Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sen yeni mamaya başladinya, o mamaya alişma surecinde her içişten sonra yapiyo da olabilir.sonra midesi alişir. Bu tarz bi durumu duymuştum cunku..tabi sen icini rahat ettirecek yollara başvur yine de
Doktora sorduk da mama yaramıyor ondan direkt atıyor vücut değiştirin dedi sma alıyorum bakalım

Yaaa kızlar bişey sorucam gece rüyamda hamile olduğumu gördüm psikolojim bozuldu sabah öyle mutsuz uyandım ki .
Süt koruyor mevzusu gerçekmi acaba korurmu cidden . Nasıl korunuyorsunuz

Canim o şekilde hamile kalanda oluyor tabi
Sen yine dikkat et
Valls bende 40im çıkınca görmüştüm artık nasıl bilinçaltına işlediyse
Bide 2 tane var şükür rabbim isteyene nasip etsin

Yaaa kızlar bişey sorucam gece rüyamda hamile olduğumu gördüm psikolojim bozuldu sabah öyle mutsuz uyandım ki .
Süt koruyor mevzusu gerçekmi acaba korurmu cidden . Nasıl korunuyorsunuz
Süt koruması gercek değil kuzum. Adet görmeden de yumurta olgunlaşıp çatlayabiliyormuş. Diğer korunma yöntemlerini deneyin

Süt koruması gercek değil kuzum. Adet görmeden de yumurta olgunlaşıp çatlayabiliyormuş. Diğer korunma yöntemlerini deneyin
Yok kiz süt koruması falan arkadasim 1 aylik lohusayken hamile kaldı şok gecirdim

Başka belirtisi var mi kuzu
Dediğim gb 4 taneyi dikkate almıyorlar
Yinede içi rahat edecekse götür
İshal içi çok sulu diyorlar sıvı kaybı için benimkide sıvı yapfi baya
Canım bence sen götür için rahat etsin ama doktorlar yunsevin dedigi gibi 7 8 bez üzerini dikkate alıyorlar

Aaa mamanin yaramadığına mi isaretmis ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…