Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ama bir Müslüman da sünnetin ne derece önemli olduğunu bilir. Ha buna inanmıyor aklında şüphe kalıyorsa peygamber efendimizin ısrarla sünnet olmak ile ilgili hadislerine bakar karar verir
Evet namaz kılmayan ya da emirlere uymayan dinden çıkmaz ama bunu ısrarla normalleştirmeye çalışmak tehlikeli bir durum. Kıyaslama yapmanız hiç hoş değil. Siz yaptırmazsınız çocuğunuz büyüyünce bakar kararını verir

Hahahahaha evett iyi ettinn bende inanmamaya başladım kaldı öyle nese ikinci bebeğe artık dedim yenidoğdumu giydiririmm hahah

Ya sırf bu küçük ebatlar yüzünden nice güzel kıyafet telef oldu az uz parada değil eskisi gibi ne kadar büyük o kadar iyi yanlışlıkla çok büyük almazsak

Ben kıyaslama veya normalleştirmeye çalışmıyorum ki kuranda geçmediğini belirttim peygamber efendimizin söylemediğini değil. Üstüne isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz İslam hoşgörü dinidir bu konuda da zorlama yoktur. Onun bedeni üstünde söz hakkım olduğunu da düşünmüyorum, ilerde kendi bedeniyle ilgili kararları kendisi almalı isterse gider yaptırır niye yaptırdın demem asla. Dünyada bu kadar sünnetsiz insan var bunların çoğunluğu idrar yolu enfeksiyonu mu geçiriyor hep? Halbu ki eşim hiç geçirmez ama babam geçirir. Temizlik kısmında da çeker güzelce yıkar temizlersin, illa kesmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu konuyu tartışmaya gerek bile yok aslında isteyen yaptırsın istemeyen yaptırmasın herkesin hür iradesi

Kararsızlıktan olabilir bir şey kız kaç tane parça ya hiç giymedi ya da 1 kere giydi böyle bir şey yok. Büyük diye aldıklarımda aynı oldu hatta biri üstünden geçmedi şok oldum
Hep yamalak yumalak kıyafetler yaa ben bile ne alcağımı şaşırıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…