- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #76.761
Hoşgeldin aramıza
Waikiki bitirdi beni bacım küstüm hadi oraya hep ordan aldıklarım küçük çıktı
Kol altına kadar ama hepEe o kadar örtüyorsanız giydirilir yani
He su avmlerde girislerde oluyor omuBakayım favoride yoktu benimde.. Ama görmüşsündür kız güvenlikler ya da sağlıkçılar alıyorlar genelde ısınmak için iş yerine.. Fanlı ısıtıcı kesin denk gelmişsindir.
Anam kız o kadar şeftali attık dolabaBende istiyorum mürdüm eriğini ama meyveleri özellikle mevsim meyvesi verin diyorlar bu ara hep öyle gördüm. Sebze de bişey yok da
Aynen canım illa ki tadı değişiyor aslında yerim olsa o poşetleri bide saklama kabına koysam hiç koku olmayacak. Çünkü misafirler için yaptığım kurabiyeleri öyle yapıyorum aylar geçiyor yeni yapmış gibi oluyorYapsa dert yapmasa dert bizdede :)) iyi ya sevindim iyi olsun minik
Kuzum açıkcası bebe konusunda ben mevsiminde ne varsa onu yedirme taraftarıyım. Hem meyvenin buzlukta tadı mutlaka değişiyor tecrübeye sabit
Kayınvalidem iyidir ama nedense eşimden başka kimseye bırakasım gelmiyor
Canım ya biz banyo yaptırdık ondan sonra emzirdim uyuttum hemen gittim geldim iki saat içinde. Yakındı evim mağazaya. Uzaksa sıkıntı olabilir ama bi yarım saat bile dolaşsan sana iyi geliyor hatta köşedeki market bile yetiyor bazenBende gidicem cok sinirliyim şuan
Oğlumu alıp onunla vakit gecircem
Ya beslenme işini ne yaptın kuzu
He kız bugün normal mağazaya baktım orada da öyleydi uyku tulumu 174 müydü neydi. Keşke deidm buradan alsaydım ama neyseki lc den de indirimli aldımAy annem bugün pazardan astronot tulum almış 200 TL gayette güzele benziyor
Denizli’ye gitmek hiç nasip olmadı. 2020yi 2021e bağlayacak gece Denizli’de bir termal otel var. Eşimin kuzeni oraya davet etmişti birlikte gidelim diye o zaman gelicektik yılbaşı iptali olmuştu yurt genelinde.. Denizli maceram başlamadan bittiydiBahceli değil canim 1. Kat ya orman var dibimde denizlideyim biliyorsan eger kervansarayda oturuyorum teleferigin orda
Senin dinlenmen lazım kuzum yaa sürekli kucakta taşımak çok zorAy ağlıyor diye söyleniyordum simdide
Derin uyku sıfır surekli kıpır kıpır ağlıyor
Oyoy
Ay bunu ben hiç görmedim galiba yani dikkat etmedim. Şimdi baktım favorilere ekledim. Hangi marka canım seninki1 ay önce uyku tulumu almıştım küçülmediyse sünnet kontrolünden sonra giydiririm garioda ısısı nasıl onu düşürmemeye çalış. Ben şu gamlı ısıtıcılardan almayı planlıyorum kardeşim Ankarada iken almıştı bizede rahatlık olsun diye baya iş gördü. Soğuk ya çalıştır hemen ısı veriyor kapat yat arada kalkınca aç kapat yat. Bende elektrikli ısıtıcıda bar ama bu dediğim daha pratik oluyor. Bebe banyo yapacak aç yaptır miss..
