Memede ayakta sorunnyok beşiğe koydum an bacakları yukarı kaldırıp ağlıyor tobe tobe
Allah Allah gaz olabilir mi? Çünkü benim bebede bu aralar bazen öyle yapıyor ardından gaz çıkarıyor.

Şu toprak lafından bana gına geldi
Eskiden her şey doğalmış bebeler gelişi güzel büyüyormuş. Bir şey olursa da öyle üstüne düşülmüyormuş. Ama ne bileyim ben mesela yapamam vicdan azabından bitiririm kendimi Kız kantaron yağı sürmem gerekiyor direkt şişe.. d vit içindeki hiç açılmamış damladığı aldım. Nerde muhafaza edicem bilemiyorum dünden beri düşünmekten çatlayacağım. Çünkü daha 7-8 gün kullancaz.

Ay gece gece philips yazmışım ya çok pardon. Electrolux pure a9 muş
Allahım bir yerlerden şöyle güzel bir miras gelse ne iyi olur Anam ben batacağım sanırım. Kanguru, mama sandalyesi, hava temizleyici, hava nemlendirici, kıyafetler, kamera, oğlanın dolabı bile yok daha
Tasarımı felan şık baya aplikasyonla çalışıyormuş sanırım. Hata veriyor demiş yorumda biri siz sıkıntı yaşadınız mı kuzum?

Benim bebişte bir mutlu bir senin dediğin gibi mızmız her yerde ağlıyor. Memeyi bir tutuyor bir çıldırıyor. Sünnette oldu ona bağlıyorum sürekli ama bilemedim atakta olabilir.
Benim eşim genelde anlayışlıdır bazı laf sokmalarını saymazsak şaka altından ama bebek olunca oda bir değişken huya gitti. Artık işten yorulduğundan mı yoksa çevresinin laflarından mı bilemedim. Benimkide gece bazen ışığa uyanıyor kapatın diye cırlıyor bende sus yat aşağı diyorum Sanki keyfimize açıyoruz ışığı.. Tutmuş 2. Bebek lafı yapıyor birde, benim burda şaftım kaymış

Canim sen neden genel oldun,isteginle mi,yoksa mecbur mu kaldin?
Ben dogum aninda iki cocugumunda sesleri seneler gecti hala kulaklarimda:)ayy duygulandim şimdi

Kaşıkla denemedim canım damlalılığı ile birer ikişer damlatıp veriyorum yoksa tükürüyor öğürüyor kaşıkla hayatta içmez
Bayıla bayıla içtiği tek şey simplex gaz damlasıydı
Benim bebeyede calpolden gına geldi. Çocuğum boş kaşığı gördüğü an suratını büzütüyor

Insallah canim ya benim eşimde ayni öyle bi faydasi olmuyor deli edyor beni

Normalde iyidir hoştur yardımcı olur ama dün gece o kadar ağlamaya kalkmadı şaşırdım. Aradım sabah güxel dünlendin mi iyi misin keyfin yernde mi dedim. Safım evet iyiyim dedi. Dedim iyi iyi sevğndim geldiğinde sen çocuk bakcan ben yatacam, gece canımı okudu dedim. Allah allah ayma ben duymadım duyarım sen yalan söylüyorsun diyor kendi uykusuzlupumun neyine yalan söyleyeyim. Gel de boğma

Arada benimkide oyle yapiyor yalan soyleme hic aglamiyor diyo tamam ozaman sen bak ogluna ben is yapiyim diyorum 5 dk sonra merveeeeeeeee bu durmuyor dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…