Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
E kuzum emzirirken diğerinden akmıyo mu ya. Biz bu ara özellikle sağ meme de biraz zorlanıyoruz istemiyo saçma sapan pozisyonlarla emziriom
Yaşıyorum kuzum sanırım uyumak için kendilerine meme belirliyorlar
Bence alma canim ac olsa hic durmaz sen bulgur ye bol bol bide sekerli su ic

Almim dimi doğru ya Ay ne bilim ya kafayı yedim

Başka belirtisi var mi kuzu
Dediğim gb 4 taneyi dikkate almıyorlar
Yinede içi rahat edecekse götür
İshal içi çok sulu diyorlar sıvı kaybı için benimkide sıvı yapfi baya
Hiç bir sorunu yok başka. 16.30 da mama içerken gazla azcık yine çıkmış. Aaaa yazarken yine yaptı heralde gazla
Canım bence sen götür için rahat etsin ama doktorlar yunsevin dedigi gibi 7 8 bez üzerini dikkate alıyorlar
Götürmedim mamayı değiştirdik geri
Aaa mamanin yaramadığına mi isaretmis ilk kez duydum
Öyle dedi doktor
Benim kız henüz bilinçli elini uzatıp tutmuyor kızlar sizin ki ne zaman basladı tutmaya
1 haftadır
Canim sen bu mamayi yeni almistin dimi
Evet 3 gün oldu
Aynen canım kulakları falan hemen üşüyor napsak evde de mi bere taksak
Benim ki kepçe biraz da kulaklar buz banyodan sonra takıyorum kuduruyo

ben sürekli kemerini takiyorum bizimkide sert sert vurup sallanmaya calısıyor bide yana atıyor Allah korusun hepsini geçmiş olsun sizede

Ay bizimki yan dönüyor tam dönemez diye bende tuvalete giderken bırakıyorum demekki bırakmamak lazım
Genelde ben anakucağıyla girişe koyuyorum onu

Kızlar aile hekimi mamadan yaramamıştır vücut direkt atıyordur dedi.

Başka bir aile hekimi 4 ayda görülüyor bu tarz şeyler bide mevsim geçişi yeşil ve mukuslu değilse korkmayın dedi (ablamda yeğenimin 4 ayda falan böyle olduğunu söyledi)

Özel hastanede bi doktor da hemen acile gelin sıvı kaybı vardır dedi. Ama öyle su gibi değil götürmedim bende.

Şimdi sma ya başladık mama içerken ıkındı gazla yaptı çok az. Şimdi mesajı yazarken yine yaptı sanırım. Biraz takip etcem su veriyorum bol bol

Canım kakasını yapamıyorsa ğopspuna azıcık zeytinyağ damlatsana bn yapıyorum işe yaradığını da düşünüyorum ya.

Ney alıcaksın kuzum mama mı? Mamaysa alma ne güzel maşallah meme sever bir beben var dereotu, soğan, hoşaf ya da komposto, bulgur pilavı ye gitsin bacım

Vallahi ya ne bilim bu bebeler emerken kendini geri atıyor ya acaba süt mü yok diye diyen2 aydır debeleniyorum

En iyisi ama yinede takip et canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…