Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya benim eve kırkayak girmis yavru allahtan gordum esim öldürdü ama icim hic rahat degil ya annesi varsa nerden gelmis nasil girmis hic anlamadim cok korkuyorum evi ilaclatsam cocukla nasil olcak zararı olurmu

Kız ne konuşmuşsunuz be oku oku yoruldum selam herkese güzel anneler ben bugün bütün gün gezdim. Yetmedi dağınık evime misafir kabul ettim havada baya soğudu ev ılık diye ince giydirdim anam ne soğukmuş sardım sarmaladım hemen. Şimdi polarlı kıyafetlere geçtik

Cidden bu kadar uzatılacak bir konu muydu yani bu. Evet o istemeden onun cinsel organından derisi kesemem, gidin bakalım aklı eren çocuğa sorun istiyor mu istemiyor mu asıl konuyu başka yere çeken sizsiniz ben fikrimi belirttim bir kıyaslama da yapmadım ben yaptırmiyorum evet kimin ne dediği de umrumda değil sen ister yaptırırsın ister yaptırmazsın beni ilgilendirmez. Sadece sünnet ile müslümanlık olsaydı zaten ohooo. Bu konu zaten büyümemeliydi kuranda geçer veya geçmez hz peygamber bahseder veya bahsetmez önemli olan insan olmak bunun ne sünnetle ilgisi ne müslümanlıkla ilgisi var. Zaten zorunlu bir şey olsaydı herkes yapardı ama adı üstünde sünnet olan bir şey, bir davranış. Bu konuda son mesajım daha fazla yazmaya gerek yok diye düşünüyorum hepinizin kararına ve düşüncelerinize saygı duyuyorum.

Catlak-kurabiye kızlar lütfen konuyu burada kapatın herkesin düşüncesi aynı olacak değil uzatmanın anlamı yok. Bu konu yoksa böyle uzar gider

Kardeşim olaya İslamı karıştıran sensin. Desen ki ben çocuğumun bedenine karışmak istemiyorum vs ne diycem herkesin kendi kararı. Ama tutup Kuranda yok namazı niyazı karıştıran sensin.
Neyse bu konuda benimde son mesajım
Sweetimin topiğinde böyle tatsız bir şeyin içine dahil olmak istemiyorum

Bende oğlanı babaya bırakıp gezdim
Uzun zaman sonra iyi geldi valla hemde oğluşa külotlu çorap aldım

Bende oğlanı babaya bırakıp gezdim
Uzun zaman sonra iyi geldi valla hemde oğluşa külotlu çorap aldım

Oo arada yapmak lazım onu ya. Kaynanamda bana bırak sen takıl diyor bakalım ne zaman cesaret edeceğim
Enem külotlu çorabını yesinler yaa çok iyi yapmışsın üşümesin minik

Sana tamam diyorum geçiyorum olaya bak hey allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…