Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oo arada yapmak lazım onu ya. Kaynanamda bana bırak sen takıl diyor bakalım ne zaman cesaret edeceğim
Enem külotlu çorabını yesinler yaa çok iyi yapmışsın üşümesin minik
Kv ye bırakmak mı yani seninki nasıl bilmiyorum ama benimkine iki dk güvenemem ben
Ek gıda serüveni nasıl gidiyor ya bide mürdüm eriği yiyor mu. Mevsimi geçti mi acaba dondurucuya atsam diyorum birazcık

Sana tamam diyorum geçiyorum olaya bak hey allahım
Tamam da konuyu dine bağlayan sensin. Bende verdiğin yanlış bilgiyi düzelttim. Doğru tektir islamda hele yorum yoktur neyse odur. Kimse kimsenin dinine ya da düşüncesine karışmıyor. Ama olana da böyle değildir diyemez kimse

Kv ye bırakmak mı yani seninki nasıl bilmiyorum ama benimkine iki dk güvenemem ben
Ek gıda serüveni nasıl gidiyor ya bide mürdüm eriği yiyor mu. Mevsimi geçti mi acaba dondurucuya atsam diyorum birazcık
Bende istiyorum mürdüm eriğini ama meyveleri özellikle mevsim meyvesi verin diyorlar bu ara hep öyle gördüm. Sebze de bişey yok da

Evet kuranda yazılı olarak geçmediğini defalarca söyledim, hz Muhammed bahsetmiyor demedim farkındaysan konu nerelere geldi sanki ben size yaptırmayın diyorum

İyiyiz çok şükür şimdilik. Bugün 1 kere kaka yaptı ishal yine. Dün yeni mamayı içtikten sonra kesildi arka arkaya yapmaları

Yapsa dert yapmasa dert bizdede :)) iyi ya sevindim iyi olsun minik

Kuzum açıkcası bebe konusunda ben mevsiminde ne varsa onu yedirme taraftarıyım. Hem meyvenin buzlukta tadı mutlaka değişiyor tecrübeye sabit
Kayınvalidem iyidir ama nedense eşimden başka kimseye bırakasım gelmiyor

Valla ya insan tedirgin oluyor. Ama annem de dedi mama anne sütü yaramazsa böyle sürekli ishal şekilde durmadan kakasını yapar dedi. Iyi ki değiştirdik hemen boşa gidiyordu demek

Valla ya insan tedirgin oluyor. Ama annem de dedi mama anne sütü yaramazsa böyle sürekli ishal şekilde durmadan kakasını yapar dedi. Iyi ki değiştirdik hemen boşa gidiyordu demek

İyi ki yoksa karnı falanda ağrırdı belki. Biz olunca neler çekiyoruz sonuçta

Allahim annemlere gittim gitmez olaydım esimde dayi oglunun dugunu var orada bizim kiz durmadi ağla ağla uyuyamadı ya
Neyse eve geldik hemen uyumaya hazırladım
Agladi sakinledi derken abisi müziği kapatıp babasını aricakmis oğlum.10.dk bekle dalacak ondan sona ben onu demedim sen ara supriz soracakmjs abur cubur neyse o.bitti yanımda görünüyor oğlum karşıya geç geçmez bole görüyormuşum diyor sağa sola.saklanjyo4 oda cocuk bu sefer bizimki dalacakken başladı tekrar ağlama krizine
Bende kızdım cocuma yapma.oglum duyirum neden yapiyorsun diye sonrada vicdan yaptım
Kiz geceleri artık hiç dalmiuor hep sallicaksin ya memede ya ayakta
Ya büyükler eziliyor işte bizimkine.kizdim. bebede gülücük saçmazmi sonra bende seni varya seni dedim biraz tebessüm ettim
Oğlumda bana kızarsın ona gülersinndedi cok cok üzüldüm
Normalde buna çok çok dikkat ediyorum ama oldu içime oturdu

Kizlar ya benim eve kırkayak girmis yavru allahtan gordum esim öldürdü ama icim hic rahat degil ya annesi varsa nerden gelmis nasil girmis hic anlamadim cok korkuyorum evi ilaclatsam cocukla nasil olcak zararı olurmu

Cocukla olmaz kuzu ya anca 3 4 gün bi yerde kalcan bide sonrasında evi temizletcen
Kirkayaktsn bisi olmaz bence olur mu ki

Kizlar yeterince kaygılarımiz stresimiz var
Bebeler büyüyor bizleri bitiriyor
Aslında herkes fikrini söylemiş hiç gerilmeyin
Benim arkadaşım var oda sünnet yaptirmayacagim çocuğu boşu boşuna neden kestircem diyor
Bende Müslümansa bu cocuk sünnet kilindiysa sünnet tabikide olacak diyorum

Biscuits bebe nasıl oldu
Catlak-kurabiye benim yerimede gez
sweetgirlcandy hala kaka cıvık sinirlerim bozuk

Evet ya dengeyi sağlamak zordur

Bir iki gün daha takip et bakalım çok mu sulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…