- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 683
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.061
Ben de inanırım enerjisel şeylere. Ne zaman bitiyor bu dolunay, bi daha ne zaman var? Benimki hep dolunaylı sankiKızlar bilmem inanıyor musunuz göksel olaylara ama dolunay etkiliyor gerçekten. Beni de etkiler güzel uyuyamam falan. Yeğenim de küçükken öyleydi her dolunayda kudururdu gece yarılarına kadar uyumazdıinstagramda da çok gördüm böyle olan çocukları. Bence etkileniyorlar.
Her ay dolunay oluyor. Dündü ama öncesinde etkileri oluyor. Sonrasında oluyor mu hiç dikkat etmedim bugün ve yarın takip etmek lazımBen de inanırım enerjisel şeylere. Ne zaman bitiyor bu dolunay, bi daha ne zaman var? Benimki hep dolunaylı sanki
Bahçeyi duzenleyemez anlarimda,çop posetlerini bahceye atip sonra almasi kotü..bide pasli ďeyler tabi.ama bu huyundan vazgecerse bahce guzel oluyo.Eşime bazen bahçenin yarısı gari oğlumun diyorum
İnşallah onlarda meyve ağaçlarından vazgeçerler apır sapır boş duran her yere nenesi ot dikiyor. Yani düzenli vs olsa amenna bir şey demeyeceğim. Paslı Demir parçaları yeni dikilen ağacın diplerinde.. hele mutfak balkonunun olduğu yere kv çöp poşetlerini atıyor sonra bir gün inip ordan toplayıp götürüyorBu alışkanlıkları bırakmaları zor biraz..
İnşallah senin dediğin gibi olurda oğluma bir oyun alanı yaparız
Yapan varsa demişsin,ben yapiyom bacim..bebek ya pusetinde ya da oyun halisinda yanimda duruyo ama.Yapilmiyo bsy ya, anca bi corba koyuyorum bazen, evi supursen ymk kaliyo yemek yapsan camasir kaliyo, ya yardim edicek biri lazim dedigin gibi ya da bebegin yaninda durucak biri lazim, yoksa mumkun degil, yapan varsa helal olsun ben yapamiyom
Canim oncesinde calpol neden veresinki bosu boşuna..eger aşiya giderken bebeginin genel durumu iyiyse korkma bence.bide aşi atesinden cok korkmamak gerek.oyle yuksek degerler olmuyo,gelip gecisi oluyoKizlar gunaydin bugün 4. Ay aşımız var gitmeden önce calpol versemmi ki ? Sizde yan etki cok oldumu
Ne biliyim 2. Ayda ebe gelirken calpol ver dedi aklimda kaldi korkuyorum biraz atesten kuzuCanim oncesinde calpol neden veresinki bosu boşuna..eger aşiya giderken bebeginin genel durumu iyiyse korkma bence.bide aşi atesinden cok korkmamak gerek.oyle yuksek degerler olmuyo,gelip gecisi oluyo
Ewt bazi ebeler oyle soyluyo bende şaşiriyorumNe biliyim 2. Ayda ebe gelirken calpol ver dedi aklimda kaldi korkuyorum biraz atesten kuzu
Ben de domatesi cıkaralı 4 5 gün oldu kakamız 2. Gün düzelmişti ama yanlıslıkla süt üeünü yediğim için ikisini aynı anda bırakmıs oldum. Kakamız düzeldi cok sukur kan yok ama mukuslu, mukusun düzelmesi zaman alıyormus galiba. Ben su an düt ürünü domates ve yumurta yemiyorum. Biber salcası al canım ben bıber salcası kullanıyorum sadece.benim annem hic domates salcası kullanmazdı hep biber kullanırdı biz öyle buyuduk. Hem de yemeklerde hic fark olmuyor tadında al dene. Salcasız cıdden olmuyor her yemek salcalı dediğin gibi. Ben fasulye yemeği yaptım mesela ne domates koydum ne salcasını cok güzel oldu. Kısır yaptım biber salcasıyla hicbir faek yok.A avozge canım sen ne yaptın? Domatesi cikaracaktin? Ben çıkardım 4 gündür domates ve salçalı seyler yemiyorum, 2 gündür bebisin kakasi temiz. Ama ben perişan durumdayim. Ne yiyorsun? Yogurt yok , salça yok, yumurta yok. Yemek yiyemiyorum. Yiyecek yemek bulamiyorum. Geçen gün tavuk yedim. Dün fırına yine tavuk patates attim salçasız. Oturdum ne yicem diye düşünüyorum. Salcasiz da olmuyor ki. Her şey ya terbiyeli ya salçalı ya yogurtlu
Ewt bazi ebeler oyle soyluyo bende şaşiriyorum
Bende şu atak döneminden korkuyorum yoksa bi deneme niyetim varduBeybimm benimde hiç almıyoduu 4 ay sonra başladı almaya 4tane emzik almıştım.bide farklı markalardan geneden ilk aldığım emziği aldı ağzına
Bende düşünmüyorum yaKız bebelerin saclarını kesen var mı ya? Bizimkinin çok güzel kesmeyi düsünmüyorum vallahi
En iyisini doktorlar bilir bu konuda da..inş cikmaz atesi minigin.ben de bugun kilo ölçturmeye gidecem birazdan.gecen ay 500 gr aldi doktor az dedi 10 gun sonra saglik ocaginda ya da yanima getirin tarttiralik dedi.eger kilo almadigini hissetsem klinigine goturecektim ama sanirim aldi saglik ocaginda tarttiracam bakalim kac gr almisvermiyim ozaman ben bi bakalim nasil olcak
Ayakta alkışlıyorum seniYapan varsa demişsin,ben yapiyom bacim..bebek ya pusetinde ya da oyun halisinda yanimda duruyo ama.
