- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.121
Ahhhh inşallahtecrübeli annelerden bunu duymak sevindiriyor, 6. Aydan sonra çok bal oluyormuş ilişki iletişim. Dört gözle bekliyorum
Ahahahs olmamış bizim bebeler, biyerde hata varben bir de acemiyim, sen bir tane evlat büyütmüşsün yine. Zirvede bırakma niyetindeyim çocuk işini bu yüzden
Insallah canim yaCanım biz geçen hafta yaptırdık eve gelince çok hafif yükseldi ateşi ben calpol verdim 1 çk, 6 saat sonra bir kere daha verdim. Başka da bir şey olmadı. İnşallah kolayca atlatırsınız
Ayy ben de çok severimm avokado. Oğlum da sevsin çok isterim ek gıdaya başlar başlamaz dememek istediklerimdenBenm kız avakadoyu çok sevdi
Bende 36 oldum,bişey soyleyeyim mi 2. Bebekte anne oldugunu anliyosun.eger istiyosan insallah 2.bebegine de kavuşursun:)Benim de aynı şekilde. Gaz sancısına ağlamaktan katılıp kalıyordu kızım sürekli fıtık oldu mu diye göbeğini kontrol ediyordumhic panik olmadım aşırı streste yapmadım ama maalesef bir yere de koyup bırakamadım sürekli kucakta zıplayınca susuyordu sadece o da kısa süreli. Bizim de acemiliğimize gelmiş olabilir ilk bebek 35 yaşta anne baba olmuşuz belki biz de kıyamamış olabiliriz babasıyla. meliyke arkadasimizi gerçekten tebrik ediyorum ikinci de tüyoları alırım artık
Insallah canim şu 4 . Ay ataği gecince eglenceli hale gelebiliyo bebek bakmak.az kalmiş olabilir seninkine de:)
Bende sadece sandviçte seviyorum onun dışında yiyemiyorum ya. Umarım oğluşunda çok severAyy ben de çok severimm avokado. Oğlum da sevsin çok isterim ek gıdaya başlar başlamaz dememek istediklerimden
Bizimkinin adı ekşi elma kaldıAy varya heryerfe yanında olcam ve oynatcam yoksa durmuyor 9dan bu yana uykusu var ama uyumuyor tam kahvaltı yapcam eeeee eeee diyor Allahran eşimin ailesi burda onlar geliyor oyalıyor uyursa gelirim dedi annem
Oburturlu durmuyor diyor
Ama çok saçı yok ki kız kabak mı olsun@ssummer
Bizim bey istiyor kestirmek bebe saçı kesilmesi gerekir gür çıksın diyo
Saçları kelken kestircektik hastalandı 4 Ay fotosu aşı derken kaldı simdide abisinin doğum günü var onu bekliyoruz havalar soğumadan kestirmek lazım
Ayy hamak iyi fikir aslında ah ah ikinciye daha tecrübeli olurum herhaldeKiz benimkide coook gazliydi.carşafta salladik genelde cok huysuz oldugunda,ardindan hamak aldim.ama her iyi oldugunda oturttum yatirdim.cok rahatsiz oldugunda tabiki yanindayiz.
Ahahahah bayıldım yaaa ekşi elmaBizimkinin adı ekşi elma kaldı
Bende 4 tane hamak var kuzum, biri tavana asılandan biri yer tipi, birer tane de annem ve kvde. İnan iş hamakta da değil ama şunu söyleyebilirim kucakta zıplatmaktan daha konforlu en azından sallaya sallaya bir süre sonra bayılıyor ama sürekli kıpırdadıkça başında durup sallanmak istiyor benimki. He uyumak istemezse hamakta da krize devamkeAma çok saçı yok ki kız kabak mı olsun
Ayy hamak iyi fikir aslında ah ah ikinciye daha tecrübeli olurum herhalde
Amin Aminn keşke aynı şehirde olsaydık bebeleri bir araya koysak. Alın madem yanınızda birini istiyorsunuz oynayın işte diyeHadi yabizimkilere zor ama Allah güç kuvvet versin
Kesinlikle her bebiş farklı oluyor ya kardeş kardeşe benzemiyor. Benim annemde abim için derdi çok fenaydı çok çektim sırtımda taşıdım diyeAllah yüzüne gülmüş canım 2 bebeğinde de bunu başarabildiysen senin yaptıklarından çok bebeklerinin mizacı uygunmuş. Ben psikologum pek çok aileye çocuklar konusunda eğitimler verdim şimdi anlıyorum ne kadar tek tip ve kitabi bilgiler sunduğumu. Tüm eğitimim bilgilerim tepetaklak oldu bebeğimle birlikte. Aynı senin anlattığın şeyleri önerirdim ailelere, ailenin ritmine ve doğal akışa evin yeni üyesinin dahil edilmesi derdim hatta ve ilk günden beri onu yapmaya çalıştım ama hep daha kötü oldu. Oğlum 1 dakikadan fazla asla yalnız kalmıyor, huysuz mizaçlı bir bebek. Ben kabullendim artık bu durumu. Bir de şöyle birşey var eskiden çoğu bebek sakin mizaçlı olsa da anneannemlerin anlattığı bu şekilde kök söktüren zor büyüyen bebekler de varmış.
