Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Antalya'dayım

Reactions: Jou
Biscuits
Geçmiş olsun canim biran önce toparlar inşallah bebis
Vallahi yorucu süreçler

Bende kış istemiyorum hemen hastalıklar başlıyor

Elsa355 1mrw

Düğün keskekleri efsane en son oğluma hamileyken 6 sene önce Çanakkale de koy düğününde yedim düğün keskegi sonra kendim yaptım annem yaptı lakin oradaki tat başkaydı

Biscuits
Geçmiş olsun canim biran önce toparlar inşallah bebis
Vallahi yorucu süreçler

Bende kış istemiyorum hemen hastalıklar başlıyor
Sağ ol canım evet öyle kış gelince bütün düzen her şey değişiyor maalesef. Aslında genel durumu iyi öyle baksan hasta demezsin ama antibiyok cidden dokundu. Doktorum da bugün izinliymis başka doktora gitmek istemedim pzt gidicem inşallah

çok şükür iyi olsun bebisler
Aynen canım danış bakalim yavrusa dokundu demekki

Dreamgirls Gugubi kizlar sizdiniz sanırım nebulizatör araştıran, benimki geldi iki gündür kullanıyorum çooookkk iyi çok beğendim sadece minik fıss sesi var o kadar da olsun artık buhar vermesini de beğendim güzel sorunsuz çıkarıyor günde 6 defa kullanıyorum kablosuz olması cidden çok iyi ufak bebişle kolaylık oluyor iyi ki bunu almışım dedim yine

Evet nem ölçerler var. Bende xiaomi nin var oda ısısı ve nemini gösteriyor

En güzeli valla zamanında karar vermekte zorlanmıştım ama iyiki bunu seçmişim küçük ama etkili diye düşünüyorum

Aynen bende çok memnunum
Kızlar hangi modeli vardı sizde. Ben de şuan arayıştayım.gözüm xiaominin iyonizerli olan nemlendiricisinde fakat çok pahalı yav

Hangisini almıştım sen canım ben Nexustan aldım bugün gelecek inşallah kargoda henüz. Memnun kalmana da sevindim ya işe yarasın da bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…