Sabah temizligiyle basliyom gune,supurme,silme,toz alma.cocugu okula gonderiyom sonra esimi..sonrasi daha kolay oluyo benim icin..kahvaltimi yapiyom tabi ara ara bebisin yanina gidip seviyorum oynuyorum.bu aksam yemegini aradan cikariyorum derken işim de bitiyo aslinda..sonra bebegi banyo ettiriyom felan iste.
Benin bebe 1,5 saatte bir uyur.bazen 1 saat bazen 2 saat uyudugu oluyo.ama o uyanikkende yapabiliyorum herseyi,pusette yanimda gezdiriyorum.ben pek kucakta gezmeye alistirmadim cunku yedigini kusuyodu kucakta bebek reflusu vardi .alisti boyle.hatta sonbahar temizligimi de bitirdim 1 hafta icerisinde de:))
Sma sanırım bizim kızı kabız yaptı dün yapmadıulen yapsa dert yapmasa dert zeytinyağı koycam bakalım sabah
Ayakta alkışlıyorum seni
Bizimki oyun halısına da koysam ya da yatakta da oynasa illa ben olcam ya da başkası olacak yanındayalnız kalmayı sevmiyor. Anakucağıba koyup yapıyorum bazen yemeği ama oda uzun sürmüyor
Kızlar bilmem inanıyor musunuz göksel olaylara ama dolunay etkiliyor gerçekten. Beni de etkiler güzel uyuyamam falan. Yeğenim de küçükken öyleydi her dolunayda kudururdu gece yarılarına kadar uyumazdıinstagramda da çok gördüm böyle olan çocukları. Bence etkileniyorlar.
Meme reddi varsa emzik kullanma geçmesini bekle. Emzik kolayına gelir kafası karışır seni bırakabilir. Ya da sadece uykuya geçişlerde emdikten sonra daldırmak için kullansdezhl canım ya senin emzik taktiğini denemek istiyorum ama biz uzun zamandır meme reddi yaşıyoruz artık hoplamaktan zıplamaktan belim ağrıyor. Acaba emziğe alıştırmaya kalksam iyice mi bırakır beni
Ahaha senle aynıyız ikimizin bebelerinin arasında aynı yaş farkı var. Şimdi zor geliyor dimi küçükHayirlisi kuzum arayi cok acma rahata ermeden bidene daha yap
Kuzu bana akil ver bu kız sallanrak uyumaya alıştı memede uyuyamıyor.ama ayağa aldığımda kıyameti kopariyor özellikle aksam uykularında gunduzleri daha sakin
Acaba emzirmeyi kaç.dk önce yapsam hemen pesine uykuya geçiriyorum ondan mı offf o çığlıklar beni o.kadar geriyor ki
Ayağa aldığımda benimki de çığlık kıyamet. Ben memeden ayırıl ayağa aldığımda hemem emzik veriyorum. Bazen alıyor uyuyor bazen de inat ediyor. İnat ettiğinden 5 dakka falan tekrar meme veriyorum bırskınca oynayarak konuşarak alıyorum ayağa o zaman ağlamıyorKafayi yicem dalamiyor bir türlü
Ağlaya ağlaya ayakta uyudu simdide meme indiremiyorum memeden
Memeden aldıkça ayağıma gözler Kpali ağlıyor
Allahim sen bana sabır ver ne zor ya
Dogrudurr cano ozaman boşverr buay geçsin bakarsınBende şu atak döneminden korkuyorum yoksa bi deneme niyetim vardu
Hahahahahah kızzz yokkk makinede elde yıkama dedimAnam benim eller zaten çok yıkamaktan çatladı hep onu yapamamay inşallah açılır çokta beğenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?