Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahah yok kız ne bilem ilk defa bebem oluyor
He zaten dedim lacivert falan alırım diye baktım erkekler içinde varmış çok mutlu oldum
Normal mağazadan aldım canım
Ben çıkamıyorum mecbur internetten almam lazım Ay ben şu peluş tulumlardan aldım dışarı çıkmalık kulaklı olanlardan pazartesi ya da salı gelecek çok heyecanlıyım

Ben çıkamıyorum mecbur internetten almam lazım Ay ben şu peluş tulumlardan aldım dışarı çıkmalık kulaklı olanlardan pazartesi ya da salı gelecek çok heyecanlıyım
Off sorma lc den bende aldım ondan. O kadar tatlı yumuşacık kiiiiiii ama tek sorun baya büyük almışım bebem içinde kayboldu

İçine kıyafet giydirirsin iyi olur kışın Benimkide inşallah 1 tık büyüktür. Kışlık kıyafet almak lazım sert geçecek gibi kış.
He kız zaten oğlan çok hızlı büyüyor yani boyu uzun. O yüzden bilerek uzun alıyorum kesinlikle büyük al seneyede giyinsin
Catlak-kurabiye tam kaç günlükken başladın demir ilacına tatlım?
Tam günümü hatırlamıyorum canım ama 1 hafta falan olmuştur

Kuranda namazın rekat sayısı orucun haccın önemli şartları da yok hadislerle beyan edilmiştir. Sünnet de aynı şekilde

Son düzenleme:
Kuranda namazın rekat sayısı orucun haccın önemli şartları da yok. Hadislerle beyan edilmiştir
Şahsen günümüzde çoğu insanın yaptırmazsak elalem ne der dediği için yaptırdığını görüyorum:/ yahudiler de bebeklerini 7. Gün sünnet ettiriyorlar. zorunlu bir şey olsaydı adı zaten sünnet olmazdı yaptırana da saygım var yaptırmayana da kimseye gidip niye sünnet ettiriyorsun diye hayatta sormam herkes kendinden ve çocuğundan sorumlu ne de olsa

Tabi öyle herkes istediğini yapmakta özgür ama kuranda geçmiyor diye yapılmasa da olur diye bi mantık yok. Haşr suresinde peygamber size ne verirse onu alın, o sizi neden men ederse ondan sakının diyor.

Bende bilmiyordum bak
Bebeyle baya bir şey öğreniyoruz. Hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi değilmiş
Aynenn ben almıştım ama sıkı geldi niye bilmiyorum 6 9 aylık aldım oysaki lcwden
Kızz daha büyük al. Ay artık ben ay oyunlarına gelmiyorum bak bugün bi pijama aldım elime üzerinde 2 yaş yazıyor. 6 aylık bebek ancak giyer.
Hatta kız bana küçük çoraptan verecekti. Dedi boyu uzun olur falan yok yok ddm sen büyük ver anca olur

Tamam da insanlar artik sünnet olmayana Müslüman değil gözüyle bakıyor halbu ki kimse de beş vakit namazını kılmıyor demek istediğim sadece sünnet olmakla Müslüman olunmaz, sünnet olmazsa da dinden çıkmaz. Ben gerekli görmüyorum gören de yaptırır zaten ben kuranda yazılı olarak geçmediğinden bahsettim

Tabi öyle herkes istediğini yapmakta özgür ama kuranda geçmiyor diye yapılmasa da olur diye bi mantık yok. Haşr suresinde peygamber size ne verirse onu alın, o sizi neden men ederse ondan sakının diyor.
Kesinlikle katılıyorum üstelik sağlık açısından da çoğu yerde tavsiye ediliyor. Erkeklerde idrar yolu enfeksiyonu daha sık olabiliyormuş. Hatta böbrek genişlemesi olan bebeklere bile sünneti öneriyorlar. O onu dengeleyip küçültüyormış.
Ki şöyle bir durum var bizim dinimiz öyle mükemmel ki sağlığa zararlı olan hiç bir şeyi onaylamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…