Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Kızlar sizin bebeklerinizde durup dururken böyle yapiyor mu? Bazen cok korkutuyor beni. Düzeltiyorum ama yine tekrarliyor ve bazen böyle uyuyakaldigi bile oluyor normalde cok yapardi 2 gündür falan azaldı

İnsanlar çok rahat biz değiliz

Biz bile etkileniyoruz teyzem rizeden köyden istanbula geliyo hemen hasta oluyo 3 5 gün anca geçiyo
Ayyy mis gibi çay yeşillik kokusu içinden İstanbul’un havasına geçiş zor kuzu.. Ben seviyorum ama İstanbul’da çevrem orda çünkü Ben her yeri seviyorum yaaa yeterki sevdiğim insanlar olsun içinde

Reactions: Jou
Evet tadım tadım baslamak lazim ay gece mamalarina basladigimizi hayal ettimde sabaha kadar tok derin bi uyku cekicekler insallah

Reactions: Jou
Ayyy mis gibi çay yeşillik kokusu içinden İstanbul’un havasına geçiş zor kuzu.. Ben seviyorum ama İstanbul’da çevrem orda çünkü Ben her yeri seviyorum yaaa yeterki sevdiğim insanlar olsun içinde
Aynen oyle canım yeterki sevdiğin kisiler olsun hep seversinn hemde ne çay kokusu yeşilliklerin içindehepten

Yapiyor bizimki de,hatta sutu biberonla verirken de arkaya dogru atiyo kafasini,hep arkalara bakmaya çalisiyo
Vallahi aynisini yapiyor oda yetmezmis gibi ayaklar kollar kıpır kıpır zıplıyor havaya kendince oyun oynuyor korkulcak bisey yok canim bence

Vallahi aynisini yapiyor oda yetmezmis gibi ayaklar kollar kıpır kıpır zıplıyor havaya kendince oyun oynuyor korkulcak bisey yok canim bence
Bu bebekler hep birbirine benziyo yaa:)) çok tatlilar ama bizimki uyaninca bana bi guluyo bi deliriyo aklım gidiyo resmen.ömrüne ömur katiyolar insanin

Bu bebekler hep birbirine benziyo yaa:)) çok tatlilar ama bizimki uyaninca bana bi guluyo bi deliriyo aklım gidiyo resmen.ömrüne ömur katiyolar insanin
Evet ya dişleride yook ya çok şapşik görünüyorlar allahımmm yicem onları

Alq ala uyku düzenine gitti
Yerine koydum an aciyo gözlerini
Ayagimdayken uyudum düşün
Ben de gündüz sadece ayakta uyutabiliyorum bu aralar. O da kısa sürüyor. 30 dkyi geçmiyor gece benimki de sizinki gibi memede uyuyor sadece. Her akşam yıkayıp giydirip memeye koyuyorum ancak öyle uyuyor.
Bizimki de aynı gövdesini kaldırıp kalkmak ister gibi hareketler yapıyor. Bir de bunu mizmizlanarak yapıyor yani oyun degil de bir derdi var gibi anlam veremedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…