Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
sat kız dolapta onlar bile var . Bn çok kullandım ya iyi de geldi. Gögüs ucun çok mu büyük de kuzum şıktı acaba

Kızlar ya verem aşısı yerleri nasıl sizde . İlk kzıınkini hatırlamıom bu kadar oldu mu da baya kabuk büyük bizim ya . Bi de dün ablası biraz hırçın severken azcık minicik bi yer kanamış

Kışta geliyor ben kışlık anca 2 parça ütün alabildim 3-4 parçada 1 ay önce almıştım ama yetmez yeterli değil
Kizlar uyku tulumu giydirmeye basladinizmi ya benim oglan ustunu hep aciyor elleri buz gibi hep usutcek diye korkuyorum

Kızlar ya verem aşısı yerleri nasıl sizde . İlk kzıınkini hatırlamıom bu kadar oldu mu da baya kabuk büyük bizim ya . Bi de dün ablası biraz hırçın severken azcık minicik bi yer kanamış
Benimki minicik kabardi sadece

Kızlar benim kız atak haftasında herhalde aglayıp duruyor ya aglamasa bile hep mız mız sürekli aglak ne zaman gecicek bu ya

Bende bugün dus aldırıken gördüm kabuklasmaya baslamıs

Bizimki de biraz büyük ve şiş. Morardı. Atletine akmış sarı suyu.

Ay evet hiç karıştırma kafanı

Evet İslam hoşgörü dinidir ama nedense insanların işine sadece bu kısmı geliyor
Onun bedeninde söz hakkım yok, aman canım ondan bişey olmaz, ama bunlar aşık olmuş, ama Kuran'da geçmiyor ki, ama ama ama...
İnsalar işlerine nasıl geliyorsa İslamı o yöne çekmeye çalışıyor. Sadece senin için söylemiyorum bunu genelde öyle
Evet tartışma konusu değil sen düşünceni paylaştın bende düşüncemi paylaşıyorun
Ve şu ksııma katılmıyorum onun bedeni evet ama ben onu İslamın şartlarına göre yetiştirmeliyim ha ilerde ne olur bilmiyorum ailesi inançlı olup dinini inkar eden çok. Ama ben üzerime düşeni yapmalıyım bu benim hakkım..çocuğumun yanlış yola düşmesini istemem.
Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum konuyu farklı boyuta çekiyorsun. Ben sadece kıyaslama yapman hoş değil onu belirtmek istedm

Hahahahaha evett iyi ettinn bende inanmamaya başladım kaldı öyle nese ikinci bebeğe artık dedim yenidoğdumu giydiririmm hahah
Hahah kız bende öyle atıyorum inşallah ikinci olur o giyer diye
Ya sırf bu küçük ebatlar yüzünden nice güzel kıyafet telef oldu az uz parada değil eskisi gibi ne kadar büyük o kadar iyi yanlışlıkla çok büyük almazsak
Of sorma ya bi tane tulum almıştım hamileyken. Ay nasıl güzeldi içim gitti sadece 3 kere mi ne giyinebildi şimdi bi kapşonlusu var bayılıyorum ama düdük gibi kalıyor içinde

Bizde hiç iz yok tutmadı sanıyorum bazen öyle olunca
Ama ebemiz normal demişti öyle ara sıra kabuk bağlanmasını

3 sene sonra yapahh artik düşunmeyiz bebe bebe bebe diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…