Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Hadi inşallah kilo almıştır bebis
Bende kilo alamadığı hafta surekli haftalık takip ettim

Reactions: Jou
Allah yüzüne gülmüş canım 2 bebeğinde de bunu başarabildiysen senin yaptıklarından çok bebeklerinin mizacı uygunmuş. Ben psikologum pek çok aileye çocuklar konusunda eğitimler verdim şimdi anlıyorum ne kadar tek tip ve kitabi bilgiler sunduğumu. Tüm eğitimim bilgilerim tepetaklak oldu bebeğimle birlikte. Aynı senin anlattığın şeyleri önerirdim ailelere, ailenin ritmine ve doğal akışa evin yeni üyesinin dahil edilmesi derdim hatta ve ilk günden beri onu yapmaya çalıştım ama hep daha kötü oldu. Oğlum 1 dakikadan fazla asla yalnız kalmıyor, huysuz mizaçlı bir bebek. Ben kabullendim artık bu durumu. Bir de şöyle birşey var eskiden çoğu bebek sakin mizaçlı olsa da anneannemlerin anlattığı bu şekilde kök söktüren zor büyüyen bebekler de varmış.
Kolik bebek olunca o dediğin zor oluyor sıkıyorsa patron o olmasın yani benim bebem kolikti ve benim wc ye gidecek vaktim yoktı sürekli yardım aldm ailemden. Onlar bile bıkmıştı artık
Kesinlikle zor değil imkansız oluyor. Kendi başına oyalansın dedikçe çocuk daha çok krize giriyor, anne kendini daha yetersiz hissediyor. Ben de wcye zor gidiyorum. İlk 40 gün ailem yardım etti dediğin gibi onlar bile illallah dedi. Ki hepsi çocuk büyütme konusunda tecrübeli insanlar. İlk başlarda akıl veriyorlardı sonra kendileri baş edemeyince Allah sabır versin deyip gittiler

Kızlar az once bebegi tartirmaya göturdum.
Onsut fazla aldigi icin bi de kusmalari oldugu icin 500 gr almisti.bende gunduzleri sutumu sagdim.hem yagli sutu de alsin,hem de sut artsin diye.10 gun sonra tarttir demişti doktor.10 gunde 350 gr almiş.yani gunluk 35 gr.ins boyle devam ederse 1 ay da 900 gr felan almis olacak.
Yontem işe yariyor.bu konuda sıkıntı yasayanlara tavsiye olunur.

Vallahi öyle unutmuşum çoğu şeyi
Bide şu var kızım oğlum gibi değil oğlum daha durgundu oyun halisinda kendi durur du mutfakta beni izlerdi kızımda sürekli yanında duracaksın oynatacaksin
Emzik almiyor canim bide meme reddi de yaşadık cok üsteleyemiyorum
Babasının ayağında cok direnmio onda meme yok tabi biliyor
Ben ayağa aldığım zzmN kıyameti kopariyor simdi memede hanim

Canim sen tabi benim kızimi tanimadigin icin boyle soyledin.benim kizim bu gune kadar gordugum en hareketli bebek ve çocuktu diyebilirm.eger bizim yaklasimimiz sakin olmasaydi,yaptiklarini abartsaydik vs vs benim kizimi inan kimse tutamazdi.yaramazlikta pik yapardi.ama o da uyum sağlamak zorunda hissetti.hala cok cok hareketlidir.ama cok uyumludur her ortama.

sweetgirlcandy sweetim ya sende termometre mi var. Hangi marka canım bende almak istiyorum odanın ısısına bakayım ona göre bebişi giydiririm. Yoksa ben her daim üşürüm
Xiaomi nin var tüh dün indirimdeydi gördüm atacaktım buraya geri unuttum

Yok anlayabiliyorum canım seni tabiki biraz idrak etmeye başlasa ben de denemeye devam edeceğim. Pes etmedim ya da artık hep böyle demiyorum ama şu 4 ayda elimden geleni yapmama rağmen bebeğim sakinleşemiyor. Hareketli olmak veya yaramazlık da olamaz ki bu aylarda, demek ki yalnız bırakılmak kucaktan indirilmek istemiyor. O yüzden ben şu an sadece bebeğim Nasıl huzurlu olacaksa onu yapıyorum çünkü ana kucağı veya oyun halısına bırakmaya çok büyük tepki veriyor. Belki ilerde işler yoluna Girer benim için de, tabi yine büyük konuşmayacağım elimden geleni yaparım umarım bebeğim de ayak uydurur

Insallah canim şu 4 . Ay ataği gecince eglenceli hale gelebiliyo bebek bakmak.az kalmiş olabilir seninkine de:)

Valla benim bebede ole istediğini alana kadar susmaz kademeli olarak yapacakları artıyor
İnat ettik memeden kurtardık ayağa alistirdik dedik yine sil bastan meme kurdu

Valla benim bebede ole istediğini alana kadar susmaz kademeli olarak yapacakları artıyor
İnat ettik memeden kurtardık ayağa alistirdik dedik yine sil bastan meme kurdu
Ahahahs olmamış bizim bebeler, biyerde hata var ben bir de acemiyim, sen bir tane evlat büyütmüşsün yine. Zirvede bırakma niyetindeyim çocuk işini bu yüzden

Kolik bebek olunca o dediğin zor oluyor sıkıyorsa patron o olmasın yani benim bebem kolikti ve benim wc ye gidecek vaktim yoktı sürekli yardım aldm ailemden. Onlar bile bıkmıştı artık
Benim de aynı şekilde. Gaz sancısına ağlamaktan katılıp kalıyordu kızım sürekli fıtık oldu mu diye göbeğini kontrol ediyordum hic panik olmadım aşırı streste yapmadım ama maalesef bir yere de koyup bırakamadım sürekli kucakta zıplayınca susuyordu sadece o da kısa süreli. Bizim de acemiliğimize gelmiş olabilir ilk bebek 35 yaşta anne baba olmuşuz belki biz de kıyamamış olabiliriz babasıyla. meliyke arkadasimizi gerçekten tebrik ediyorum ikinci de tüyoları alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…