Kesinlikle zor değil imkansız oluyor. Kendi başına oyalansın dedikçe çocuk daha çok krize giriyor, anne kendini daha yetersiz hissediyor. Ben de wcye zor gidiyorum. İlk 40 gün ailem yardım etti dediğin gibi onlar bile illallah dedi. Ki hepsi çocuk büyütme konusunda tecrübeli insanlar. İlk başlarda akıl veriyorlardı sonra kendileri baş edemeyince Allah sabır versin deyip gittiler
Ayy markası da iyimiş kız ben hiç amazondan almadım ekstra ücret çıkıyor muCatlak-kurabiye şu an en ucuz burda. Daha da düşmez
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre LCD Ekranlı Isı Nem Ölçer : Amazon.com.tr: Yapı Market
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre LCD Ekranlı Isı Nem Ölçer : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bizde o ağlama krizlerine girmeden önlem almaya çalışıyorduk elimiz ayağımıza dolaşıyordu yoksa. Ay öyle mi ağlanır sanki etini koparmışçasınaBenim de aynı şekilde. Gaz sancısına ağlamaktan katılıp kalıyordu kızım sürekli fıtık oldu mu diye göbeğini kontrol ediyordumhic panik olmadım aşırı streste yapmadım ama maalesef bir yere de koyup bırakamadım sürekli kucakta zıplayınca susuyordu sadece o da kısa süreli. Bizim de acemiliğimize gelmiş olabilir ilk bebek 35 yaşta anne baba olmuşuz belki biz de kıyamamış olabiliriz babasıyla. meliyke arkadasimizi gerçekten tebrik ediyorum ikinci de tüyoları alırım artık
Bunu alsak sence canım diğerini miCatlak-kurabiye e bebekte bu da indirimdeymiş bildirim geldi
Kanz Dijital Saatli Sıcaklık ve Nem Ölçer - ebebek
Kanz Dijital Saatli Sıcaklık ve Nem Ölçer uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Geçen kendi topiğimdw bi arkadaş sormuş 3 ay sonra bakteri üretiyormış öyle dedi. Bende bu kontrolde sorcam.Bu arada kızlar burda da bahsi geçmişti, geçenlerde eczacımıza da sordum calpolü. Max 3 aymış açıldıktan sonraki raf ömrü. Bozulmaz ama ağrı kesici özelliğini yitirir dedi. Kocaman şişe çöp olacak benim, keşke minik boyunu üretselermiş mini bebeler için
Bebeyle beraber yuvarlanmayacağımı bilsem plates topu alcam da kesin tıngır mıngır yuvarlanır giderizBende 4 tane hamak var kuzum, biri tavana asılandan biri yer tipi, birer tane de annem ve kvde. İnan iş hamakta da değil ama şunu söyleyebilirim kucakta zıplatmaktan daha konforlu en azından sallaya sallaya bir süre sonra bayılıyor ama sürekli kıpırdadıkça başında durup sallanmak istiyor benimki. He uyumak istemezse hamakta da krize devamke
En yaramaz kim aynen yarışır bulurlardıAmin Aminn keşke aynı şehirde olsaydık bebeleri bir araya koysak. Alın madem yanınızda birini istiyorsunuz oynayın işte diyebkm de skeçi vardı ya hahah en yaramaz hangisi olurdu acaba
Kesinlikle her bebiş farklı oluyor ya kardeş kardeşe benzemiyor. Benim annemde abim için derdi çok fenaydı çok çektim sırtımda taşıdım diye
Evet ya bakıyorlar misal ben yemek yapıyorum ya da bi işimi görüyorum bitince bebeyi alıyorum ohhh bee diyorlardı
Ayy markası da iyimiş kız ben hiç amazondan almadım ekstra ücret çıkıyor mu
Bizde o ağlama krizlerine girmeden önlem almaya çalışıyorduk elimiz ayağımıza dolaşıyordu yoksa. Ay öyle mi ağlanır sanki etini koparmışçasınanefesi kesiliyordu öğürmeye başlıyor. Ki bazen krizi tutunca yine öyle ağlıyor ne bilem ikinci bebelerimiz nasip olursa uslu olsunlar inşallah seninde tüptü galiba dimi ben öyle hatırlıyorum
Bunu alsak sence canım diğerini mi
Geçen kendi topiğimdw bi arkadaş sormuş 3 ay sonra bakteri üretiyormış öyle dedi. Bende bu kontrolde sorcam.
