Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende istiyorum mürdüm eriğini ama meyveleri özellikle mevsim meyvesi verin diyorlar bu ara hep öyle gördüm. Sebze de bişey yok da
Anam kız o kadar şeftali attık dolaba neyse ilk heves ya bakalım hele
Aynen canım illa ki tadı değişiyor aslında yerim olsa o poşetleri bide saklama kabına koysam hiç koku olmayacak. Çünkü misafirler için yaptığım kurabiyeleri öyle yapıyorum aylar geçiyor yeni yapmış gibi oluyor
Bende gidicem cok sinirliyim şuan
Oğlumu alıp onunla vakit gecircem
Ya beslenme işini ne yaptın kuzu
Canım ya biz banyo yaptırdık ondan sonra emzirdim uyuttum hemen gittim geldim iki saat içinde. Yakındı evim mağazaya. Uzaksa sıkıntı olabilir ama bi yarım saat bile dolaşsan sana iyi geliyor hatta köşedeki market bile yetiyor bazen
Ay annem bugün pazardan astronot tulum almış 200 TL gayette güzele benziyor
He kız bugün normal mağazaya baktım orada da öyleydi uyku tulumu 174 müydü neydi. Keşke deidm buradan alsaydım ama neyseki lc den de indirimli aldım

Bahceli değil canim 1. Kat ya orman var dibimde denizlideyim biliyorsan eger kervansarayda oturuyorum teleferigin orda
Denizli’ye gitmek hiç nasip olmadı. 2020yi 2021e bağlayacak gece Denizli’de bir termal otel var. Eşimin kuzeni oraya davet etmişti birlikte gidelim diye o zaman gelicektik yılbaşı iptali olmuştu yurt genelinde.. Denizli maceram başlamadan bittiydi
Ormandan geliyordur sıkıntı yaa bizde de bahçe var yani küçük amazon ormanı

Ay ağlıyor diye söyleniyordum simdide
Derin uyku sıfır surekli kıpır kıpır ağlıyor
Oyoy
Senin dinlenmen lazım kuzum yaa sürekli kucakta taşımak çok zor Allahım kolaylık versin.. Emzik almıyordu dimi varsa ağzında sen tutmayı denesen sakinleşince

Ay bunu ben hiç görmedim galiba yani dikkat etmedim. Şimdi baktım favorilere ekledim. Hangi marka canım seninki

Bende hep şu kupon olayını yapıyorum lcwada ama küçük gelince kazıklanmış gibi hissediyorum Birkaç parçada kışlık takım almış anacım saolsun bu ayki parasının büyük kısmını benim oğlana harcamış

Bizimki ocean microfer yazmisti onu aldık 140.tl mi neymiş int baktik 115 tl değmez dedim
1ml ver demis Bna mantiklimj
Ocean Demir ilacı sanki temiz içerikli değildi kuzum. Sen benim bugün attığım postu gördün mü? Hesaplama olayını hiç bilmiyorum kuzum. Bize direkt kilo başına 1 damla olarak verin dedi.

Aaaa ne kadar.acep.o
Bizim yatak odası cok soğuk oluyor
Tulum hala.alamadjm ya hep.nietlwniyorum karar veremiyorum
300 e yakın fiyatı arttı yani kardeşim 250 miydi aldığında geçen sene 100 TL idi düşün

Ay vallahi balkona çıksa.m bile yeter durumdayım aşırı bunaldım

Bizimkini gündüz zor bırakırım ben

Aaa biliyorum ben bunu baya ısıtıyor he
Bizim.isyeri cok.soguk olurdu ayaklarımızı ısıtırdi
Yerde açıp mi. Yapiyorsun

Aaa biliyorum ben bunu baya ısıtıyor he
Bizim.isyeri cok.soguk olurdu ayaklarımızı ısıtırdi
Yerde açıp mi. Yapiyorsun
Ankarada annemin çeyiz sandığı gibi bir sandığı var yatak odasında orda çalıştırdım yönü bize gelmeyecek şekilde.. diğer bir oda da ise yerde çalıştırdım banyo yaptırmak için, masa yoktu odada..
Benim evimde yok şuan yeni alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…