Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yapilmiyo bsy ya, anca bi corba koyuyorum bazen, evi supursen ymk kaliyo yemek yapsan camasir kaliyo, ya yardim edicek biri lazim dedigin gibi ya da bebegin yaninda durucak biri lazim, yoksa mumkun degil, yapan varsa helal olsun ben yapamiyom
Hakkatt öyle canoo adamlarda daha fazla zırlamasınn

Geçecek kuzum ataktan olduğunu düşünüyoruz

Eee kız aynı kumaşından giydikçe açılır o benimkide biraz sıkıyo bide elde yıkamak lazım sıkışmaz

Sana yiğidim demek istiyorum maşallah kız cesaretin iyi ben en az 2-3 yıl göze alamam çok stresli bir insanım zaten

Bizimki de bugün uykuya dalarken cok zorlandı. Gece uykusuna geçmesi tam 2,5 saat sürdü. Dolunay mi atak haftası mi yoksa bir derdi var ben mi anlayamadım bilemedim

Ay bende 3 eşorfman altı 4 tanede tayt aldım karnımdan dolayı. Ebebekten aldığım taytlar çöp resmen 1 kere giyemedim. Lcwadan aldığımda 1-2 ay sonra karnımdan dolayı olmadı eşormanlarla geçirdim
En rahatı onlar zaten ya ben evdekilerle geçirdim baya zaman son ayda da annemin yanındaydım onunkileden giydim bolca

Kızlar bilmem inanıyor musunuz göksel olaylara ama dolunay etkiliyor gerçekten. Beni de etkiler güzel uyuyamam falan. Yeğenim de küçükken öyleydi her dolunayda kudururdu gece yarılarına kadar uyumazdı instagramda da çok gördüm böyle olan çocukları. Bence etkileniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…