Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim sen bu mamayi yeni almistin dimi

Yeni almıştı bebelac ti sanırım
Ben bi paket sma açmıştım süresi dolmak üzereydi verdim arkadaşa sonra diğer paketine acitjm ondanda verdim bir kere duruyor muhtemel bir dahaki ayda alicam
Açtır diye psikolojimi bozdu

Yaaa kızlar bişey sorucam gece rüyamda hamile olduğumu gördüm psikolojim bozuldu sabah öyle mutsuz uyandım ki .
Süt koruyor mevzusu gerçekmi acaba korurmu cidden . Nasıl korunuyorsunuz
Dedikleri gibi süt koruyor diye birsey yok. Emziren bazı annelerde hormonal olarak bir süre yumurtlama olmuyor ama bununda hangi aya kadar süreceği ne zaman yumurtlama olacağı bilinmiyor. Benm doktorum 6 ay adet olmazsın ama hamile kalmazsın diye kesin birsey diyemem dedi. Ben de keske bir mucize olsa da hemen hamile kalsam
Sizin bebişleriniz nasıl oyalanıyor kızlar?? Benimki daha birşeyi eline versiğimde tutup oynamiyor o yüzden de oyalanamıyod birşeyle canı sıkılıyor hemen. Bütün gün ağliyor delircem artık
Benimki de eline aldığı şeyi bilinçsiz alıyor. Ben zeka kartlarını gösterip konuşuyorum sacmaladigim da oluyor bazen ama laf dinlemeyi seviyor. Diş kaşıyıcılı çıngıraklı oyuncaklar falan etrafına koyuyorum. Hışırtılı kitabını cok seviyor. Bir de mesela ben kitap okuyorum basında sesli. Hem kitabımı okumuş oluyorum hem de bir süre kızım beni dinleyip oyalanıyor. Tabi bunlar kısa sürüyor bazen henüz tam oyun bebeleri olamadılar bence ama çok az kaldı.

Hayırlı kandiller kızlar, kan damlası kullanmaya başladık 2 gündür, kaka renginde değişme oldu ya sizde de oldu mu ? Ocean microfer kullanıyorum.

Hayirli kandiller canim
Biz kullanmadık henüz ama hemşire olur demişti kırmızı gelirse panik olma demisti

Bebis olsun mu istiyorsun

Bence alma canim ac olsa hic durmaz sen bulgur ye bol bol bide sekerli su ic

Ay anam korktum iyice bende napacaz bebelerle benim hemen kamera almam lazım Hareketleri arttı bebelerin dikkatli olmamız lazım.

Ayyy çok stres yaptım yav geçen korunmasız ilişkimşz oldu bişey olurmu ki
İnş olmaz :)

İnş yeni alacağın mama yarar kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…