Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cocukla olmaz kuzu ya anca 3 4 gün bi yerde kalcan bide sonrasında evi temizletcen
Kirkayaktsn bisi olmaz bence olur mu ki
Ay ben korkuyom ya bugün bana uyku yok hic haz almam boceklerden

Aynen öyle canım herkesin fikri farklı uzatmaya gerek yok, bebiş aynı sapsarı ishal gibi kaka yapıyor 4-5 defa antibiyotiğin yan etkisi pzt doktora götürcem bakalım ne diyecek

Ay ben korkuyom ya bugün bana uyku yok hic haz almam boceklerden

Kiz bizim eve nerden girdiği belli değil akrep girmisti küçük bende uyuyamadım alt komşum bizdede.var dedi
Neyse.ertesi gün ön balkona çekirge.geldi
Evin içine giriyordu az.daha hemen kapadım
Eşim gelincede dedim oda eski havlu ile aşağıya attı sonra dedim cam açıksa alt komşunun evine girerse biz bi kaldık
Neyse.ertrdi gün aynı çekirge.bizim balkonda
Bu sefer eşim sinirle.giderken bu bi.uctu
Çekirge uçuyormus ya

Kizlar uyku tulumu giydirmeye basladinizmi ya benim oglan ustunu hep aciyor elleri buz gibi hep usutcek diye korkuyorum
Ben giydirelim diyorum annem daha kış mı geldi diyor, o yüzden giydirmedik daha.. 2-3 kat battaniye yorgan örtüyoruz gece kalkmadan kalkmaya kontrol ediyorum.

Bilmiyorum ki kuzu zaten huysuz hep memede memede dalamadi ayakta zor uyuttum yarım saat sonra agladi ayagimdayken memeye aldim simdi emiyor ama geceleri de bole uykusu iyi değildi şimdi cok berbat
Canım sen daha iyi bilirsin ama tam doymuyor olabilir mi? Benimki de doymayınca hayatta uyumaz ağlar, karnı doyunca uyuyor zaten kendisi

Ay insanın hevesi kursağında kalıyor öyle Yapacak bir şey yok

Aynen öyle canım herkesin fikri farklı uzatmaya gerek yok, bebiş aynı sapsarı ishal gibi kaka yapıyor 4-5 defa antibiyotiğin yan etkisi pzt doktora götürcem bakalım ne diyecek

Bu sıra bebelerimizde hep böle ishal gb yapma var acaba ilacla alakalı.olmayabilirmi
Bi sor bakalım canim bakalım ne diyecek

Kız çekirge bi çarpıyor fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…