Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bebisi disari cikarirken ne giydiriyosunuz?
Bi de kanguru ya da sling falan kullaniyomusunuz
Burda güneş varken hava sıcak tatlım ben uzun içinde kısa kollu zıbın üstüne uzun kol bacağında uzun eşorfman gibi birde çorap, üstüne battaniye atıyorum. Pusetle çıkıyoruz şimdilik tabi.. Sling var evde daha denemedim zaten bir süre sonra hiç deneyemeyiz kanguru istiyordum ama fiyatlar almış başını gitmiş ne kadar kullanırız emin olamadım

Ya ben aydinda hem koy evinde hemde dairede kalyordum boyle bisey hic yasamadik simdi denizlide kent ormaninin dibindeyiz hersey var arı karınca cekirge simdide bu esime bizim ev neden hayvanat bahcesi gibi diye sordum azonce hatta tuhaf yani daha 3 ay oncesine ari yuva yapmis banyoda delirdim

Ben giydirelim diyorum annem daha kış mı geldi diyor, o yüzden giydirmedik daha.. 2-3 kat battaniye yorgan örtüyoruz gece kalkmadan kalkmaya kontrol ediyorum.
Bende oyle yapiyorum hep soguk oluyor ondan giydircem artik umarim terleyip hasta olmaz

Kız çekirge bi çarpıyor fena

Valla kiz sineklikle zor engelledim bi zıpladı
Akşamına öyle hızlı uctu ki ben şok
Çekirge.fobim oluştu bide fare
Kuzenle.koye gittik ben yıllarca gitmemiştim genelde.kiz arkadaşlarla tatil yapardım
Neyse basim bağlanınca para çeyizi gitti tabisi
Babam fare ilacı aldı kuzenimde dayı
Yoksa fare mi var dedi
Yok yigenjm önlem.amacli aldim dedi
Dayı sen önlem.olsun diye para verip fare ilaci almazsın dedi
Koy evi eskiden tüm evlerde kedi olurdu boşuna olmuyordu

Bu sıra bebelerimizde hep böle ishal gb yapma var acaba ilacla alakalı.olmayabilirmi
Bi sor bakalım canim bakalım ne diyecek
Bilmiyorum ki canım antibiyotikten sonra şelale gibi kustu 2 defa antibiyotik verdim ikisinde de aynı oldu. Bugün vermedim hiç kusmadı. Kakasi da antibiyotikten diye düşünüyorum çünkü zararlı bakterileri aldığı gibi yararlı olanları da alıyor bağırsaktan. Biogaia veriyorum ama ilacı kessem bile 1 hafta sürebilirmiş:/

Kizlar ya benim eve kırkayak girmis yavru allahtan gordum esim öldürdü ama icim hic rahat degil ya annesi varsa nerden gelmis nasil girmis hic anlamadim cok korkuyorum evi ilaclatsam cocukla nasil olcak zararı olurmu
Bahçeli mi ev kuzum Denizlideydin dimi? İlaçlamaya bir yere gitmek gerekebilir belki bebekten dolayı bilemedim.

Ay şu bebeler iyi olsun ya
Beslenmesi iyi olsunda yeterki

Bende oyle yapiyorum hep soguk oluyor ondan giydircem artik umarim terleyip hasta olmaz
1 ay önce uyku tulumu almıştım küçülmediyse sünnet kontrolünden sonra giydiririm gari oda ısısı nasıl onu düşürmemeye çalış. Ben şu gamlı ısıtıcılardan almayı planlıyorum kardeşim Ankarada iken almıştı bizede rahatlık olsun diye baya iş gördü. Soğuk ya çalıştır hemen ısı veriyor kapat yat arada kalkınca aç kapat yat. Bende elektrikli ısıtıcıda bar ama bu dediğim daha pratik oluyor. Bebe banyo yapacak aç yaptır miss..

Bahçeli mi ev kuzum Denizlideydin dimi? İlaçlamaya bir yere gitmek gerekebilir belki bebekten dolayı bilemedim.
Bahceli değil canim 1. Kat ya orman var dibimde denizlideyim biliyorsan eger kervansarayda oturuyorum teleferigin orda

Ay ben onu hic duymadim link atabilirmisin kuzu bide dogalgaz hep acik oluyor 24 derceye ayarlamaya calisiyoruz

Aaaa ne kadar.acep.o
Bizim yatak odası cok soğuk oluyor
Tulum hala.alamadjm ya hep.nietlwniyorum karar veremiyorum

Ay ben onu hic duymadim link atabilirmisin kuzu bide dogalgaz hep acik oluyor 24 derceye ayarlamaya calisiyoruz
Bakayım favoride yoktu benimde.. Ama görmüşsündür kız güvenlikler ya da sağlıkçılar alıyorlar genelde ısınmak için iş yerine.. Fanlı ısıtıcı kesin denk gelmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…