Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu haftasonu özellikle dün, beni yedi bitirdi bu bebe. Sabah 8 de bir uyandı. 1 e kadar ağlak zırlak. Ne memede durdu ne yatakta me kıcakta ne yerde ne pusette. Uyutmaya çalışıyorum etini parçalarmışcasına ağladı, elim ahağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım. Uyutana kadar canım çıktı onu da 15 dakka anca uyudu

Bu sabahta pek istemedi meme. Sanırım bizde de başlıyor meme reddi

Almistir insallah kuzum valla ben doktorumu biraktim baska doktor bulcam

Bir kat merdiven indirmeye üşeniyor pat aşağı hayır nerden aklına gelmiş öyle bir şey anlamadım hayatımda öyle bir şey görmedim
Eşimle annesigilin ilişkisinide çözemedim sen ne dersen de kendi bildiklerini yaparlar.
Bizim işler az karışık Bakalım bebek bir ayaklansın o zaman bir nabız yoklarız.

Cocugun iyiligi icin yapacak tabiki kaynanan,huylarindan vazgeçecek.bebegin olmasa bebek bebek diye başinin etini yerdi,simdide cefasini çekecek:)

Cocugun iyiligi icin yapacak tabiki kaynanan,huylarindan vazgeçecek.bebegin olmasa bebek bebek diye başinin etini yerdi,simdide cefasini çekecek:)
İnşallah ilk evlendiğim zamanlar tv de bebek reklamı çıkıyor eşimin ananesi ile kv sürekli bebek deyip duruyorlardı. Hayattan soğumuştum resmen

Aynısı ya illa biri yanında olup şaklabanlık yapacak sessiz oturunca da ağlıyo

İnşallah ilk evlendiğim zamanlar tv de bebek reklamı çıkıyor eşimin ananesi ile kv sürekli bebek deyip duruyorlardı. Hayattan soğumuştum resmen
Benim sana tavsiyem madem onlarin apt de yaşiyosun,onlara tepki olarak bebegi onlardan saklama,bakimina değil ama cocugu oynatma,oyalama kismina onlar da katılsın.sen iste onlar yapsın,bahceyi duzene koyacaz hadi inşallah:))

Tamam canım o zaman atak döneminin geçmesini bekleyim

Kolik bebek olunca o dediğin zor oluyor sıkıyorsa patron o olmasın yani benim bebem kolikti ve benim wc ye gidecek vaktim yoktı sürekli yardım aldm ailemden. Onlar bile bıkmıştı artık

Bende düşünmüyorum ya gerçi henüz saçları yeni çıkıyor ama

S ssummer

Bizim bey istiyor kestirmek bebe saçı kesilmesi gerekir gür çıksın diyo
Saçları kelken kestircektik hastalandı 4 Ay fotosu aşı derken kaldı simdide abisinin doğum günü var onu bekliyoruz havalar soğumadan kestirmek lazım

Kolik bebek olunca o dediğin zor oluyor sıkıyorsa patron o olmasın yani benim bebem kolikti ve benim wc ye gidecek vaktim yoktı sürekli yardım aldm ailemden. Onlar bile bıkmıştı artık
Kiz benimkide coook gazliydi.carşafta salladik genelde cok huysuz oldugunda,ardindan hamak aldim.ama her iyi oldugunda oturttum yatirdim.cok rahatsiz oldugunda tabiki yanindayiz.

Hahha şöyle biraz daha bilinçli tutmaya oturmaya falan başlasun uyku eğitiminden önce oyun eğitimi yapcam

Ay varya heryerfe yanında olcam ve oynatcam yoksa durmuyor 9dan bu yana uykusu var ama uyumuyor tam kahvaltı yapcam eeeee eeee diyor Allahran eşimin ailesi burda onlar geliyor oyalıyor uyursa gelirim dedi annem
Oburturlu durmuyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…