Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Iyi bari ay yine yaptı sanırım

Yapmış mı
Kombiyi açtım ben an itibariyle
Uu nerede oturuyordun sen burası da serinde zorluyoruz biz :)
Yaaa kızlar bişey sorucam gece rüyamda hamile olduğumu gördüm psikolojim bozuldu sabah öyle mutsuz uyandım ki .
Süt koruyor mevzusu gerçekmi acaba korurmu cidden . Nasıl korunuyorsunuz

Canım süt korumaz aman dikkatli ol. İki arkadaşım öyle hamile kaldı. Eşim korunuyor vallaa artık ben kendimle ilgili bişey yapmak istemediğim için o korunuyor :)

Sizin bebişleriniz nasıl oyalanıyor kızlar?? Benimki daha birşeyi eline versiğimde tutup oynamiyor o yüzden de oyalanamıyod birşeyle canı sıkılıyor hemen. Bütün gün ağliyor delircem artık

Bol bol sohbet ediyorum çok hoşuna gidiyor. Şarkı söylüyorum yada müzik açıyorum. Oyun halısına koyuyorum ama yine yanında oturup bişeyler anlatıyorum yani çenem hiç durmuyor :)

Yaaa kızlar bişey sorucam gece rüyamda hamile olduğumu gördüm psikolojim bozuldu sabah öyle mutsuz uyandım ki .
Süt koruyor mevzusu gerçekmi acaba korurmu cidden . Nasıl korunuyorsunuz
Yok beee öyle hamile kalan çok güvenme
Yapmış yaa bence fazla yapıyor
Kırıkkalede bide benim ev büyük ve çok soğuk açtım gitti valla ya

Yok beee öyle hamile kalan çok güvenme

Yapmış yaa bence fazla yapıyor
Kırıkkalede bide benim ev büyük ve çok soğuk açtım gitti valla ya

İyi yapmışsın canım. Çok cıvıksa için rahat etmiyorsa bi sağlık ocağına götür istersen

Sizin bebişleriniz nasıl oyalanıyor kızlar?? Benimki daha birşeyi eline versiğimde tutup oynamiyor o yüzden de oyalanamıyod birşeyle canı sıkılıyor hemen. Bütün gün ağliyor delircem artık
Gezdiriyoruz öyle de çok yoruluyoruz yere koyuyoruz çığlık çığlığa ağlıyor şaklabanlık yapıyorum karşısında sincap yayınlarının bebek üniversitesi kitapları var onun 1 numarası tam gördüğü renklerle yapılmış. Değişik ses tonlarıyla resimleri gösterip okuyorum. bir şekilde idare ediyoruz.

Ayyy çok stres yaptım yav geçen korunmasız ilişkimşz oldu bişey olurmu ki

Çok mu sıvı yapıyor canım biz kabızlığına katıya falan alıştık ya oyüzden diyorum acaba mama mı yaramadı
Su gibi değil krema gibi ablam mamadan dio. Doktorumuz doluymuş. Eşimin arkadaşı yanındaymış bir doktoru aramışlar ateş kusma yoksa şimdilik endişelenmesinler dedi. Mama değişikliği var mı dedi evet dedik o zaman ondan mama yaramamış direkt atıyor vücut dedi. Eski mamaya geri dönsünler ya da başkasını alın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…