Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de inanırım enerjisel şeylere. Ne zaman bitiyor bu dolunay, bi daha ne zaman var? Benimki hep dolunaylı sanki

Bahçeyi duzenleyemez anlarimda,çop posetlerini bahceye atip sonra almasi kotü..bide pasli ďeyler tabi.ama bu huyundan vazgecerse bahce guzel oluyo.
Eşinin annesi uzerinde sözü geciyosa herşey hallolur.ama seninde bahce duzenlemesinde ön ayak olman lazim,katılman lazım

Kizlar gunaydin bugün 4. Ay aşımız var gitmeden önce calpol versemmi ki ? Sizde yan etki cok oldumu

Yapilmiyo bsy ya, anca bi corba koyuyorum bazen, evi supursen ymk kaliyo yemek yapsan camasir kaliyo, ya yardim edicek biri lazim dedigin gibi ya da bebegin yaninda durucak biri lazim, yoksa mumkun degil, yapan varsa helal olsun ben yapamiyom
Yapan varsa demişsin,ben yapiyom bacim..bebek ya pusetinde ya da oyun halisinda yanimda duruyo ama.
Sabah temizligiyle basliyom gune,supurme,silme,toz alma.cocugu okula gonderiyom sonra esimi..sonrasi daha kolay oluyo benim icin..kahvaltimi yapiyom tabi ara ara bebisin yanina gidip seviyorum oynuyorum.bu aksam yemegini aradan cikariyorum derken işim de bitiyo aslinda..sonra bebegi banyo ettiriyom felan iste.
Benin bebe 1,5 saatte bir uyur.bazen 1 saat bazen 2 saat uyudugu oluyo.ama o uyanikkende yapabiliyorum herseyi,pusette yanimda gezdiriyorum.ben pek kucakta gezmeye alistirmadim cunku yedigini kusuyodu kucakta bebek reflusu vardi .alisti boyle.hatta sonbahar temizligimi de bitirdim 1 hafta icerisinde de:))

Kizlar gunaydin bugün 4. Ay aşımız var gitmeden önce calpol versemmi ki ? Sizde yan etki cok oldumu
Canim oncesinde calpol neden veresinki bosu boşuna..eger aşiya giderken bebeginin genel durumu iyiyse korkma bence.bide aşi atesinden cok korkmamak gerek.oyle yuksek degerler olmuyo,gelip gecisi oluyo

Canim oncesinde calpol neden veresinki bosu boşuna..eger aşiya giderken bebeginin genel durumu iyiyse korkma bence.bide aşi atesinden cok korkmamak gerek.oyle yuksek degerler olmuyo,gelip gecisi oluyo
Ne biliyim 2. Ayda ebe gelirken calpol ver dedi aklimda kaldi korkuyorum biraz atesten kuzu

Ben de domatesi cıkaralı 4 5 gün oldu kakamız 2. Gün düzelmişti ama yanlıslıkla süt üeünü yediğim için ikisini aynı anda bırakmıs oldum. Kakamız düzeldi cok sukur kan yok ama mukuslu, mukusun düzelmesi zaman alıyormus galiba. Ben su an düt ürünü domates ve yumurta yemiyorum. Biber salcası al canım ben bıber salcası kullanıyorum sadece.benim annem hic domates salcası kullanmazdı hep biber kullanırdı biz öyle buyuduk. Hem de yemeklerde hic fark olmuyor tadında al dene. Salcasız cıdden olmuyor her yemek salcalı dediğin gibi. Ben fasulye yemeği yaptım mesela ne domates koydum ne salcasını cok güzel oldu. Kısır yaptım biber salcasıyla hicbir faek yok.

vermiyim ozaman ben bi bakalim nasil olcak
En iyisini doktorlar bilir bu konuda da..inş cikmaz atesi minigin.ben de bugun kilo ölçturmeye gidecem birazdan.gecen ay 500 gr aldi doktor az dedi 10 gun sonra saglik ocaginda ya da yanima getirin tarttiralik dedi.eger kilo almadigini hissetsem klinigine goturecektim ama sanirim aldi saglik ocaginda tarttiracam bakalim kac gr almis

Ayakta alkışlıyorum seni
Bizimki oyun halısına da koysam ya da yatakta da oynasa illa ben olcam ya da başkası olacak yanında yalnız kalmayı sevmiyor. Anakucağıba koyup yapıyorum bazen yemeği ama oda uzun sürmüyor

Sma sanırım bizim kızı kabız yaptı dün yapmadı ulen yapsa dert yapmasa dert zeytinyağı koycam bakalım sabah

Canım büyüdükçe 2 3 günde bir yapması normal diye okudum bugün instgramda bizimki 2 3 günde bir yapıyor hemde kabız da değil :)

Biz eşimle "patron bebek" anlayişini benimsemedik.evin patronlari biziz:)) benimseyene de saygim var.dogumdan itibaren evde işler yurur herkes dogal hayatina devam eder,bebekte buna katilir.surekli bebek durmayacak mi endisesi yaşamayiz.evde sakinlik vardir.bebege surekli bakmayiz,kendi kendine oyalanmasina izin veririrz.kizimda da oyle olmustu,surekli evcilik oynamazdim,genelde kendi kendine oynardi.etkinliklerine katilirdik sadece.
Hani eskiden cocukken,bebekken bizde oyleymişizya evde sakin dururmuşuz.bizi de biraz eski anne babalara benzetebilirsin:)

Biz ailecek inanıyoruz ama neyse ki bizi etkilemiyor

Meme reddi varsa emzik kullanma geçmesini bekle. Emzik kolayına gelir kafası karışır seni bırakabilir. Ya da sadece uykuya geçişlerde emdikten sonra daldırmak için kullan
Hayirlisi kuzum arayi cok acma rahata ermeden bidene daha yap
Ahaha senle aynıyız ikimizin bebelerinin arasında aynı yaş farkı var. Şimdi zor geliyor dimi küçük nasıl büyütmüşüm diye düşünüyorum bazen
Kafayi yicem dalamiyor bir türlü
Ağlaya ağlaya ayakta uyudu simdide meme indiremiyorum memeden
Memeden aldıkça ayağıma gözler Kpali ağlıyor
Allahim sen bana sabır ver ne zor ya
Ayağa aldığımda benimki de çığlık kıyamet. Ben memeden ayırıl ayağa aldığımda hemem emzik veriyorum. Bazen alıyor uyuyor bazen de inat ediyor. İnat ettiğinden 5 dakka falan tekrar meme veriyorum bırskınca oynayarak konuşarak alıyorum ayağa o zaman ağlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…