Aynen bende 6-9 aldım zor olmayan var aralarındaValla güneşe 3 6.aldjklarjm küçük 6 9.aliyorum
He su avmlerde girislerde oluyor omu
Bende hep şu kupon olayını yapıyorum lcwada ama küçük gelince kazıklanmış gibi hissediyorumAnam kız o kadar şeftali attık dolabaneyse ilk heves ya bakalım hele
Aynen canım illa ki tadı değişiyor aslında yerim olsa o poşetleri bide saklama kabına koysam hiç koku olmayacak. Çünkü misafirler için yaptığım kurabiyeleri öyle yapıyorum aylar geçiyor yeni yapmış gibi oluyor
Canım ya biz banyo yaptırdık ondan sonra emzirdim uyuttum hemen gittim geldim iki saat içinde. Yakındı evim mağazaya. Uzaksa sıkıntı olabilir ama bi yarım saat bile dolaşsan sana iyi geliyor hatta köşedeki market bile yetiyor bazen
He kız bugün normal mağazaya baktım orada da öyleydi uyku tulumu 174 müydü neydi. Keşke deidm buradan alsaydım ama neyseki lc den de indirimli aldım
https://ty.gl/6ocmm93j3lAy bunu ben hiç görmedim galiba yani dikkat etmedim. Şimdi baktım favorilere ekledim. Hangi marka canım seninki
Ocean Demir ilacı sanki temiz içerikli değildi kuzum. Sen benim bugün attığım postu gördün mü? Hesaplama olayını hiç bilmiyorum kuzum. Bize direkt kilo başına 1 damla olarak verin dedi.Bizimki ocean microfer yazmisti onu aldık 140.tl mi neymiş int baktik 115 tl değmez dedim
1ml ver demis Bna mantiklimj
300 e yakın fiyatı arttı yani kardeşim 250 miydi aldığında geçen sene 100 TL idi düşünAaaa ne kadar.acep.o
Bizim yatak odası cok soğuk oluyor
Tulum hala.alamadjm ya hep.nietlwniyorum karar veremiyorum
Bende 200 duyunca iyimiş al al dedimKiz Cook iyi 200 keske benim annemde alsa
Anam kız o kadar şeftali attık dolabaneyse ilk heves ya bakalım hele
Aynen canım illa ki tadı değişiyor aslında yerim olsa o poşetleri bide saklama kabına koysam hiç koku olmayacak. Çünkü misafirler için yaptığım kurabiyeleri öyle yapıyorum aylar geçiyor yeni yapmış gibi oluyor
Canım ya biz banyo yaptırdık ondan sonra emzirdim uyuttum hemen gittim geldim iki saat içinde. Yakındı evim mağazaya. Uzaksa sıkıntı olabilir ama bi yarım saat bile dolaşsan sana iyi geliyor hatta köşedeki market bile yetiyor bazen
He kız bugün normal mağazaya baktım orada da öyleydi uyku tulumu 174 müydü neydi. Keşke deidm buradan alsaydım ama neyseki lc den de indirimli aldım
300 e yakın fiyatı arttı yani kardeşim 250 miydi aldığında geçen sene 100 TL idi düşün
Kumtel LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt Bej Sıcak & Soğuk Yorumları, Fiyatı - Trendyol
KUMTEL Lx6331 Fanlı Isıtıcı, 3 Kademeli, Bej, 2000 W yorumlarını inceleyin, ücretsiz kargo fırsatıyla Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
300 e yakın fiyatı arttı yani kardeşim 250 miydi aldığında geçen sene 100 TL idi düşün
Kumtel LX-6331 Fanlı Isıtıcı 2000 Watt Bej Sıcak & Soğuk Yorumları, Fiyatı - Trendyol
KUMTEL Lx6331 Fanlı Isıtıcı, 3 Kademeli, Bej, 2000 W yorumlarını inceleyin, ücretsiz kargo fırsatıyla Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ankarada annemin çeyiz sandığı gibi bir sandığı var yatak odasında orda çalıştırdım yönü bize gelmeyecek şekilde.. diğer bir oda da ise yerde çalıştırdım banyo yaptırmak için, masa yoktu odada..Aaa biliyorum ben bunu baya ısıtıyor he
Bizim.isyeri cok.soguk olurdu ayaklarımızı ısıtırdi
Yerde açıp mi. Yapiyorsun
Ocean Demir ilacı sanki temiz içerikli değildi kuzum. Sen benim bugün attığım postu gördün mü? Hesaplama olayını hiç bilmiyorum kuzum. Bize direkt kilo başına 1 damla olarak verin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?