Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizimkide emerken patpat osurdu baktım sulu az bisi kaka yapmis

walla ne hallere düşürüyorlar dimi. Biz yamuk edioz sağı şu an ters döndürüp fln bişe ler yapıom çocuğu bazen eşim ayağında sallıyor bn üstüne eğiliom inek misali

Koptum kuzu ya
Ayakta sallanma mevzusuna
Harbiden ne hallere giriyoruz bu veletler bizi ne hale soktu vallahi

Özel hastanede hemen sıvı kaybı demis onun için sürekli ve ciddi sulu bir laka yapmak lazım
Allahin izniyle bisi yoktur

Ay bizimki yan dönüyor tam dönemez diye bende tuvalete giderken bırakıyorum demekki bırakmamak lazım
Genelde ben anakucağıyla girişe koyuyorum onu
Her an ters dönebilir dikkatli olmak lazim..ama artik kafasini tam kaldiriyoya cokta korkmamak lazim..ben asil donup biyerlerden duşmesinden korkarim

Özel hastanede hemen sıvı kaybı demis onun için sürekli ve ciddi sulu bir laka yapmak lazım
Allahin izniyle bisi yoktur
Ya burdaki özel öyle sırf yatış yapmak için. Sulu değil ki cıvık ama. Geçen yeğenime ciğerleri çok dolu feci bronşit demiş. Tıp fakültesine götürdü ablam röntgen çektiler bişey çıkmamış

Ay ne kadar benziyor ne garip hep aynı şeyler yaşıyoruz aile hekimi 4.ayda oluyor bu tarz ishal demiş ama bilemiyorum yine de değiştirdik mamayı

En azından aklında kalmasın canim
Ama benimkide dundennberi ole yapiyor
Karnindsn ses geliyor ama benimkinin usutmus olabilir benimki

Ya sağlıkta bari yapmayın ya
Bizim burada poliklinik vardi oda her gittiğimde serum verirdi artık serum yazınca vaktim yok diyorum
Hayir ağır grip de olsam hafif griple olsam bi serum yazalim

Kiz ayagimda uyuyor nerdd yatma bak şimdi agladi devam ettim sallamaya olmadı elini tutup eee leyince aha anamın bacaklarındayim uyim bari dedim
Isimiz cidden zor kuzum yaa ben mutfağı zor bitiriyorum butün gün ayakta

Kız delimisin niye hemen gebelik istiyorsun yav benim hala travmam geçmedi doğumla ilgili

Canim o şekilde hamile kalanda oluyor tabi
Sen yine dikkat et
Valls bende 40im çıkınca görmüştüm artık nasıl bilinçaltına işlediyse
Bide 2 tane var şükür rabbim isteyene nasip etsin
Ya olmamaktan değil ben hala daha kendime gelmiş değilim ödüm patlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…