Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnternette aksi gibi sürekli karşıma hastalıklar cıkıyor tiktok desen öyle. Gerçekten insanı paranoyak yapiyorlar ya en iyisi hiç kullanmamak
Evet bakma oyle seylere banada denk geliyor hemen geciyorum zaten bi sorun olsa kontrollerde doktor farkeder icin rahat olsun canim

K Kaaardeeelen canım nasıl oldunuz hala hastanede misiniz?

Bir de bişey sorcam ishalle birlikte kusma ve ateş mi vardı. Benim kızımda ishal olmuş korktum acaba rota mı diye
Çıktık canım çok şükür. Kusma ve yüksek ateşte vardı. İshali ne renk ne zamandan beri ishal?

Kabızlık vardı bizde de sayı da arttı mamadan oluyor dediler bilemiyorum. Bide kabızken yeşil oluyordu şimdi sarıya normal rengine döndü

Belisinde yeşildi mamadan sonra sarıya döndü bu iyi bişey bence :)

Çıktık canım çok şükür. Kusma ve yüksek ateşte vardı. İshali ne renk ne zamandan beri ishal?
Çok geçmiş olsun bi daha gelmesin. Dün öğlen yaptı gece 1 de bu sabah 7 de sanırım bir de şimdi. Sarı renk su gibi değil ama cıvık. Kusma ve ateşi de yok

Sizin bebişleriniz nasıl oyalanıyor kızlar?? Benimki daha birşeyi eline versiğimde tutup oynamiyor o yüzden de oyalanamıyod birşeyle canı sıkılıyor hemen. Bütün gün ağliyor delircem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…