Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım nexustan aldım. Sen de beğenirsin diye düşünüyorum benim çok hoşuma gitti kendime de kullanicam büyük maskesiyle
Heyecan yaptım şu an resmen beğeniriz inşallah ya dağıtımdan bi gelsin akşam denicem hemen biz de kesin kullanırız doğru diyosun biz iyi olalım ki bebişler de iyi olsun

Ooo efil efil esmistir heryerii iyi barii amaa yaz yeri resmen kimse alamaz kolay kolay ordan ev hem denizi mükemmelii var herseyi güzel gerçekten çok şanslısın
Her güzelliğin bir bedeli oluyor biliyorsun ki benimkini bilmeyen yoktur artık Ya şöyle söyleyeyim marketteki ürünler bile daha pahalı burda.. Ankara ile kıyasladım bazı ürünler 2 katı fiyatta..

Kuzum biz kazanlarda yapiyoruz odun atesinde bide surekli tahta kasikla karistiriyoruz hic durmadan yorulunca baskasi devralır saatlerce ezilir buğdaylar o yuzden fark oluyor arada bende denizlide kv ocakta yaptiginda ayni tadi alamadim olmuyor .. ayy olsada yesek uzerine tereyagli salca ohh mis

Evet çok güzel bir baharat ya balkabağınada yakışıyor
Ben her yemege atiyorum zencefille birlikte annem oyle yapardi hintliler oyle yaptigi icin ondan saglikli bunlar bide guzeller diye her yemege atar .. ben en cok mercimek corbasina yakistiryorum zerdecali disarda bile icsek sorarim gida boyasimi kullaniyorsunuz yoksa zerdecalmi diye

İlk zaman kıyameti kopardı burnunu çekerken
Simdi gülüyor rahatlıyor mu acaba yavrum
Eliyle tutmaya çalışıyor
Benimki hala kıyametleri kopariyor asla tam temizleyemiyorum duştan sonra kendi cikariyor ama etkili degil

Oo kuzum odun ateşinde başka olur ayyy evet tereyağ missss salça atmıyor bak bizimkiler

Canımmm memnun kalmana çok sevindim. Ben de seninkinden aldım sweetgirlcandy cim sağolsun haber vermişti burdan hemen aldım

Valla hepinziin basimin uzerinde yeri var toplanin gelin aydinda bulusalim size hem aşure hem keşkek yapalim etli tavuklu nasil severseniz

Ayyyy canimsin inşallah nasip olur
Yıllar yıllar önce didime gelmistim sonra günü birlikte Kuşadası'nda geçmiştim
Ins biraraya geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…