He ya madem öyle ne diye koca şişe yapıyorlar
Bebeyle beraber yuvarlanmayacağımı bilsem plates topu alcam da kesin tıngır mıngır yuvarlanır gideriz
Burda kızlar iyi deyince ben amazondan aldım en uygun orda görünceAmin Aminn keşke aynı şehirde olsaydık bebeleri bir araya koysak. Alın madem yanınızda birini istiyorsunuz oynayın işte diyebkm de skeçi vardı ya hahah en yaramaz hangisi olurdu acaba
Kesinlikle her bebiş farklı oluyor ya kardeş kardeşe benzemiyor. Benim annemde abim için derdi çok fenaydı çok çektim sırtımda taşıdım diye
Evet ya bakıyorlar misal ben yemek yapıyorum ya da bi işimi görüyorum bitince bebeyi alıyorum ohhh bee diyorlardı
Ayy markası da iyimiş kız ben hiç amazondan almadım ekstra ücret çıkıyor mu
Bizde o ağlama krizlerine girmeden önlem almaya çalışıyorduk elimiz ayağımıza dolaşıyordu yoksa. Ay öyle mi ağlanır sanki etini koparmışçasınanefesi kesiliyordu öğürmeye başlıyor. Ki bazen krizi tutunca yine öyle ağlıyor ne bilem ikinci bebelerimiz nasip olursa uslu olsunlar inşallah seninde tüptü galiba dimi ben öyle hatırlıyorum
Bunu alsak sence canım diğerini mi
Geçen kendi topiğimdw bi arkadaş sormuş 3 ay sonra bakteri üretiyormış öyle dedi. Bende bu kontrolde sorcam.
He ya madem öyle ne diye koca şişe yapıyorlar
Bebeyle beraber yuvarlanmayacağımı bilsem plates topu alcam da kesin tıngır mıngır yuvarlanır gideriz
ya valla ben de bunun bebekle ilgili olduğunu düşünüyorum. bebişim durmadan kucakta dolaşmak, etrafa bakmak istiyor. yatar pozisyona gelir gelmez basıyor çığlığı. valla kuklası oldum ben de, kanguru aldım onla da sadece dışa dönük duruyor. 5. aydan sonra öyle gezdirecem çaresiz. ya kucak ya meme bende de sıfır ev işi valla. benim gibi başkalarını görünce biraz rahatlıyorum ne yalan söyleyimAhahahs olmamış bizim bebeler, biyerde hata varben bir de acemiyim, sen bir tane evlat büyütmüşsün yine. Zirvede bırakma niyetindeyim çocuk işini bu yüzden
Canim sen kan testi verecektin yanlis hatirlamiyosam..sac dokulmeleri icin?Burda kızlar iyi deyince ben amazondan aldım en uygun orda görünceilk siparişe kargoda almadı sorunsuz geldi 3günde falan ulaştı bize geçen cuma günüydü. Düşünüyorsan alabilirsin alabilirsin kuzum ben de emin olamamıştım da ekstra bi şey çıkarmadı
Biri ağlamaya başlayınca diğerleri de onu takip ederdiEn yaramaz kim aynen yarışır bulurlardıçok güzel olurdu ya biraraya gelinse birbirlerini görünce biraz rahatlardı bebişler ya da hepten çıldırırlardı belli de olmaz
Yaa iyiymiş kuzum vergi falan çıkmıyor yaniBurda kızlar iyi deyince ben amazondan aldım en uygun orda görünceilk siparişe kargoda almadı sorunsuz geldi 3günde falan ulaştı bize geçen cuma günüydü. Düşünüyorsan alabilirsin alabilirsin kuzum ben de emin olamamıştım da ekstra bi şey çıkarmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?